Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    4
  • views
    518

De intake


Rosaly

320 views

Afgelopen week hebben we dan eindelijk de intake gehad. Het was een hoop gedoe. Het eerste onderzoek, zaadonderzoek, ging nog prima. Waren er natuurlijk mooi op tijd, dus dat was allemaal oké. Vervolgens moesten we naar urologie, hadden ze daar onze afspraak geannuleerd :crybaby2:werden naar gyneacologie gestuurd. Zij zouden het gedaan hebben... Daar aangekomen, wisten ze van niets. Hoop gebeld en heen en weer geloop, uiteindelijk mochten we om 12.45uur terugkomen. ('t was 10 uur..)

Tussendoor had mijn man nog een echo, daar was weinig op te zien... Vervolgens dan eindelijk de afspraak op uro. Gelukkig een hele aardige dokter die ook meteen haar excuses aanbood. Ze heeft gekeken naar het verloop van onze afspraken en al het wachten, en zag dat dat niet klopte. Er zijn fouten gemaakt waardoor wij al veel te lang wachten. Hadden eigenlijk in mei al op de wachtlijst voor tese gemoeten...(ipv augustus) Ze gaat proberen om nu iets voor ons te betekenen daarin.

De laatste afspraak was bij de gyneacoloog. Hier werd ik gecheckt. Alles was in orde, het zag er zelfs erg goed uit! Op 8 september krijgen we te horen wat het definitief gaat worden.

Er is nog één rietje met ingevroren zaad, de kwaliteit hiervan is niet erg goed... Misschien gaan ze die gebruiken.. en anders wordt het eerst een tese!

We wachten weer verder.....

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use