Ga naar inhoud

Ducky

Leden
  • Aantal Items

    5
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ducky

  1. Hoi, ik weet niet zo goed hoe dit werkt, maar ik heb wat weg te brengen, omgeving Alkmaar. Stuur me een PB. Groetjes Ducky
  2. Hallo, ik ben zwanger geworden via TESE-ICSI en juli 2011 is onze zoon geboren, dit was een verse terugplaatsing (en vers zaad uit de TESE). Ik had 2 cryo's over van de vorige behandeling. Er zijn er twee teruggeplaatst (dat mag in UZ Belgie) en 1 is er blijven plakken! Ik ben nu 9 wkn zwanger van de tweede. Dus het kan! Succes met jullie pogingen voor een brusje!
  3. 1e zwangerschap: zwanger van de eerste verse terugplaatsing na ICSI-TESE behandeling in UZ Brussel. 2e zwangerschap: zwanger (het is er 1) van terugplaatsing van de 2 overgebleven cryo's nog uit de eerste ICSI-TESE behandeling.
  4. Ik lees vaak mee maar heb eigenlijk nooit gereageerd. Wij hebben zoveel gehad aan deze site gedurende moeilijke tijden! Wij hebben in februari 2010 te horen gekregen dat mijn man non-obstuctieve azoospermie heeft. Gelijk doorverwezen naar het AMC, in april een afspraak gehad. Dat was nog redelijk snel. Alle onderzoeken in het AMC gedaan en eind juni waren alle uitslagen bekend, en daarna begon het lange wachten... En tot op heden nog niets gehoord, wij zouden eigenlijk een afspraak met dr. Meisner moeten krijgen voor de intake van de TESE, echter in oktober te horen gekregen (na een voicemailbericht die ik 2 maanden ervoor heb achtergelaten...) dat er een patientenstop van minimaal een halfjaar is. Echt heel deprimerend. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om naar UZB in Belgie te gaan en alle uitslagen van het AMC mee te nemen. We wilden niet alle onderzoeken weer opnieuw doen in Nijmegen. Het kost wel geld ondanks dat we wel de Nederlandse vergoeding voor ICSI/TESE hebben gekregen. Net wat Fren zegt we willen je geen keuze opleggen maar het is echt niet menselijk om zo lang in onzekerheid te zitten.... Uiteindelijk hebben we in september een afspraak gehad in Belgie. Wat een verademing, het leek hier alsof ze verstand van zaken hadden. In Ndl waren ze heel negatief, kleine weke testes, hoge FSH (28) dat wordt niets, maar in Belgie gaven ze hem net zoveel kans als elke andere man nl. 50%. Mijn man is in november geopereerd op dezelfde dag dat ik punctie had. (wij hadden ervoor gekozen dat als er niets gevonden zou worden we voor KID zouden gaan). In november is er een verse embryo teruggeplaatst en ik ben nu van de eerste poging 8 weken zwanger! Echt een wonder! Ik hoop dat je wat aan het verhaal hebt, en heel veel sterkte en succes met jullie keuze en het traject dat jullie ingaan! -X- Ducky
  5. Hoi, ook wij zijn voor een TESE/ICSI behandeling bezig in België. Op dit moment bezig met de 1e IVF poging, ik laat wel mijn follikels en bloedwaarden meten in Beverwijk. Tot nu toe gaat het goed, wel bellen we altijd nog even of de uitslag is door gefaxt voor 14.00 uur aangezien ze de uitslagen niet bekend willen maken (ook raar het gaat om je eigen lijf, maar goed). Het scheelt enorm veel tijd en tot nu toe ben ik erg tevreden....Succes in ieder geval!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden