Jump to content

Hope1974

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Hope1974

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wens iedereen heel veel geluk en sterkte! Voor mij zit het er helaas op. Zou vandaag Mn laatste TP krijgen. Helaas werd ik gebeld en was mijn allerlaatste embryo niet goed uit de dooi gekomen! Nu rest mij niks anders dan mijn lot te accepteren en dankbaar te zijn voor alles wat ik wel heb. Hoop voor jullie op beter nieuws
 2. Balen , maar het kan nog toch? Je bent toch nog niet ongesteld? Of test jij altijd eerst? Is misschien nog een beetje te vroeg?? Ik mocht pas woensdag testen. Nou ja ik weet het ook niet. Ik hoop nog voor je!! Ik had op dezelfde dag als jij een TP, maar helaas bij mij was het gisteren mis.... nu nog 1 allerlaatste kans. Krijg het wel een beetje benauwd! Sterkte !
 3. Fijn dat je weer vlogt! Ik kijk weer mee.
 4. Jeetje Flower Balen he! Sterkte! Toch kan het zomaar opeens raak zijn hoor! Maar zo voelt het soms niet. Maar we gaan ervoor toch!
 5. Heel veel succes dames! Heb veel goede verhalen over buitenland gehoord. Hoe gaat het met jou Flower? Ik zat ook op het bankje maar 7 dagen na TP ging het mis , dwars door de ustrogestan heen. Helaas . Heb nog twee cryo’s in kunnen vriezen maar nu voel ik mij ff down!
 6. Ik heb mij blijkbaar ongelukkig uitgedrukt .... jammer maar echt niet zo bedoeld. Ik ben zeker geen ondankbaar en ontevreden persoon en heb echt respect voor iedereen! Succes flower ik denk aan je!!
 7. Het spijt mij als mijn woorden verkeerd zijn begrepen! Ik heb met geen enkel woord bedoeld dat ik ontevreden zou zijn! Over het feit of dat ik mijn zegeningen moet tellen denk ik dat je de plank mis slaat. Als je zou weten wat mijn ervaringen zijn in dit traject en mijn leven had je dat waarschijnlijk niet geschreven. Jammer dat je mij gelijk veroordeeld . Hoop hiermee je verbazing weg te hebben genomen want het is echt een misverstand . Angst heb ik wel maar dat heeft te maken met het verleden.
 8. Oh dus allebei een spannende dag morgen! Ik heb 10 follikels . Vond het zelf erg weinig maar gezien mijn leeftijd was de arts erg tevreden . Dit is mijn tweede ronde, maar heb bij de eerste ronde een prachtige zoon gekregen. Voor mijn zoon ben ik jaren bezig geweest. Heb gebruik moeten maken van een donor . Dus eerst zelfinseminatie , daarna iui en vervolgens icsi. Dit hele traject heeft bijna 6 jaar geduurd. Maar ja wel met een prachtig resultaat . Deze poging was niet echt voorbereid , ik dacht dat ik te oud was en had het daar erg moeilijk mee. Alhoewel ik mij ook heel erg realiseer
 9. Hoe gaat het flower? Ik heb zojuist Mn pregnyl erin gezet, op naar de punctie woensdag.
 10. Spannend Flower ! Succes!
 11. Wie gaat er deze maand ook starten? Ik ben nu 9 dagen geleden begonnen voor Mn laatste poging en hoop op een punctie vlgd week
 12. Hoi, na maanden te wachten mag ik woensdag voor Mn eerste afspraak! Ben zooooo zenuwachtig!
 13. Beste Karin,Spannend zeg.Snap je gevoel denk ik wel. Ik ben vandaag in het ziekenhuis geweest voor een vooronderzoek voor nog een laatste poging. Over twee weken krijgen we de uitslag en moeten we definitief bedenken wat we gaan ( kunnen) doen.Ook ik ben wat ouder.Een opsteker is dan dat het bij mij gelukt is toen ik 42 was.Je zou denken genoeg is genoeg maar dat is een lang verhaal.Wil je eigenlijk alleen maar zeggen . Ook als je wat ouder bent dan is het het waard om je gevoel achterna te gaan. Ook al is de weg soms erg zwaar.Succes
 14. Wie kan mij mee laten rijden. Ik weet niet zo goed hoe ik bepaalde plaatsen waar ik heen moet heten maar misschien wil iemand mij dat even uitleggen. Het zal zelf betalen worden voor mij en omdat ik al een aantal jaren heb gereden ben ik blij met alle tips.
 15. Hope1974

  zwanger 2016

  Oh wat fijn zeg!!!
×

Important Information

Terms of Use