Jump to content

yolande2009

Members
 • Content Count

  1,097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About yolande2009

 • Rank
  Student
 • Birthday 09/19/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi allemaal, In 2010 werd zware endometriose vastgesteld en zijn mijn eileiders verwijderd. Daarna uit de eerste ivf poging en 1ste tp een prachtige zoon gekregen en 2 jaar later (een cryo) nog een heerlijk ventje erbij die inmiddels 7 en 5 zijn. Nu liggen er al die jaren nog 6 goede cryos wat een enorme luxe is. Mijn man en ik overwegen nog voor een derde kindje te willen gaan. Ik ben me weer even aan het inlezen op hoe dat ook alweer gaat. Ik weet het niet meer zo goed, moet je dan juist de pil blijven slikken tot aan de poging of werkt dat anders. Wij hebben de behandeling in het ivf centrum van het VU gedaan. We zijn al heel rijk met 2 kindjes en wie weet komt er nog een derde bij. Zo niet, dan beseffen we dat we al heel gezegend zijn. Alvast bedankt voor jullie reacties!
 2. Hoi, ik heb zelf 2 zoontjes uit een eerste poging in Ivfcentrum Vu mogen krijgen. Ik heb al 2 vriendinnen die uitbehandeld waren in AMC doorverwezen naar het Vu omdat de resultaten daar aanzienlijk beter zijn dan in AMC en ze echt heel persoonlijk kijken en meedenken. Beide vriendinnen zijn nu zwanger... Kortom, ik ben helemaal VU fan...
 3. Ik zou, mocht deze poging niet lukken, je sterk het Vu aanraden! Zoveel patientvriendelijker en veel betere resultAten dan AMC! Ze denken echt mee en luisteren naar je. En hun resultaten zijn echt een van de beste in NL... Maar hopelijk is het niet nodig! Sterkte!
 4. Ja hope hier ook alles goed! Heftige 2 de zwangerschap, nachtmerriebevalling en huilbaby gehad maar nu duidelijk is dat hij lactose intolerantie heeft doet hij er fantastisch sinds hij soyamelk krijgt. Ik heb ook geen contact meer met anderen. Dat verwaterde inderdaad, na bevalling was ik met m'n hoofd ook niet bij het forum. Maar wat heftig dat eerste jaar van jullie zoon, jeetje schrik ervan! Gelukkig nu alles goed alleen hopen dat je niet opgenomen hoeft te worden! Ik zal zo nu en dan op dit topic lezen om te kijken hoe het met je gaat! Xx
 5. Iedereen hier gefeliciteerd! Maar speciAal Hope! Ik heb met je geschreven in uitgerekend december 2011! En wat heb jij het toen zwaar gehad, hopelijk ga je er dit keer meer van genieten zonder kwalen! Gaat het goed met jullie zoon? Hier inmiddels 2 zoontjes, de jongste is alweer 5 maanden! Fijne zwangerschap meiden!
 6. Ik heb al te lang niets laten horen maar zit er helemaal doorheen. Heb zelf in ziekenhuis gelegen omdat ik vreselijke buikpijn had en toen bleek ik een endometriosecyste in eierstok te hebben waarin een heftige bacterie zit. Ben thuis nu maar moet nog wekenlang bedrust houden en heb voor 4 weken 2 antibioticum kuren. Los daarvan hebben we al maanden een huilbaby, hij heeft vreselijke reflux ondanks maagzuurremmer etc. Dus ik kom Momenteel wel lezen maar niet veel schrijven. Voor jullie allen een prachtig 2014! Liefs
 7. Wish, gefeliciteerd!! Wat leuk dat je dochter ook zo lief voor hem is! Ben weinig op forum, zoonlief heeft waarschijnlijk koemelkallergie en daardoor heeft hij veel gehuild. Nu nutrilon pepti en dat geeft zo'n 60% verbetering en maandag bij kinderarts bespreken of we nog een iets verkniptere melk moet gaan geven om ook z'n diarree weg te krijgen.. Hij lacht nu ook heel veel, echt zo lief!! Hij kijkt naar Nijntje in de box en raakt het al aan. Het gaat zo snel, probeer dus heel bewust te genieten. Z'n broer Thijs is dit weekend 2 geworden en is ook superlief voor hem. Hoe is het met jullie allemaal?
 8. Gaaf Wish dat je bellyshoot hebt gedaan! En ja dames hoe is het met jullie en de moeheid en kwaaltjes of valt het mee? Nanny, lekker aan het genieten?? Tweety, jouw verhaal is exact mijn verhaal. Is het bij T.hijs ook verborgen reflux? Ik doe nu 2,5 schep Johannes broodpitmeel door de fles met aventspeen 2 en sinds drie dagen krijgt hij medicatie: nexium. We merken ook zo'n verschil en hij sliep sindsdien 7-9 uur door! Daarvoor sliep hij slecht en hikte steeds. Ik heb ook bedje etc schuin staan maar zelfs met alle hulpmiddelen wordt hij vaak nog onrustig ook al hebben we hem 45 min rechtop gehouden na de voeding... Is dat bij T.hijs ook? Wel erg genieten van de twee jongens! Maar de overgang van 1 naar 2 vinden wij wel pittiger dan van 0 naar 1. Maar ook wel erg leuk om nu een echt gezin te zijn!
 9. Wauw Nanny, van harte!!!! Fijn dat alles goed gaat!! Met jou ook alles ok?Geniet lekker van je meisje! Liefs
 10. Jeetje Nanny, schrikken zeg!!! Gelukkig ben je idd over de 37 weken en houden ze je goed in de gaten! Sterkte met alles en we denken aan je!!! Meiden, sorry ben zo moe dat ik geen puf heb gehad te schrijven en op jullie verhalen te reageren... Heb alles wel bijgelezen hoor! De kleine B.enjamin doet het fantastisch, een zoet ventje dat slaapt en drinkt. Hij is inmiddels in een week van 3200 naar 3650 Gr. Gegroeid! De reden dat we zo moe zijn is dat we al vier nachten op rij vanaf 3.00 uur wakker zijn door onze andere zoon die z'n hoektanden krijgt en daar ondanks zetpillen en andere middeltjes giga last van heeft en dan niet meer slaapt! Een baby die super slaapt en dan dit... Wat een timing van onze bijna twee jarige man. Ik hoop over twee weken betere nachten te hebben....
 11. Dank je José!!! Alles gaat hoed ondanks dat jij bijna vier weken te vroeg was.En bij jou?
 12. Tweety, van harte met de geboorte van T.hijs!!!!! Zo heet onze oudste ook dus ik vind het een superleuke en stoere naam!Hoop dat alles goed gaat!Wish, hier gaat het wel goed.B.enjamin doet het geweldig en ik moest van wat verder komen na de nachtmerrie van een bevalling. Nu geniet ik eindelijk echt!Ja en de trend van zeer vroeg bevallen is inderdaad gezet dames!! Ben benieuwd wie er zal volgen!! Ik lees dat de kamers zo langzamerhand in orde zijn of bijna! Ik was achteraf erg blij dat we met 34 weken alles af hadden op enkele details na....Ik lees mooi groeiecho's hier, fijn! Liefs
 13. Dank jullie allemaal! Lieve berichten! Kan iemand de geboortedatum in het overzicht aanpassen? B.enjamin is namelijk op 10 september geboren. Alles gaat goed en ben sinds vrijdag thuis. Wel heel pittig qua nachten want hij komt elke twee uur omdat hij nog zo jong is. Wel alweer snel op z'n geboortegewichtndus de bv gaat goed! Maar ik ben kapot van moeheid. Ons andere zoontje is superlief voor hem en verder ook erg aanhankelijk momenteel. Ik lees hier mee maar reageren lukt me niet! Ik hou jullie goed in de gaten en Tweety jij rommelt al Flink dus spannend! Liefs en geniet nog even van je slaap allemaal;-)
 14. Lieve dames, Ik kom jullie melden dat ik bevallen ben van een gezonde zoon B.enjamin. Afgelopen maandagnacht om 1.30 uur braken m'n vliezen en heb ik tot 18 uur in zkh weeën gehad tot 10 cm ontsluiting. Toen bleek dat m'n bekken te smal zijn en kindje alsnog met keizersnede gehaald moest worden. Dus het was echt heel pittig en spannend omdat kindje ook wat dipte inmiddels qua hartslag. Uiteindelijk is hij prachtig gezond geboren, met een perfect startgelwicht van 3242 Gr. En 48 cm, met 36 weken en 2 dagen. Hij hoefde niet in de couveuse. Hij is zoooo schattig! We zijn weer helemaal in de wolken. Hopelijk mogen we vrijdag naar huis Liefs!
 15. arme Eef, rot van je nachten en klachten! Het is dan zeker vermoeiend met werken erbij! Wanneer heb je verlof? Hopelijk snel...Ik lig nu ook al wakker van 23-3 kan maar niet in slaap komen. Terwijl ik geen maagzuur of i.d. heb. Zo frustrerend. Iemand toevallig wakker nu? Kunnen we samen schaapjes tellen;-)
×

Important Information

Terms of Use