Jump to content

Iwish's Blog

  • entries
    2
  • comments
    42
  • views
    619

hallo allemaal , ik wil me even voorstellen !


Iwish

359 views

bedankt voor je reactie , ik ben alleen nu nog ongeruster ....... gisteravond voelde ik me al niet lekker , hoofdpijn, misselijk en buikpijn , dit is de 10 e dag dat ik Gonal F moet spuiten en vanmorgen was ik al helemaal niet in mijn doen , ik word alleen maar beroerder .... Een uurtje geleden ging ik naar het toilet en toen schrok ik , ik verlies oud bloed ????? Ik heb het ziekenhuis gebeld , want ik maak me natuurlijk zorgen .... Ze gingen het overleggen en ik word vanmiddag teruggebeld .... pfff afwachten dus

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use