Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    0
  • views
    1,540

8-1-2013 / is er meer tussen...


Sannemiek

948 views

...hemel en aarde.

 

Ik vraag het me nu wel erg sterk af.

 

Omdat ik al dagen rond bleef lopen met het idee wat die mevrouw aan de telefoon me verteld had, dacht ik weet je ik ga gewoon een soort van second opinion vragen bij iemand anders. En het duizelt me nu allemaal een beetje.

 

Ze wist zonder dat ik iets zei ook te vertellen dat ik een dochtertje had verloren en onlangs een miskraam gehad heb. Verder zei ze dat ik me niet te veel zorgen moest maken en dat ik in februari dit jaar nog zwanger raak. ( heb geen data aan haar doorgegeven over de aankomende behandeling). Bij de aankomende zwangerschap zou wel veel pijn en verdriet naar boven komen en zou ik een soort van duizeligheid gaan ervaren. Het geslacht van de aankomende zwangerschap wist ze ook al, ze zei dat het een meisje zou worden.

 

Zou het dan toch zo zijn dat er meer is tussen hemel en aarde.

Twee verschillende personen die me in principe hetzelfde vertellen maar dan op een andere wijze en zonder dat ik iets verteld heb.

 

Nog een paar dagen en dan moet ik stoppen met de hormoonmedicatie die ik al jaren slik en dan mag ik de 20e beginnen met de hormonen voor de nieuwe behandeling. Vind het nu wel erg spannend allemaal. Probeer hetgeen ik nu gehoord heb wel los te laten en me er niet te veel op te gaan focussen.

 

Eerst zien en dan geloven zullen we maar zeggen.

 

Verder heb ik op dit moment geen nieuws. Ik voel me goed en in afwachting op wat komen gaat...

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use