Jump to content

mijnbaby

Members
 • Content Count

  3,907
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About mijnbaby

 • Rank
  Queen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. suc6 meiden... spannend!!
 2. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Minima@ WoW een Emmy aan board! Nu lekker binnen houden en broeden Nee waarschijnlijk dinsdag vandaag een fm gehad En ze waren rond de 17 en 16 en paar 15. Zondag nog keer langs komen en hopelijk pregnyl spuiten en din de punctie.
 3. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Daisy waarom moet je Zo lang wachten?
 4. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Morgen heb ik me 3e fm spannend! Hoop dat ik vrijdag me punctie heb.
 5. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Lau geniet van je zwangerschap!!! Moeder fijn je mag al bijna beginnen!!
 6. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Laatbloeier k@t! Wat een rot nieuws! Hoop dat jullie dit een plekje kunnen geven. Heb je nog cryos?
 7. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Laatbloeier vandaag test dag? Me duimen draaien!
 8. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Minima spannend fase! Hoop dat je een mooie tp heb!
 9. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Hood hoop dat het snel beter gaat met de kleine van je vriendin. Hier vandaag fm 3 ze beginnen eindelijk te groeien.woensdag weer een echo en dan vrijdag hoogwaarschijnlijk de lang verwachten punctie :)))))))) Veel kleine ongeveer 6 die waarschijnlijk mee gaan doen.. Moet eerlijk zeggen dat ik er vandaag een beetje doorheen zit, elke keer weer paar dagen extra hormonen spuiten hakt er behoorlijk in. Ben echt zo klaar mee! Hoop dat woensdag echt klaar ben met prikken! Laatbloeier mijn duimen draaien voor jullie!! Sterkte nog even!
 10. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Linnie leuk dat je mee komt schrijven! Suc6 morgen met je eerste fm. Tien wanneer wanneer krijg je een tp? Laatbloeier nog even spannend!!!!
 11. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Ja het Umc Utrecht gaf meteen aan dat het geen probleem was en mocht. Maar ik hoor ook positieve verhalen puncties die reuze mee gevallen zijn. Suc6
 12. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Ik zelf heb alle puncties onder sedatie gedaan. Ik maak dus niks mee van de pijn en de behandeling. Ik vind de echo's al lastig laat staan een punctie. 1 eierstok ligt ook beetje hoog, en daardoor zou de punctie Zonder sedatie erg pijnlijk zijn. Maar ik lees ook veel positieve verhalen van goeie en snelle Puncties.
 13. mijnbaby

  Icsi sep/okt 2015

  Hood fijn dat het gaat beginnen voor jullie! Het wachten als je zo graag wil is Zo nutteloos en vervelend! Tien spannend! Hoop dat jullie snel een mooie tp hebben. Ons 2e fm afgelopen woensdag was niet Zo super, er waren Een hoop eitjes (25 als het al niet meer was )maar Ze waren allemaal nog steeds aan de kleine kant. Dus ook geen punctie op maandag. Maar waarschijnlijk dinsdag. Ik spuit nu 100 ipv 75 eh en heb zondag mijn 3e fm. Zooooo spannend!!! Ik doe de punctie onder sedatie ( dag behandeling) dat kan alleen op maandag en dinsdag en vrijdag. Hoop dat het zondag goed is en ik een datum heb voor de punctie ( wat een stress)
×

Important Information

Terms of Use