Ga naar inhoud

Kiet

Leden
  • Aantal Items

    980
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kiet

  1. Hoi meiden, Nou leg me even uit hoe ik op facebook kom dan kom ik ook bij de groep want mis het kletsen!! Xxx
  2. Dorine ik hou niet echt van Facebook, hoe werkt die groep dan precies?
  3. Annelies wat balen!! Gaat het een beetje?
  4. 1uur en 20min was precies lang genoeg! we waren naar de eerste voorstelling ze kreeg limonade en popcorn echt heel leuk en op het eind een Nijntje diploma er zitten heel veel liedjes in vond ze echt heel leuk.
  5. Ik ben vandaag met zoë naar Nijntje de film de geweest in de bios, echt super leuk ze vond het prachtig!
  6. Wat goed Annelies! Super goed nieuws ben super blij voor jullie!!
  7. Wat balen dat de punctie zo'n pijn deed! Hopen dat jullie een mooie Emmy krijgen en dat het allemaal lukt dan hoeft het ook niet meer nog een punctie!
  8. dankjewel Ursela!! Lief dat je eraan denkt! ja was heel leuk feestje Mason is super verwend! Zoë is helemaal zindelijk ook op het kdv gaat het goed alleen snachts nog een luier
  9. Wij hebben vandaag en gister ook sleetje gereden was leuk! Ik heb heel veel zin in onze vakantie we hebben op het ressort een villa aan het zwembad genomen zodat Mason gewoon kan slapen en wij niet op de kamer hoeven te zitten terwijl hij slaapt ideaal maar het kost inderdaad wel een hoop! Wat goed van desi dat ze weer heeft geplast op het potje! ennn Mason wordt zaterdag alweer 1 jaar is weer super snel gegaan!!
  10. Ah beterschap Natasja! lekker op vakantie weer iets om naar uit te kijken! Wij gaan eind mei lekker naar turkije heel veel zin in! Dorine hoe is de wintersport?
  11. Zoë heeft in haar kamertje een tafeltje met twee krukjes daar zit ze weleens te kleuren maar ze speelt ook vaak samen met Mason in haar kamertje. Ik kleed zoë altijd staand aan gebruik echt nooit meer de commode voor haar. Dorine wat balen iedereen ziek en helemaal als je zelf ook niet lekker bent en je ook nog voor iedereen moet zorgen, sterkte hoop dat iedereen snel weer beter is! Ursela hoe is het? Alweer bijgekomen van oud en nieuw? Spannend Annelies volgende week vrijdag een echo daar leef je dan echt helemaal naartoe hè! Ik ben benieuwd!!! vandaag heeft zoë twee keer in de stad op een vreemde wc geplast het gaat helemaal goed zonder luier #supertrots!
  12. Ahh wat heeft iedereen? De griep? beterschap!
  13. Hoi meiden, Gelukkig nieuwjaar! misschien wil Thomas juist wel in een groot bed slapen?? wel lastig wij hebben er geen last van ze komt eigenlijk nooit uit bed ook sochtends roept ze ons gewoon en als ik zeg komt er maar uit blijft ze alsnog liggen haha. Zoë en Mason hebben allebei door het vuurwerk heen geslapen had ik niet verwacht vorig jaar werd zoë wel geschrokken wakker maar nu allebei niet. Ik kan wel zeggen dat zoë nu echt zindelijk is geen ongelukjes meer ze zegt zelf als ze moet plassen en ben ook al een aantal keer weg geweest zonder luier en dat ging ook heel goed! TROTSS :)
  14. Joehoeeeee desi in het potje geplast!! gaat het goed zegt ze zelf als ze moet plassen? zoë zegt het zelf en ik vraag het tussen door ook nog heel vaak denk dat ik vandaag wel 50x zoë moet je plassen heb gezegd haha En je moet gewoon blijven mee schrijven, is toch gezellig!!
  15. Oh nou ben ik gelijke nieuwsgierig wat de naam is haha lieke? ik vind Femke of iets wat op KE eindigt wel kunnen als je volwassen bent
  16. Zoë was wel al zindelijk want ze kwam wel altijd al naar me toe als ze geen luier om had mama plassen luier om dus dan moest de luier om zodat ze kon plassen maar zonder luier op het potje nou dat was een groot drama het begon met neeeeeee en daarna helemaal overstuur was zo zielig maar gisteren bleef ze wel rustig ze vond het wel heel eng maar papa zat er bij en toen ze had geplast was ze super blij en trots en zei ze niet eng nee niet eng! Dus ze is er nu overheen. Hahah wat grappig van Milou wil je een sticker euhm nee hahahahaha echt grappig! Spannend vanavond de eerste spuit het gaat weer beginnen!! Staat je man er nu ook helemaal achter?
  17. Hoelaat het met Milou,Thomas en Desi op het potje?
  18. Even een update over het potje zoë is sinds gisteren zonder luier! Het duurde ruim 2 uur voordat ze durfde te plassen op het potje maar nu is ze erover heen!! Terwijl ik dit tik zit ze weer op t potje te plassen!!!! wel 1x een ongelukje gehad maar ik ben super trots!!!
  19. Dorine ja Mason wordt alweer bijna 1 jaar! Het is weer zo snel gegaan dat eerste jaar ja hij staat en loopt aan de hand hij is daar echt veel sneller mee dan Zoë zij ging pas na haar verjaardag optrekken en staan en Mason doet het nu al een tijdje maar hij brabbelt weer minder dan Zoë deed, vind ik erg leuk om te zien dat ze allebei zo anders zijn. verder is hij echt een mama's kindje hij wil altijd met mij kroelen kruipt dan naar me toe en gaat staat en pakt me dan vast en legt zijn hoofdje tegen mij aan *smelt* En ze spelen heel veel samen, spelen lauren en Wessel ook veel samen? wat schrikken de val van Milou! Gelukkig dat ze snel weer was op geknapt! ahh esk wat balen dat de film niet draaide kan me voorstellen dat je teleurgesteld was! was Joris van de trap gevallen??
  20. Super spannend!!! Haha middernacht nou dan lig ik altijd al uitgeteld in bed bij mij gaan rond 22.00 meestal mijn ogen dicht ;)
  21. Ik heb helemaal niet het idee dat sommige kindjes vergeten worden op het forum volgens mij probeert iedereen zoveel mogelijk op alles te reageren en ik had inderdaad gezegd dat zoë erg angstig is om op het potje te gaan maar met andere dingen wordt er ook weleens niet gereageerd ik weet nog een tijdje terug dat Annelies vroeg hoe vaak iedereen poetst per dag ik dacht oja daar zal ik even op reageren maar helemaal vergeten (ik poets bij zoë twee keer trouwens haha) maar het is toch logisch dat we niet overal op kunnen reageren we zijn allemaal druk. maar ik vind het jammer dat je stopt ik vind het altijd leuk om de verhalen over desi te lezen en de foto 's te bekijken:happy:
  22. Ja ik heb dat gevoel ook dat je niet snapt waarom iemand ineens stopt met schrijven uit het niets
  23. Ik zou het ook jammer vinden als niemand meer zou schrijven ik vind het hier altijd gezellig en leuk om de verhalen van andere te lezen. Dus ik hoop dat iedereen gewoon lekker blijft schrijven!
  24. Natasja waarom stop je met schrijven?
  25. Lekker chocola ik ben er dol op! Tja als de mail niet aankomt dan heb je geluk toch hihi! Ja zoë loopt gewoon zonder luier en als ze moet plassen roept ze luier aan luier aan en dan plast ze ze durft wel met luier aan op het potje maar zonder absoluut niet. Wat goed van Merel dat ze goed kan zingen! Zoë is ook dol op zingen het is nu nog steeds Sinterklaas kapoentje wat ze steeds zingt haha Mason is ook echt al baby af hij is een flinke beer een lekker ondeugend boefje ik geniet zo van allebei ik vind het ook zo leuk dat ze echt onafscheidelijk zijn ze spelen echt samen kruipen achter elkaar aan rollen met de bal. mason krijgt nu ook een eigen wil als hij ergens mee speelt en zoë pakt dat af gaat hij heel hard gillen
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden