Ga naar inhoud

roos37

Leden
  • Aantal Items

    202
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

roos37's Prestaties

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Wen bij het freya forum heeft een lotgenoot genaamd AA ook Trental gebruikt t.b.v. een cryo terugplaatsing. Ik meende toen te lezen dat zij dit ongeveer een week ofzo voor een terugplaatsing heeft gebruikt en dus na de TP niet meer. Zij heeft ook bij dr. Pfeiffer gelopen. Misschien kan je haar een berichtje sturen op het freya forum, maar dr. Pf mailen kan natuurlijk ook. Hij zal inmiddels inderdaad een beetje gek worden van de NL dames haha.
  2. Jeetje Noor, wat een verhaal. Alweer een bewijs dat de artsen het vaak te gemakkelijk op leeftijd gooien als het fout gaat. Dat hebben ze bij mijn miskramen toentertijd ook gezegd toen ik 34 was. Nou dan sta je wel even met je mond vol tanden. Nu inmiddels zoveel miskramen verder en 38 jaar oud ben ik ook wat wijzer geworden na een aantal onderzoeken. Ik heb een stollingsafwijking en daarbij een immuunsysteem die continu in gevecht is tegen van alles en nog wat, allergien enzo. Bij ons is het nooit zover gekomen dat het beebje onderzocht kon worden, maar ben er wel degelijk van overtuigd dat het niet alleen aan de leeftijd heeft gelegen. Jammer dat men in NL nog zo weinig weet over zwangerschap en het immuunsysteem, veel artsen staan hier ook niet echt open voor en vegen het van tafel als zijnde onzin. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden in het buitenland zoals dr. Pfeiffer, en net zoals jij heb ik ook het gevoel dat het gaat lukken en anders heb ik er echt alles aan gedaan en kan hier dan later wat meer vrede mee hebben. Gelijk heb je om nog een poging te wagen. Er zijn wel degelijk genoeg kansen hiervoor. Henne ik lees dat je toch de beslissing genomen hebt om 10 mg prednisolon te gebruiken. Volgens mij is dit niet al te hoge dosering, dus kan denk ik ook echt geen kwaad. Als ik jouw verhalen lees, ook met allergien enzo lijkt mij dit een goede beslissing.
  3. He getver veel rotnieuws hier op dit topic. Hoop dat hier snel verandering in komt. Syl sterkte met het verwerken van dit verdriet, je hebt gelijk dat we er een beetje immuun voor worden. Tool de pregnyl zit erin, op naar een mooie oogst zaterdag. Succes!
  4. Jeetje Henne is inderdaad lastig, maar je hebt in ieder geval nog twee weken de tijd om erover na te denken. Ik heb dit ook weleens gedacht zoals jij, dat het weleens kan komen dat doordat je immuun deels onderdrukt wordt je hierdoor juist ziek wordt. Ik denk dat wij als leek een logische denkwijze hebben. Gelukkig weten de (meeste) artsen meer omdat zij hiervoor gestudeerd hebben haha. Meeste heb ik tussen haakjes gezet, omdat ik bij sommige artsen op IVF gebied hier weleens over getwijfeld heb omdat wij na zoveel jaar onderzoek en van elkaar zoveel leren dat ik het idee heb dat ik soms meer weet dan sommige artsen, zoals bijv. huisartsen etc. Wat ik over mijn eigen situatie kan zeggen is dat mijn waarden na een terugplaatsing dusdanig veranderd dat je kunt zien dat er iets aan de hand is geweest. Dr. Pfeiffer heeft een keer tussentijds (geen behandeling) mijn bloed onderzocht, waaruit bleek dat de bloedwaarden ook niet zo heel goed waren, zoals bijv. hoge trombocyten, maar dit kan komen omdat ik factor v leiden heb en ook verhoogde NK cellen etc. Hieruit konden wij zien dat mijn immuunsysteem overactief is, maar dit ook door mijn allergien. Overigens heb ik van dr. Pfeiffer tijdje terug de tip gehad om allergiehoezen over mijn matras te trekken, waarvan ik altijd het idee had, dit werkt toch niet, maar eerlijk waar sindsdien is mijn huisstofmijt allergie zo goed als verdwenen, geen verstopte neus meer hierdoor. Aan de waarden van mijn eosinofielen kan je dit ook zien, die zijn drastisch gezakt. Dus wat dat betreft heb ik vertrouwen in dr. Pfeiffer.
  5. Henne, durf het bijna niet te vragen maar zou je mij dit artikel ook willen mailen? Lees graag over dit soort onderwerpen.
  6. Goh ik sta er toch wel versteld van dat ze dit in Voorburg doen. Doordat ze in NL niet vaak iets aparts doen, dus vind het wel positief klinken. Een kuur van 30 dagen lijkt mij inderdaad best wel lang. Ik denk dat wij de testen in Serum wel gaan doen. Ben heel benieuwd wat hier uitkomt.
  7. Hey Henne, weet jij nog hoe lang voor een behandeling je antibiotica hebt gebruikt en hoe lang was de kuur? Ben je na de tp gestopt met de antibiotica? Ik heb dr. P gevraagd of ik naast de prednison ook antibiotica mag gebruiken, omdat dit in andere landen vaker wordt toegepast. Dr. P is geen voorstander van antibiotica.
  8. Je hoeft niet te reageren, heb zojuist bij een ander forum 'pipelle verhoogt zwangerschapskans' gelezen wat je hierover geschreven hebt.
  9. He Wen, ik lees bij jou onderschrift dat je 24 april een pipelle hebt. mag ik vragen wat dit is?
  10. Lala succes voor jullie beiden morgen, en natuurlijk ook voor je man. Heftig allemaal hoor. Goh dat jullie uk zo snel onder de mes moet. Zooo zielig, maar hij wordt hier natuurlijk beter van, en dat maakt het denk ik iets gemoedstellender. In ieder geval sterkte voor jullie drietjes.
  11. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen hoor, ik weet zeker dat iedereen je dit van harte gunt. Geeft ons alleen maar nog meer hoop om door te gaan met behandelen. Ik word er persoonlijk juist altijd zo blij van als een forumgenootje zwanger wordt.
  12. Sylvia gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. Een tweeling is natuurlijk helemaal toppie.
  13. Jeetje Raba wat is dit nou, jullie ook al getver. Wat een teleurstelling hier. Iedereen leefde zo met jullie mee en het was jou en Henne zo gegund. Vreselijk dat jullie dit moeten meemaken. Sterkte meid! Ook al verzacht dit de pijn niet maar ook voor jou een dikke virtuele knuffel!
  14. Aaah Henne wat een k..t nieuws zeg! Ooh meid wat oneerlijk is dit allemaal. Zag er zo veelbelovend uit. Wens jouw veel kracht toe. Een dikke virtuele knuffel!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden