Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    6
  • views
    611

alle hoop op morgen


meezie

572 views

Zondag 15 mei

 

Ik merk dat de zenuwen nu wel aardig beginnen op te spelen. Morgen horen we of er 1 of twee van onze mooi drie cryo's goed zijn ontdooid, misschien zijn het er zelfs wel 3 en misschien ook geen.

Morgen ochtend worden we gebeld en dan horen we het.

Het voelt heel gek, ik ben heel positief en heb heel sterk het gevoel dat het ook goed gaat komen en misschien zelfs wel deze keer. Maar tegelijkertijd ben ik zo bang dat de ontdooiing niet goed gaat, en dan...

... dan moeten we weer van voren af aan beginnen, prikken punctie etc.

Maar ja als de cryo's wel goed ontdooien dan is het maar weer afwachten of ze aanslaan.

Toch voel ik me ook positief, als ik erover denk dan voelt het goed, het voelt alsof het nu onze beurt is.

Het zou zo mooi zijn als we zwanger worden en we kunnen gaan genieten van een klein kindje van ons zelf, of zoals iedereen zegt van twee kleine kindjes.

Wat zou het mooi en heerlijk zijn als er iets wat uit jou en je mannetje voorkomt om je heen dartelt, wauw....

morgen weten we meer en dan nog zo'n twee weken en dan weten we nog meer. Dan alleen nog maar hopen dat het goed gaat groeien en blijft zitten.

 

Pffff wat zou het mooi zijn als je onbezonnen van je zwangerschap en het maken van een kindje kan genieten. Je geen zorgen hoeft te maken over prikken, puncties, goede bevruchting, goede innesteling en als dat niet is gelukt over een goede ontdooiing, goede innesteling en daarna de zorg of het hartje wel gaat kloppen of je die 12 spannende weken doorkomt en daarna die 40 weken goed gaat afmaken. Want oooo wat zie je vaak dat het nog rond die 20 weken mis gaat.

Tja, onbezonnen genieten van zwanger worden en zwanger zijn zit er voor ons niet in, maar genieten zal ons toch wel lukken. Als we morgen een emmie of misschien wel twee teruggeplaatst gaan krijgen, dan ga ik eens kijken of ik kan gaan genieten en me kan gaan voorstellen hoe het zal zijn om zwanger te zijn en hopelijk ooit een kindje krijg.

Dat voelt heel dubbel en het is ook nog maar zo pril, maar als ik moet kiezen tussen angst en onzekerheid of hoop en mooie fantasieën, dan kies ik toch voor het laatste.

Het verdriet als het niet lukt, zal er echt niet minder om zijn of ik nou geniet of niet.....

5 Comments


Recommended Comments

succes morgen met het wachten op het nieuws...ik duim en hoop met jullie mee dat de ontdooiing van jullie cryo's goed gaat en dat je er 1 of 2 teruggeplaatst krijgt en dan kunt gaan genieten en kunt gaan voorstellen hoe het is om zwanger te zijn en een kindje te krijgen!

 

liefs,

Nico

Link to comment

Inderdaad goede instelling, zo heb ik de laatste 2 wachtweken ook maar gedacht: positief denken, dat houd ik het beter vol en heb ik tenminste positieve energie in mijn lijf. De klap is toch wel hard of je nu wel of niet van tevoren heel erg gaat denken dat het negatief zal zijn.

Heb je het telefoontje al gehad? Hoop dat je een paar hele mooie cryootjes mag ophalen!

 

Liefs,

sissy

Link to comment

he meid ik wens je veel geluk toe.binnen kort wachte wij hetzelfde af heb nog twee cryo s in de vriezer vol op medicatie aan het nemen en 20 april krijgen wij en echo en bloedafname.maar ik vindt het ook bang afwachte of er iets heelhuids uit die vriezer komt,want het besef dat ge inderdaad terug opnieuw moet beginnen is er ook wel.te hopen dat alles goed loopt en ik brand al zeker en kaarsje voor je.

Link to comment

dank jullie voor de lieve reacties. Gister twee toppertje teruggeplaatst gekregen, we zijn in de wolken.

Nu wachten tot 26 mei, maar dat gaat goed komen ik heb er zin in.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use