Jump to content

Jheroen

Administrators
 • Content Count

  974
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jheroen

 • Rank
  Admin
 • Birthday 09/22/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jheroen

  Kerstsfeer

  Hallo allemaal, In deze laatste dagen van een raar jaar toch maar wat sfeer op het forum... Alvast fijne dagen!
 2. Tapatalk is tijdelijk uitgeschakeld vanwege een bug. Ik hoor graag of je het forum op je mobiel zonder Tapatalk goed kunt bekijken.
 3. Hallo allemaal, Vandaag zal het forum geupgrade worden naar een nieuwere software versie. Deze upgrade kan zorgen voor veranderingen en/of uitbreidingen die (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. De standaard upgrade zal niet zo lang duren naar verwachting.
 4. Wil je dit doen via je account instellingen, daar kan je een request aanvragen.
 5. Hoi Kitje, Het aantal berichten stond wat hoog, ik heb de stappen aangepast en zie ineens ben je peuter
 6. Hoi allemaal, Sinterklaas onderweg naar huis, dat betekent Kerstmis in aantocht; bij deze!
 7. Hallo allemaal, Vanaf vandaag is het mogelijk jezelf naast Email eenvoudig en snel aan te melden via Facebook, Google of Microsoft.
 8. Hallo allemaal, Ik zag dat verschillende onderwerpen op het forum op onlogische plaatsen stonden. Vermoedelijk is dit tijdens de migratie ontstaan en daarna niet opgevallen . Je zult even moeten kijken waar je forum nu staat; heb je suggesties voor het (ver) plaatsen van onderwerpen, nieuwe onderwerpen of verbeteringen aan de website reageer dan op deze post.
 9. Jheroen

  Wat is PGD?

  PGD is een afkorting voor preïmplantatie genetische diagnostiek. Dit is een methode waarmee we embryo's onderzoeken op een ernstige genetische aandoening en daarmee de kans op de geboorte van een aangedaan kind kunnen beperken. PGD wordt uitgevoerd bij paren die een sterk verhoogd risico hebben op het krijgen van een kind met een erfelijke aandoening, bijvoorbeeld een chromosoomafwijking, taaislijmziekte, hemofilie, de ziekte van Huntington of een ernstige spierziekte. Voor PGD is een IVF-behandeling noodzakelijk. Hierbij worden - na bevruchting van eicellen met zaadcellen buiten het lich
 10. Hoi allemaal, Naar mijn idee draait het forum prima op de nieuwe software, je kunt onderaan het forum kiezen voor een thema naar je keuze. er zijn verschillende thema's beschikbaar.
 11. Hallo allemaal, In dit forum hebben we een aantal thema's geïnstalleerd die je zelf kunt kiezen, de een houd meer van donker de ander van licht etc. Onderaan het forum staat een optie om het thema te wisselen, kies daar je thema en de opties (zoals achtergrond/kleuren etc). De opties per thema vindt je rechts bovenaan.
 12. Goedemiddag, Het is dan eindelijk zo ver, het forum is gemigreerd en de eerste versie is online. Mochten er problemen zijn of heb je vragen stel ze dan hier. Ook suggesties zijn van harte welkom natuurlijk. In de loop van de tijd worden meer opties toegevoegd en zal ook de zoekindex weer volledig actief zijn, vanwege de migratie wordt die index momenteel volledig nieuw opgebouwd. Heb je overigens een mail gekregen over deze vernieuwing en wil je je uitschrijven dan vindt je binnen je profiel een knop om dit te regelen.
×

Important Information

Terms of Use