Jump to content

Jillz1976

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Jillz1976

 • Rank
  Baby
 1. Hoi iedereen!Ben net terug uit t ziekenhuis.. Zat in de bus, chauffeur maakte een bijna aanrijding en ik werd zo uit mn stoel gelanceerd en lag op de grond:-( vervolgens werd ik omhoog geholpen maar de chauffeur trok weer op en remde weer in totaal 3x en ik viel steeds weer terug op de grond...Op mn zijkant/rug. Ziekenhuis toch maar even gebeld, en ik moest direct komen voor onderzoeken en moest een nachtje blijven.Ben 35 w nu. 2x hartfilmpje gemaakt en echo en bloedonderz. Gaat goed nu, erg emotioneel geweest vd schrik. Blauwe plekken beurs..Maandag uitslag bloed, en nu lekker weer thuis. Pffff...
 2. Ojee je slijmprof al verloren, dan kan je toch redelijk snel gaan bevallen had ik begrepen? Nou ik hoop dat je hem nog even aan boord kan houden, doe voorzichtig!! Niet te ver van huis zou ik zeggen. Vriendin van mij verloor de prop op dinsdag en vrijdag kwam de baby..
 3. Hey Dames, Sorry voor mijn lange afwezigheid, maar ik was echt even héél ziek sinds januari. Na veel onderzoeken bleek ik o.a. een nierbekkenontst. te hebben en nog 2 andere bacteriën. Hoe kom je er aan, en hoe kom je er van af:-) steeds koorts gehad op en af, diverse antibiotica, maar hielp niets.. Rusten was het advies mijn lijf moest weer even bijtrekken, terwijl ik niet het idee had dat ik druk ben. Maar goed, de totale ontspanning komt nu pas sinds een week of 3, ik ben van de nierbekkenonts.af sinds 3 weken pas, en ik voel mij een stuk fitter. Ik kan nu pas genieten, al hoewel ik wel nog een andere bact. heb en bekkeninstabiliteit, bekkenbodem verzwakt mede b.laas, en vooral begin ik last te krijgen van vocht, dus heb ik veel therapieën lopen op het moment. Maar goed, je merkt nu dat je de laatste loodjes aan het doen bent, ik kan echt al een hele tijd niet echt goed lopen, korte stukjes en langzaam. Zwaar irritant, ik krijg heel snel steken in mijn onderbuiik en mijn bekken werken neit echt mee helaas. Maar ik heb nu hydrotherapie, en het dat is fijn. Zere voetzolen, onder mijn hiel vooral, doodgevoel, met pijn, lijkt als of je de hele dag op blote voeten gelopen hebt buiten? Iemand bekend met dit? Ik ga gauw alle berichten weer eens bij lezen, hoop dat het goed gaat met iedereen verder! Ons kleine meisje wordt na de pinkster eerder gehaald met een kz, zo spannend! @ Chrisje en Hoopvol07k ik heb meerdere hondjes, en ik had niet het idee dat ze anders deden. Tot 1 teefje heel gek voor mijn voeten ging liggen in de keuken (doet ze nooit)Ze is ook veel drukker met blaffen, tot het irritante af, dat ik er nerveus van wordt. Een ander teefje wil steeds geknuffeld worden, maar het was al een knuffelkont, maar de rest, doet gewoon. Ben benieuwd hoe ze doen tegen de baby..?? tips?
 4. Mijn bekken, onderrug doen zeer als ik te lang zit.. heb wel oefeningen, en doe deze ook keurig, en probeer lichte pilates met grondoefeningen te doen. Tevens de bekkenbodemspier te trainen, maar zoals de gyn zei, na de bevalling eerst een half jaar aankijken, en oefeningen doen, en dan zijn je hormonen uit je lijf en kan je beter trainen. Mocht het niet het gewenste resultaat hebben, dan operatie (maar alleen als je geen kinderen meer krijgt). Het drukt enorm op mijn onder kantje, waardoor daar de boel weer gaat irriteren steeds. Maar ja, nog even door de zure appel. Heb er nu ook weer een n.ier.bekken onsteking bij, flinke antibiotica kuur erbij:-( gaat lekker zo.
 5. nou hier ook een hoop griep en hoesten, maar alleen een hoestdrankje kreeg ik.. Ik start met bekken.b.spier therapie..:-(((
 6. @wen Komt door t hoesten, ik las dat chronisch hoesten idd een trigger is:-( ik heb gek genoeg geen urineverlies etc, maar t ziet er niet uit zoals t hoort... voelt stuk minder vrouwelijk iig,.. Gyn zegt dat het na de bevalling met therapie verbeterd... ik hoop t ook. is trouwens mijn 1e baby, en waarschijnlijk ook tevens de laatste. Kan niet wachten om mn kleintje in mn armen te sluiten, dan vind ik het wel helemaal prima zo met zn 3tjes:-)
 7. vanaf hoeveel maanden is vliegen te doen? Ik wil op 12 weken naar Spanje met haar;) Hebben daar een huisje. Tips?
 8. hoi, ik ben net terug vd Gyn, omdat ik een klein bobeltje bij de uitgang vd vag. voelde, en paniek! Ben 21w. Blijkt mijn vaginavoorwand/blaas verzakt te zijn:-( gaat voorlopig niet terug.. Door t hoesten naar buiten geperst, en door een slappe bekkenbodemspier die week gemaakt is om je lichaam voor te beteiden op de bevalling.. Nu naar en bekkenbodemspec/fysio therapie/oefeningen doen en na de bevalling ook. Dus hoopvol, dit klinkt als een verzakte blaas. Iemand anders ervaring hiermee? Meestal krijg je die(verzakking) nà de bevalling, door het persen. Was even vd leg hoor, ziet er vreemd uit. ik hoop dat het na de bevalling goed komt en dat de oefeningen dit weer terug op zn plek duwen.
 9. ik ben het helemaal eens met Floortje! Er zijn landelijke wetten omtrent zwanger&werk kijk maar op de website van min. soc. zaken, een cao is zelfs ondergeschikt! Je hebt zelfs recht op extra pauzes je gehele zwangerschap tot 6 maanden daarna. En ook een veilige werkomgeving, en dat is niet als je al in je buik gestompt bent door een patient, oud, niet oud, dement of niet. Dit is al een bewijs dat dit niet veilig is, en het is zo wie zo al te zwaar werk voor jou. Als jouw werkgever geen vervangend ander tijdelijk werk regelt, dan overtreed hij de regels, en dat kan gemeld worden bij de overheidsinstantie.s. Hij heeft jou harder nodig dan jij hem, gezien men staat te springen op meiden als jij, die tot het bittere eind maar doorgaan.. Na jouw zwangerschapsverlof, meteen solliciteren op een andere plek in de zorg. Succes meis!!
 10. Gelukkig nieuwjaar en allemaal gezonde babies toegewenst!!!!!! @Hoopvol, wat leuk! En ja hoor de taart smaakte heel goed, hij kwam bij een patisserie vandaan, en was best aan de prijs, maar ach, die enkele keer dat je tijdens je zwangerschap even een 'feestje' voor jezelf hebt naast een babyshower;-) Alle leuke zwangerschapsdingen snel benutten:-)) @moos, ben je al opgeknapt? en was antobiotica wel oke tijdens je zwangerschap? Hoe is het met de rest? Chrisje, Bettyboopke?
 11. Hey Meiden! Ik heb afgelopen vrijdag een 18 w echo gehad en het wordt een Meisje :clap2: En ik dacht echt dat het een jongen was;-) Een mooie taart werd gemaakt bij de banketbakker, nadat de echoscopiste het geslacht had opgeschreven en in een dichte envelop had gedaan, die wij hebben afgegeven aan de banketbakker. Een mooie taart met bovenop een baby! Al mijn beste vriendinnentjes waren er en bij het aansnijden vd taart was deze geheel roze van binnen!! Even gegild met zn allen van blijdschap en iedereen had van te voren al opgeschreven wat zij dachten dat het zou worden, en waarom. Leuke berichtjes in het babyboek tussen de echo fotos door.. Wat hebben wij een leuke avond gehad gister. Moos ik ben benieuwd naar jouw beeb! chrisje, ik begrijp je bandenpijn, je buikje groeit heerlijk, ik zie bij mij nog niet heel veel veranderen behalve dat mijn taille dikker wordt. Maar beeb ligt ook onderste boven en de placenta voor de uitgang. Misschien komt het daardoor?
 12. Moos, ik heb een medische zwangerschap ivm een trachlectomie operatie van 7 uur die ik aan de baarmoeder heb gehad ivm BHK,:-(Bijna geen baarmoederhals meer en met een bandje even dicht gemaakt aan de onderzijde zodat de baby niet te vroeg gebiren wordt. Daarom een keizersnede en 2 wekelijks controle. Ja erggg leuk babystuff uitzoeken!!Ik laat een GO taart maken bij de banketbakker. Die geef ik de envelop met t geslacht en zij maken de taart. Boven op ' its a..,,' en al je hem aansnijdt zie je van binnen d kleur!!! Dit met mijn beste vriendinnetjes! (En man natuurlijk) zo zin in!!!
 13. Hoi Moos! Ik heb 7-1 de 20w !! En 28/12 18 w echo hoop dat ik dan t geslacht kan zien;-) Babykamer gekocht white wash massief hout, stoere kamer voor meid of jongen. Kinderwagen van Mima wit met taupe voering die ik nog in eventueel roze bij kan kopen;)
 14. Hallo iedereen! Wat lees ik weer veel goed nieuws! BettyBoopke, wat een opluchting, wat heerlijk voor je! Soentje, wat leuk een meisje, en ik herken dat je voelt dat het een jongentje wordt:-) Hoopvol, klopt ik had een zeer goede uitslag, 3x 1-5000:-) Die menstruatiepijn herken ik ook, die heb ik af en toe, wist ook niet wat dat was, en af en toe zomaar pijn in mijn linkeronderzijde van mijn buik thv eierstok, en dan weer steken onderrug? Bandenpijn? Chrisje, wat leuk dat jij de baby al voelt, ik weet allemaal niet wat ik moet voelen, ik heb veel last van een opgezwollen buik, en na het eten weer zuur en lucht, en naar het toilet gaat moeizaam. Ik ben wel steeds makkelijk ziek, 2x maagvirus, en ik wil nu echt gewoon genieten:-) Ik ben vandaag 16 weken, en ik had van de week weer een echo om mijn baarmoederhals te bekijken en de baby. De hals is toch kleiner dan het minimale. Dit zal elke 3 weken gecontroleerd worden. De baby is echt gegroeit, zo mooi! Druk aan het bewegen, en draaien, maar helaas de echoscopiste kon net niet goed zien of het meid of jongen werd.. Ze zegt dat ze 3 streepjes zag en dat dit op een meisje moet duiden, en ik zag weer een kleine uitstulping, die zij ook weer zag...hmm nog niets duidelijk helaas. De baby lag met zijn rug en billen onze kant op vandaar dat dit lastig te zien nog was. Maaarrr ik krijg de 28e weer een echo en ik hoop dan wel dat alles goed is en dat misschien het geslacht te zien is:-) Ik heb zo n last van mijn darmen, opgezwollen buik, na t eten vooral, slecht naar t toilet terwijl ik altijd vezels eet, fruit, etc.. veel oprispsingen en zuur, en niet te vergeten acné";-( nek/hals/rug Hoe zijn jullie buikkies? Al gegroeid? Ik heb wel een klein buikje, maar het lijkt net de'uitbuik' situatie toen ik nog niet zwanger was, en ik heb iets meer in de breedte lovehandels gekregen:-) Totaal 1 kg aangekomen, gaat nog niet echt hard..en ik eet echt voldoende hoor, steeds trek om de 3 uur. Dan eet ik wel een sultana of liga of mandarijn tussendoor. Savonds koolhydraat rijke maaltijden, alleen weinig vlees, daar word ik af en toe nog steeds niet 'lekker' van, en ik hield er daarvoor altijd van. Nou meiden op naar de feestdagen!!
 15. Hoi Betty Boopke, ik had al in t andere forum gereageerd net. Ik snap je ongerustheid. vwp is 1 op 300, Jij hebt 1-209. Ik zou dan toch voor de vwp gekozen hebben. Dat had ik al besloten voor dat ik mijn uitslag binnen kreeg van de week. Ik ben 36,5 en 37 als ik moet bevAllen. ik had 3x 1 op 5000 een goede bloedtest en 1.7 nekplooi, ze zei dat 1.8 landelijk is in nl, en er is geen ondergrens. Alleen met de vwp weet je het 100%. ik hoopmdat je er wat aan hebt. x
×

Important Information

Terms of Use