Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,129

CD 27 - De laatste loodjes


ivfmoeder

216 views

 Share

Het is de zevenentwintigste dag van mijn cyclus. Ik had weer last van een vreselijke (menstruatie-) kramp van een paar seconden. Het voelde tegelijk als een perswee. Het lijkt alsof mijn lichaam met alle geweld de inhoud van mijn baarmoeder inclusief de twee embryo's eruit probeert te gooien, maar de bolletjes gooien roet in het spel. Dit is de laatste dag dat ik de bolletjes nog moet inbrengen. En, dan is het afwachten.

Ik merk dat zo positief als ik vorige week was, zo negatief ben ik nu. Ik kan de PC ook moeilijk met rust laten. Al struinend over het Internet zoek ik na bevestiging: Wat voelen vrouwen de laatste dagen van hun WW?

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use