Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    0
  • views
    1,558

5-1-2013 / Dichtbij


Sannemiek

954 views

Het komt nu allemaal wel weer dichtbij. En weer steeds spannender. Gelukkig genoeg afleiding tot we weer gaan beginnen. Nog wat verjaardagen en de normale werkweek gaat ook weer beginnen.

 

Ben wel blij dat ik deze site gevonden heb en dat ik hier mensen tegen kom die ook al langer bezig zijn, en mensen die lang bezig zijn geweest en waarbij het is gelukt. Dat sterkt mijn gevoel weer een beetje om door te gaan en moed te houden dat het wel lukt.

 

Ik weet niet of jullie ook geloven in mediums en dergelijke, maar gisteren heb ik toevallig gebeld met zo iemand. Zij kon mij niet en wist nergens wat van. Begint ze al met het feit dat kinderen krijgen bij ons niet vanzelf gaat en dat we er hulp bij nodig hebben van een vrouwelijk persoon. ( dit klopt zij ik alleen maar, zonder uit te wijden over dat we bezig zijn met IVF met een donoreicel). Ze zei ook dat ik nu 2 zwangerschappen gehad had, waarvan een mooie dochter (kon ze ook niet weten) die nu in de hemel is en de tweede was voortgekomen uit IVF (wist ze ook niet).

 

Ze vertelde me dat ze het cijfer 6 zag en dat dit met een goede zwangerschap te maken had. Laat het nu net zo zijn, dat als alles gaat zoals de vorige keer dat op 6 febr (nu nog ong 6 weken) de punctie is en de eicellen bevrucht worden, dan worden ze op 9 feb teruggeplaatst.

 

Nu maar hopen dat ze alles goed heeft gezien en dat we deze reis zwanger worden en dat het goed blijft gaan. Dan ga ik haar terugbellen met goed nieuws.

Erg knap dat iemand ( zelfs door de telefoon) die je niet kent, dingen over je weet wat niemand weet. Ze wist namelijk nog meer te vertellen, persoonlijke dingen waarover ik hier niet ga uitwijden.

 

We wachten het af. En gaan voor deze aankomende poging. Ik ga er aan de ene kant van uit dat het weer niets wordt, maar hoop natuurlijk dat deze keer de Embryo wel blijft plakken.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use