Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    1,542

Doorgaan


WickedMir

1,352 views

Op de een of andere manier heb ik na 'de week van hel' afgelopen week een knop omgedraaid in mijn hoofd.

Ik weet niet wat het precies is geweest maar ik werd paar dagen geleden wakker met een zwaar hoofd, slecht geslapen en ik dacht: nee, dit gaan we niet weer zo doen! Weg met de negativiteit!

Ik weet niet of het zal helpen, feit is wel dat ik het eigenlijk een beetje beu ben om me down te voelen. Het is gewoon klaar nu. Geen behoefte aan tranen meer of om door het leven te gaan alsof er verder niks meer moois is.

Want dat is er natuurlijk wel, heel veel zelfs. We zijn gezegend met hele lieve vrienden, familie waar we niet zonder kunnen, en we hebben elkaar. Boven alles hebben we elkaar <3

 

Vandaag heb ik gesjopt voor mezelf en vanalles in huis gehaald: tarwekiem olie, omega 3, extra vit b complex, granaatappelsap en wat theetjes. Een hoop gezonde voeding in huis gehaald, en ook lekkers. Gisteren bij vrienden geweest voor een gezellig avondje kletsen, nog meer op de planning staan, etentjes, feestjes.

 

Ik ga gewoon door. Een doel voor ogen en er is maar een gedachte die ik vasthou in mijn hoofd: ooit word ik moeder. Linksom of rechtsom, maar het zal gebeuren. We hebben het grote geluk dat we een vriendin hebben die draagmoeder wil zijn en ergens vind ik dat , als aller aller allerlaatste redmiddel, een mooie gedachte. Het geeft zoveel rust, in mijn hoofd en in mijn hart, en het heeft me zoveel goed gedaan om dat te horen.

 

En nu? Hoofd omhoog en niet blijven hangen in negatieve berichten, niet op internet blijven neuzen naar antwoorden die ik toch niet zal krijgen. Het forum gebruiken als een plek om anderen te steunen en troost te bieden, en niet als een plek waar alleen maar horroverhalen zijn. Er is zoveel goeds, op de wereld, in ons leven en daar ben ik dankbaar voor en daar wil ik me nu op focussen.

 

Doorgaan!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use