Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,621

Artsen vergeten je


Raba

198 views

 Share

Pas geleden besloot ik te bellen met nijmegen om te kijken waar we stonden in de wachtlijst. En wat kreeg ik te horen u bent niet bekend. (Wat nou niet bekend.)

Ik denk dat er wat mis met de post is gegaan bel maar naar het umcu . Ik gebeld kan je ze alleen tussen een bepaalde tijd bereiken. De volgende dag kreeg ik te horen bel morgen maar terug. Zo gezegd zo gedaan. Onze dossier werd er bij gepakt en wat bleek hij was opgeborgen in de kast. Ze zei sorry mevrouw maar ik moet u wat ergs vertellen. De verwijsbrief is nog nooit geschreven en dus ook niet verstuurd. Waarop ik zei dus u verteld mij dat wij al 3 maanden voor niks aan het wachten zijn. Ja dat klopt. Waarop ik zei wat gaat u hieraan doen. Ik zou het niet weten zei ze. Waarop ik zei ik wil de uroloog spreken. Dat ging niet zei ze. Ze beloofde dat om ons dossier een rode map ging dat hield in dat die urgent was en die zelfde dag of de dag erna zou die behandeld worden. De arts heeft ook niet gebeld om zijn excuus te maken.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use