Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    4
  • views
    621

Even voorstellen


sophie

538 views

Ik ben sophie en ik ben 29 jaar. Sinds december 2006 zijn mijn vriend en ik bezig voor een kindje. Omdat ik een verleden heb met cysten wilden we na een jaar proberen toch een verwijzing naar het het ziekenhuis om te kijken of alles wel goed met mij was Wat bleek, bij mij is alles perfect, maar mijn mannetje had slecht zaad.

Er zijn enkel levenloze zaadjes aangetroffen. Drie maanden later was de test net zo slecht. De gyn vertelde ons dat het krijgen van een kindje op een natuurlijke manier niet mogelijk is...Dan stort het toch even in! Hij praatte over icsi en niet over ivf.

Momenteel dringt het nog niet zo goed door maar het houdt me wel bezig! 9 september hebben we een gesprek met een fer. arts wat nu de mogelijkheden zijn en hoe nu verder..

Het wordt een erg spannende periode waar ik toch een klein beetje tegen op zit. Helaas praat mijn vriend er niet veel over en hij wil niet dat ik hem push!!

Ik wil hier in deze weblog alles opschrijven , mijn gevoelens en hoe het allemaal gaat verlopen.

3 Comments


Recommended Comments

Hoi Sophie

jeetje moeilijk is dat he,als je te horen krijgt dat het op een andere manier moet dan de natuurlijke manier.

Ik wil jou en je manneke veel sterkte wensen en dat het mag slagen de icsi behandeling.en dat je er ook over kan praten met je partner.

En als je vragen hebt,of ergens mee zit dan kun je dat altyd wel hier doen,want hier zitten genoeg dames,in het zelfde schuitje

Liefs Elvira

Link to comment

Hoi Sophie,

 

Wij zitten in precies dezelfde situatie. Ik ging naar de gyn vanwege onregelmatige cyclus na 1 jaar gestopt te zijn met de pil, blijkt uiteindelijk dat mijn man zwak zaad heeft. Ook wij hebben te horen gekregen dat ivf icsi de enige mogelijkheid is. In oktober hebben wij de intake voor de start van de hele procedure. Het is moeilijk maar als het zo wel lukt, zijn wij de gelukkigste mensen op aarde toch?!

Sterkte.

Link to comment

Hoi Sophie, ik ken het... die mannen praten er gewoon niet over... hier ook zo... praat hij er nog steeds niet over?

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use