Jump to content

Jheroen

Administrators
 • Content Count

  971
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jheroen

 • Rank
  Admin
 • Birthday 09/22/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wil je dit doen via je account instellingen, daar kan je een request aanvragen.
 2. Hoi Kitje, Het aantal berichten stond wat hoog, ik heb de stappen aangepast en zie ineens ben je peuter
 3. Hoi allemaal, Sinterklaas onderweg naar huis, dat betekent Kerstmis in aantocht; bij deze!
 4. Hallo allemaal, Vanaf vandaag is het mogelijk jezelf naast Email eenvoudig en snel aan te melden via Facebook, Google of Microsoft.
 5. Hallo allemaal, Ik zag dat verschillende onderwerpen op het forum op onlogische plaatsen stonden. Vermoedelijk is dit tijdens de migratie ontstaan en daarna niet opgevallen . Je zult even moeten kijken waar je forum nu staat; heb je suggesties voor het (ver) plaatsen van onderwerpen, nieuwe onderwerpen of verbeteringen aan de website reageer dan op deze post.
 6. Jheroen

  Wat is PGD?

  PGD is een afkorting voor preïmplantatie genetische diagnostiek. Dit is een methode waarmee we embryo's onderzoeken op een ernstige genetische aandoening en daarmee de kans op de geboorte van een aangedaan kind kunnen beperken. PGD wordt uitgevoerd bij paren die een sterk verhoogd risico hebben op het krijgen van een kind met een erfelijke aandoening, bijvoorbeeld een chromosoomafwijking, taaislijmziekte, hemofilie, de ziekte van Huntington of een ernstige spierziekte. Voor PGD is een IVF-behandeling noodzakelijk. Hierbij worden - na bevruchting van eicellen met zaadcellen buiten het lichaam - één of enkele cellen afgenomen van embryo's die drie tot vijf dagen oud zijn. Deze cel of cellen worden in het laboratorium onderzocht op de aan- of afwezigheid van de betreffende ziekte. Op basis hiervan wordt besloten welke embryo's in aanmerking komen voor plaatsing in de baarmoeder. Alleen embryo's, waarvan de onderzochte cel of cellen de genetische ziekte, waarop het onderzoek was gericht, niet hebben, worden in de baarmoeder geplaatst. De kans op zwangerschap na terugplaatsing is ongeveer 25%. Als de vrouw na PGD zwanger wordt, is de kans groot dat er een kind zonder de genetische ziekte wordt geboren.
 7. Hoi allemaal, Naar mijn idee draait het forum prima op de nieuwe software, je kunt onderaan het forum kiezen voor een thema naar je keuze. er zijn verschillende thema's beschikbaar.
 8. Hallo allemaal, In dit forum hebben we een aantal thema's geïnstalleerd die je zelf kunt kiezen, de een houd meer van donker de ander van licht etc. Onderaan het forum staat een optie om het thema te wisselen, kies daar je thema en de opties (zoals achtergrond/kleuren etc). De opties per thema vindt je rechts bovenaan.
 9. Goedemiddag, Het is dan eindelijk zo ver, het forum is gemigreerd en de eerste versie is online. Mochten er problemen zijn of heb je vragen stel ze dan hier. Ook suggesties zijn van harte welkom natuurlijk. In de loop van de tijd worden meer opties toegevoegd en zal ook de zoekindex weer volledig actief zijn, vanwege de migratie wordt die index momenteel volledig nieuw opgebouwd. Heb je overigens een mail gekregen over deze vernieuwing en wil je je uitschrijven dan vindt je binnen je profiel een knop om dit te regelen.
 10. Oke... Ik denk dat we dan zelf maar kijken wat leuk of handig is
 11. Hallo allemaal, We gaan binnen niet al te lange tijd over naar andere software voor het forum. Het huidige pakket wordt niet verder ontwikkeld en daarom gaan we aanpassing doen. Nu we toch dingen gaan veranderen heb ik de vraag aan jullie als gebruikers van het forum of je ideeen hebt of tips die het gebruik van het forum plezieriger en of completer maken. Mis je dingen, laat het weten. Zijn er opties die je graag zou willen zien ook. Verandering is iets waar mensen niet zo verzot op zijn, je zal merken dat na de switch naar een ander pakket dingen op een andere plek staan of anders werken. Dat is in het begin even wennen maar daarna zal het al snel als gewoon aanvoelen denken we. Laat maar weten! :hypocrite:
 12. Een bericht like button of een FB like button?
×

Important Information

Terms of Use