Ga naar inhoud

Kiet

Leden
  • Aantal Items

    980
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Kiet's Prestaties

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Bijzonder
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hoi meiden, Nou leg me even uit hoe ik op facebook kom dan kom ik ook bij de groep want mis het kletsen!! Xxx
  2. Dorine ik hou niet echt van Facebook, hoe werkt die groep dan precies?
  3. Annelies wat balen!! Gaat het een beetje?
  4. 1uur en 20min was precies lang genoeg! we waren naar de eerste voorstelling ze kreeg limonade en popcorn echt heel leuk en op het eind een Nijntje diploma er zitten heel veel liedjes in vond ze echt heel leuk.
  5. Ik ben vandaag met zoë naar Nijntje de film de geweest in de bios, echt super leuk ze vond het prachtig!
  6. Wat goed Annelies! Super goed nieuws ben super blij voor jullie!!
  7. Wat balen dat de punctie zo'n pijn deed! Hopen dat jullie een mooie Emmy krijgen en dat het allemaal lukt dan hoeft het ook niet meer nog een punctie!
  8. dankjewel Ursela!! Lief dat je eraan denkt! ja was heel leuk feestje Mason is super verwend! Zoë is helemaal zindelijk ook op het kdv gaat het goed alleen snachts nog een luier
  9. Wij hebben vandaag en gister ook sleetje gereden was leuk! Ik heb heel veel zin in onze vakantie we hebben op het ressort een villa aan het zwembad genomen zodat Mason gewoon kan slapen en wij niet op de kamer hoeven te zitten terwijl hij slaapt ideaal maar het kost inderdaad wel een hoop! Wat goed van desi dat ze weer heeft geplast op het potje! ennn Mason wordt zaterdag alweer 1 jaar is weer super snel gegaan!!
  10. Ah beterschap Natasja! lekker op vakantie weer iets om naar uit te kijken! Wij gaan eind mei lekker naar turkije heel veel zin in! Dorine hoe is de wintersport?
  11. Zoë heeft in haar kamertje een tafeltje met twee krukjes daar zit ze weleens te kleuren maar ze speelt ook vaak samen met Mason in haar kamertje. Ik kleed zoë altijd staand aan gebruik echt nooit meer de commode voor haar. Dorine wat balen iedereen ziek en helemaal als je zelf ook niet lekker bent en je ook nog voor iedereen moet zorgen, sterkte hoop dat iedereen snel weer beter is! Ursela hoe is het? Alweer bijgekomen van oud en nieuw? Spannend Annelies volgende week vrijdag een echo daar leef je dan echt helemaal naartoe hè! Ik ben benieuwd!!! vandaag heeft zoë twee keer in de stad op een vreemde wc geplast het gaat helemaal goed zonder luier #supertrots!
  12. Ahh wat heeft iedereen? De griep? beterschap!
  13. Hoi meiden, Gelukkig nieuwjaar! misschien wil Thomas juist wel in een groot bed slapen?? wel lastig wij hebben er geen last van ze komt eigenlijk nooit uit bed ook sochtends roept ze ons gewoon en als ik zeg komt er maar uit blijft ze alsnog liggen haha. Zoë en Mason hebben allebei door het vuurwerk heen geslapen had ik niet verwacht vorig jaar werd zoë wel geschrokken wakker maar nu allebei niet. Ik kan wel zeggen dat zoë nu echt zindelijk is geen ongelukjes meer ze zegt zelf als ze moet plassen en ben ook al een aantal keer weg geweest zonder luier en dat ging ook heel goed! TROTSS :)
  14. Joehoeeeee desi in het potje geplast!! gaat het goed zegt ze zelf als ze moet plassen? zoë zegt het zelf en ik vraag het tussen door ook nog heel vaak denk dat ik vandaag wel 50x zoë moet je plassen heb gezegd haha En je moet gewoon blijven mee schrijven, is toch gezellig!!
  15. Oh nou ben ik gelijke nieuwsgierig wat de naam is haha lieke? ik vind Femke of iets wat op KE eindigt wel kunnen als je volwassen bent
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden