Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    637

ik weet het niet meer, maar wil het weten en hoop


heaven ly

492 views

ik word in september 44, en wil graag in aanmerking komen voor ivf, in nederland, het maxima ziekenhuis in veldhoven, zeiden ze ons dat ik te oud was., en dat de grens in nederland op 39 ligt, klopt dit ?

de reden dat ik ivf wil, is dat mijn partner een spierziekte heeft, md, oftewel de ziekte van steinert.

daardoor heb je 50 procent kans op een gezonde zwangerschap, ik heb er al 2 moeten afbreken, en een is gelukt, van mijn 5 jarig adhd zoontje.

we kwamen toendertijd er wel voor in aanmerking, maar wouden het nog eenmaal proberen, na ons zoontje, zonder sucses.

en daar we pas een paar jaar later terugkwamen, ivm problemen in huiselijke kring, bleken we te laat te zijn, ik was volgens hen te oud.

mijn toenmale geanecaloog zei dat ik kwa gezondheid wel kans had , heb nooit gerookt of alcohol gebruikt, nooit verslaafd geweest, maar in nederland kijken ze naar de biologische leeftijd, belachelijk en en erg wreed vind ik, discriminerend zelfs.

en ik lees op jullie forum zoveel tegenstellingen, dat ik niet meer weet wat ik moet geloven, helaas.

en door al deze dingen, is het op de natuurlijke mannier zwanger worden ook erg moeilijk, ivm dat parter en ik al een tijd niet meer intiem zijn geweest en zelfs dan dit erg moeilijk gaat oa door deze negatieve dingen en mijn biologische klok, ik voel me erg gezond, maar geestelijk, door deze tegenslagen niet.

wil hoop houden maar ben panisch geworden door dit alles, heb momentel ook even geen baan, partner ook niet dus kan financieel ook niet zo veel betalen.

mijn zorgverzekeraar wil alleen betalen als ik er voor in aanmerking kom, maar ze willen eerst bewijs dmv een proef hormonenstimulatie, die zeker ook veel zal kosten, maar dan moet ik wel ergen in aanmerking lomen voor ivf, mijn partner en ik zijn desperat, wat nu?

en ik wil mijn zoontje zo graag ook, zoals zovelen, een broer of zus geven,.

ben ook erg depressief geworden en eenzaam, en zie het soms echt niet meer zitten, zoveel verschillende antwoorden.

maak ik nog kans op ivf, ben ik niet te oud, en welke verzekering vergoed het.

en hoeveel kost eigen bijdragen, ???

wie o wie, heeft het juiste antwoord???

3 Comments


Recommended Comments

Ik zou andere ziekenhuizen en fertiliteitsklinieken raadplegen,

want sommigen gaan tot 45 jaar heb ik begrepen.

En anders net over de grens zoeken, er is verdorie nog an toe in het noorden van NL een vrouw van 63jr die zwanger is,

kom op zeg, dan is er voor jou toch zeker ook ergens plaats!!

 

Het is een moeilijke emotionele weg.

Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe.

En denk erom: Hoop doet leven, geef niet op!

Succes!

Lfs Suzz

Link to comment

Hi Ik loop in Enschede en die hebben niet echt een leeftijdsgrens....als zij het nog een goede kans geven dan krijg je het volgens mij gewoon vergoed!

Ik zou als ik jou was een afspraak maken!!

Heel veel sterkte!

Liefs Daan

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use