Jump to content
  • entries
    2
  • comment
    1
  • views
    898

hoe was het ook weer...deel 2


lis

308 views

ik zat er ondertussen flink doorheen, heb wat therapie gehad en cursussen gedaan om me weer beter te voelen. gelukkig hielp dat en kon ik 'fris' de ivf behandelingen in. nu was ik er wel helemaal klaar voor; ik kon niet wachten.

 

na een kleine pauze (laatste iui in augustus 2005) gingen we in februari voor ivf. de procedure ging goed, en dat gaf een goed gevoel; geen verkeerde eieren, te weinig eieren etc. maar helaas... weer ongesteld. kon het dan echt niet bij mij? het leek er wel op...

 

mijn gyn raadde me aan weer drie maanden dmv hormonen in de overgang te komen om de buik weer rustig te maken. de endo kon ook bij ivf de innesteling tegen gaan. of zoiets... weer opvliegers en nachtzweten en lange tenen... maar met succes, deze poging slaagde. ik kan soms nog steeds niet geloven dat ebbe echt ons kindje is!

 

Fijn he, die verhalen met een happy end!!!

:sunny:

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use