Ga naar inhoud

moos

Leden
  • Aantal Items

    223
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

moos's Prestaties

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hoi hoi...weer wat actie zie ik, leuk! Hier vandaag voor de laatste keer naar het ziekenhuis geweest...hoop ik. Alles was goed, het kindje ligt nog steeds met de billetjes naar beneden. Volgende week woensdag een keizersnede. Dus...mocht er nog iemand voor willen...opschieten haha. Anne, fijn dat je je zoveel beter voelt en dat het iedereen gaat met Finn. De rest dus nog aan het genieten van de buik en dan vooral de bewegingen. Hier vandaag een rustig dagje...heerlijk.
  2. Annetje, gefeliciteerd met jullie zoon! Fijn dat het goed gaat. jillz, wat een verhaal, hoe gaat het nu? en de rest? Aan het genieten van het verlof? Ik wel...heerlijk! Wie is er eigenlijk nu "aan de beurt"? Ben wel benieuwd!
  3. Das zeker toevallig! Hoe gaat het nu met de blaasontsteking? Nog last van? De babykamer al af? Hier al bijna, alleen nog wat leuks aan de muur. Wij moeten ook in het ziekenhuis bevallen, ik heb de vorige keer een spoedkeizersnede gehad. Ach, ik vind het op zich niet erg. Mocht er iets zijn hoef ik niet met de ambulance ed naar het ziekenhuis, ook wel een fijn gevoel. Hoe sta jij hierin?
  4. He meiden, erg rustig hier. Hoe gaat het met jullie? Hier eigenlijk weinig te melden. Het schiet al mooi op. Nog een aanal weken werken en dan al verlof! Wat gaat dat snel! Nog leuke plannen met Pasen? Wij blijven lekker thuis, misschien nog wel even bij de familie langs. Fijne paasdagen
  5. Hoi, Wij hebben ook zo'n sensormatje. De vorige keer alleen gebruikt ot ze zo erg ging rollen in bed dat ze geen contact meer maakte met het matje. Dat is wel schrikken!! Op zich dus goede ervaringen. Ik zal het sensormatje deze keer dan ook weer gaan gebruiken. Fijne zondag allemaal! groetjes
  6. Hoi, Even een berichtje. hier gaat alles zijn gangetje. Ik merk nu wel dat het erg druk wordt en dat ik ergens toch echt tijd voor mezelf moet zien te vinden. Gelukkig heb ik nu vakantie en gaat mijn dochter vandaag naar de opvang. Heerlijk dus even tijd voor mezelf en mijn studie...hoognodig. Mijn buik groeit gestaag en ik voel ons muppie al veel bewegen. Hoe gaat het bij jullie? Anne hoe was de vakantie? Lekker van kunnen genieten? Hoopvol, hoe gaat het met je rug? Ben je nog wel aan het werk? groetjes
  7. Hoi, Gisteren de 20 wkn echo gehad. Alles was goed! Helemaal opgelucht, en het is een meisje!! Hier dus ook op een roze wolk....genieten!
  8. Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2013, het jaar dat onze baby'tjes geboren gaan worden!! Het gaat hier al wat beter. Nu alleen mijn dochtertje ook aan de antibiotica, en doordat ze zo slecht slaapt en veel aandacht vraagt geen tijd om goed uit te rusten jammer genoeg. Wij weten nog niet wat het wordt, maar willen het wel graag weten. Is toch wel handig...en nu is het ook een verrassing...toch? Mocht het een jongetje worden kan ik de roze kleertjes ed weggeven/verkopen.
  9. Goedemorgen, hier nog niet veel beter. Gisteravond naar de ha post geweest en nu aan de prednisolon en antibiotica. Vind het niet fijn dat ik dat moet innemen...maar zo wordt het ook niet beter. wij hebben 8 januari de 20wkn echo, en ja wij willen graag weten wat het wordt. Crisje, jullie zijn echt druk zo te lezen! Hoe oud is jullie dochter? fijne zondag allemaal!
  10. Hoopvol, een jongen, wat leuk! En lekker in de prenatal rondgesnuffeld...leuk hè? Een keertje echt voor jezelf, tenminste zo voelde het bij mij bij de eerste. Crisje, wow wat een mooi buikje al! Fijn dat alles goed was bij de vk.
  11. Fijn hè, even weer een goed berichtje uit je buik! Ik ben benieuwd hoe de echo vandaag gaat. Allemaal een fijne kerst gehad? Hier wel goed...alleen gisteren een beetje een ziekenboeg...erg verkouden enz. ik heb het idee dat ik er niet echt van af kom. vandaag een rustig dagje, heerlijk!
  12. Wat een leuk idee die taart! De reden van de extra echo's is niet zo leuk, maar het is wel erg leuk om je beebje zo vaak te zien. Ik kan bijna niet wachten tot 8 januari....duurt nog zo lang! ga even eten koken, fijne avond!
  13. Jillz, wij lopen wel erg gelijk! Wat leuk dat jullie de 28e ook nog een echo hebben. Waarom is dat? Ik zit er nog over te denken om een pretecho te laten doen en dan in combinatie met een vroege echo. Dit hebben wij de vorige keer ook gedaan en was wel erg leuk! Al een babykamer en een kinderwagen...schiet al mooi op. Leuk hè, zulke dingen uitzoeken!
  14. Hoi, Betty, wat een goed nieuws! Fijn! Nu echt genieten, hoe voel je je? Nog last van gehad? Jillz, al een buikje, leuk hè? Hier nog niks aangekomen, maar al wel het idee dat mijn buikje begint te groeien. Ik denk dat het nu wel snel zal gaan. Heb nu ook de hele dag honger...kan blijven eten. Hoe is dat bij jullie? Hebben jullie al dingen gekocht? Wij zijn druk met de babykamer...ik wil graag een muur in een kleurtje, lastig kiezen welke kleur het moet worden. Crisje, wat leuk dat je je ukkie al voelt. Ik twijfel nog, zo af en toe voel ik iets kriebelen. Wanneer hebben jullie de 20 weken echo? Wij 8 januari. Klinkt nog zo ver weg! Hoopvol, soms heb ik ook veel jeuk, ik weet nog van de vorige zwangerschap dat ik toen ook een gevoeliger en veel drogere huid had. Veel smeren hielp hier toen. groetjes!
  15. Hoi meiden...ben ik ook weer even. De afgelopen tijd erg druk, ziekjes enz. geweest. Hebben jullie dat dan ook dat je onzeker of dan alles wel goed gaat met dat kleine frummeltje? Maar goed nog even volhouden en dan heerlijk twee weekjes vakantie. Soentje, een meisje, wat leuk! Annetje tannetje een jongen...zo hebben we beide soorten al haha... kraampakket en kraamzorg heb ik nog niet geregeld. Ook nog geen blije doos oid. Daar was ik de vorige keer veel sneller mee. Zal binnenkort eens gaan aanvragen en kijken wat ik ook al weer allemaal verder moet gaan regelen. We hebben al wel een erg leuke babykamer gezien op marktplaats, daar gaan we vanmiddag kijken. Als het iets is slaan zij het eerst voor ons op en halen we het tussen kerst en oud en nieuw op. Dan hoop ik het kamertje leeg en schoon te hebben. Jee, als ik het zo opschrijf besef ik me weer dat we nog aardig wat moeten regelen....oeff. sometimes, hoe gaat het nu met het bloeden, nog last van? jillz, ik weet niet of ze het dan al kunnen zien. Ik heb de vorige keer een echo gehad met 16 weken en toen konden ze het al wel zien. Betty, hoe gaat het met jullie? Al iets besloten nav de nekplooimeting? crisje, handig dat je dat in een keer kon regelen. fijne zondag!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden