Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    4
  • views
    621

We zijn begonnen


sophie

408 views

Ik zat net het berichtje van mijn weblog te lezen uit 2008 en nu bijna 2 jaar later zijn we eindelijk begonnen.

We zijn verschillende ziekenhuizen en onderzoeken verder, maar uiteindelijk is het zoek-icsi geworden. Van het mcl, naar umcg en nu in het amc. In eerste instantie kwamen we alleen maar in aanmerking voor tese, omdat de zaad kwaliteit zo slecht was dat er niks is gevonden. In het amc hebben ze echter 8 levende zaadcellen gevonden. Erg weinig in vergelijking met een man die miljoenen kan produceren, maar oh wat waren wij blij met die 8 levende zaadcellen. Dit allemaal hebben we vorig jaar juli te horen gekregen. Helaas bestaat de mmm uit veel wachten en uiteindelijk was er nog een wachttijd van een half jaar voor zoek-icsi.

 

We zijn op 9 maart begonnen met het spuiten van decapeptyl. Ik durf het absoluut niet, word al naar bij het zien van de spuit. Dus mijn lieverd prikt mij.

Op 23 maart gingen we voor de uitgangsecho naar het zkh, daar bleek dat ik 4 cystes had zitten. Omdat ze niet tegen mijn eileiders zaten kon de behandeling doorgaan. Dus 25 maart zijn we begonnen met het spuiten van Puregon erbij.

Gelukkig heb ik weinig tot geen klachten en ben ik gewoon dezelfde gebleven. Morgen mogen we voor de eerste fm. Ik ben zeer benieuwd hoe het verder gaat en zal dit ook in mijn weblog proberen bij te houden. Het is fijn om het van me af te schrijven.

1 Comment


Recommended Comments

Ja fijn is het om het van je af te schrijven. Ik doe dat ook al een tijdje het lucht echt op. Het lijkt me ook fijn als we uiteindelijk ons droom kunnen verwezelijken (een kindje) dat op latere leeftijd terug kan lezen, wat we allemaal hebben mee gemaakt.

En hoe erg zij of hij geliefd is.

Gelukkig dat de behandeling kon doorgaan veel succes

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use