Ga naar inhoud

hopend

Leden
  • Aantal Items

    22
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

hopend's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Gefeliciteerd meid, wat een goed nieuws!!:bravo:
  2. hopend

    PCOS en IVF

    wendy, thanx dat geeft veel duidelijkheid. Ik ga gewoon het traject in en dan laat ik het allemaal op me afkomen, tot nu toe is me nog niets verteld en ik ga hoop ik volgende maand beginnen met de 1e IVF (inshaAllah slaagt ie in 1 x).Ik heb 2 a3 maanden een "normale" cyclus en dan 1 maand overtijd van 1 of 2 weken.. Dus ze noemen het regelmatig onregelmatig hahaha. Bianca, Natuurlijk hahaha. dank voor je positiviteit!! Daar hou ik van! Kiet, Mooie afloop, geniet van je kleine! thx Kim, heel veel succes en dank voor je verhaal! Fingers crossed!!
  3. Wens je heel veel sterkte met je verlies.. Het is al vaker gezegd, maar je moet echt bij jezelf nagaan of je er al echt aan toe bent. Voor de een duurt dat langer als voor de ander. Weet niet wanneer het gebeurt is, maar je moet zoiezo je lichaam laten herstellen, maar dat zul je in het ziekenhuis ook wel gehoord hebben. Die tijd kun je benutten om goed na te denken, en mocht je er na die tijd nog niet uit zijn, dan lijkt het mij persoonlij verstandig om nog wat meer tijd te nemen, maar wie ben ik nu.. Jullie moeten er klaar voor zijn, wanneer dat is kunnen alleen jullie vertellen. Ik snap heel goed dat je wilt lezen hoe anderen daarmee omgegaan zijn, met eenzelfde situatie bedoel ik. In ieder geval heel veel sterkte en wens je geluk voor de toekomst.
  4. hopend

    IVF- hangplek

    Dat is heel begrijpelijk. Na mijn laatste miskraan heb ik daar ook lang last van gehad. Ben toen lang op vakantie geweest daar ging het heel goed met me, maar zodra ik weer in het land was, kwam alles weer op me af eigenlijk op ons beide. De miskraan, waarom het steeds maar niet lukt, die hele medische molen, die druk die erbij komt kijken. Gewoon echt van alles en dan heb ik nog steeds weleens een huilbui als ik het ff niet meer zie zitten. Wens je echt heel veel sterkte en hopen dat we op een dag een gezonde baby krijgen en al die sores in een klap vergeten zijn.. Nu het allemaal zo dichtbij komt wordt het idd heel spannend, kan niet wachten!
  5. hopend

    IVF- hangplek

    hoi hoi kom ook lekker hangen bij jullie. Minoes heb je verhaal gelezen en voel met je mee meid. Het is vreselijk om zoiets te horen, hoop dat het alweer beter gaat met je en dat je snel mag beginnen als je eraan toe bent. Boogie geef de moed niet op, je weet nooit hoe gek het kan lopen allemaal. We kunnen onszelf flink gek maken als we aan het wachten zijn. Ikzelf moet nog beginnen met IVF hoop volgende maand, maar wachten is altijd erg, laat staan na een TP en dan te wachten op zo een belangrijk nieuws! Ansje, op goed geluk meid!! Moet deze maand 3 kilo afvallen, hoop dat het lukt dan mag ik ook eindelijk beginnen..
  6. hopend

    PCOS en IVF

    Wendy, Blij met je positieve bericht! Mag ik vragen hoeveel follikels jij op je uitgangsecho had in beide eierstokken? En is de PCOS vastgesteld tijdens je IVF traject of was dat al eerder bekend? Stephanie, dat klinkt wel ernstig idd, maar wordt de poging gestaakt vanwege de overstimulatie of vanwege jouw gezondheid. Hoop dat ik goed ga reageren op de hormonen. Ben gisteren og geworden, dus hoop dat ik de volgende menstruatie terecht kan..
  7. hey dames, Mijn ene eileider is verwijdert na een bbz, Daarna ben ik weer zwanger geweest maar dat was of een mk of bbz met goede afloop, waarschijnlijk kan zat het aan het eind van de eileider en is het vanzelf opgelost. Wat fijn dat ik hier positieve verhalenlees, geeft weer moed en hoop. Sabrina hoop dathet voor jou in 1 x raak is!
  8. hopend

    PCOS en IVF

    Dank jullie wel voor de reacties. Ik heb ook overgewicht en wat last van overbeharing. Dus je zou meer kans hebben op overstimulatie... Had op een andere topic al gevraagd wat voor gevaar er precies op de loer ligt, maar kreeg niet echt antwoord op. Weet wel dat je vocht vasthoudt en je je heel beroerd kan voelen maar voor de rest wat kan er mis gaan in het ergste geval? Ik denk dat ik maar ga afwachten hoe het loopt en laat alles maar op me afkomen. Zal er toch doorheen moeten met mijn kinderwens! Hoop (inchaAllah) dat alles zal meevallen en het goed verloopt. Wat fijn stephanie dat je nu een tweeling hebt, hoop dat mijn beurt ook nog komt! Bianca, wij gaan samen voor het goede nieuws ! toch..
  9. hopend

    PCOS en IVF

    oke, dat schept al veel duidelijkheid voor me, bedankt! Als ik naar jouw verhaal kijk dan krijg ik toch weer een positief gevoel erover. Pfff als je in onzekerheid zit ga je je van alles in je hoofd halen. Zijn er meer vrouwen die hiermee ervaring hebben?
  10. hopend

    PCOS en IVF

    dank voor je reactie. Mijn menstruatie varieert van 28 dagen tot iets boven de 6 weken (3of 4 x per jaar) Op de laatste echo was te zien dat ik in elke eierstok 6 follikels had. Is dit dat veel en wat is "normaal"of "goed"? En is jou gezegd dat je ook echt PCOS hebt of had? Het enige wat mij ooit verteld is is dat ze niet met zekerheid kunnen zeggen dat ik elke maand een eisprong heb.zelfs niet met het clomid gebruik. Ik ga volgende maand hoop ik beginnen met IVF. Ik las net pas wat PCOS is, had er nooit van gehoord.
  11. hopend

    PCOS en IVF

    Hey dames, Heb net de afkorteingen gelezen en zo kwam ik bij PCOS terecht en op internet opgezocht wat dit is. Nu denk ik dat dit bij mij ook het geval is qua symptomen :shootme: Zijn er dames die hier bekend mee zijn, zoja wanneer en hoe is dat ontdekt en hoe is het verder verlopen. Ik heb weleens clomid geslikt en zelfs hier konden ze niet met 100% zeggen of ik daadwerkelijk een eisprong heb gehad. mijn cyclus is ook vrij onregelmatig. Maar wanneer zeggen ze tegen je dat je PCOS hebt. Bij voorbereiding op IVF of nadat je de eerste poging al gehad hebt?
  12. Babies, Ik ga naar voorburg en daar hebben ze tegen mij gezegd dat als alles goed gaat ik 2 emmies teruggeplaatst ga krijgen. Weet niet het of het aan mijn leeftijd ligt en dat we al bijna 8 jaar een kinderwens hebben. Ik ben bijna 33. De eisen die ze daar hebben is dat je BMI onder de 32 moet zijn en niet roken natuurlijk. Ze kijken ook naar je geschiedenis, ben je al zwanger geweest en heb je al kinderen? Dus ik weet niet wat ze in jouw geval zeggen, maar je kan het alijd proberen. Heel veel Succes en dat je droom mag uitkomen!
  13. hey dames ik heb meegelezen, en dacht overstimulatie wat is dat, begreep wel gelijk dat het om veel meer follikels/eicellen gaat maar lees hier een paar keer dat het gevaarlijk kan zijn. Nu is mijn vraag wat kan er dan gebeuren. en waar komt het door, ligt het eraan hoeveel hormonen je krijgt of heeft dat er niks mee te maken Ik moet nog aan de 1e IVF poging beginnen en wil zoveel mogelijk weten. @TS gefeliciteerd met je zwangerschap hopen dat je je snel wat beter voelt.
  14. Moki ik heb zolang gewacht met IVF omdat ik in het begin liever de tijd wou geven om op natuurlijke wijze zwanger te worden en toen ik aan IVF toe was, moest ik heel wat kilo's afvallen die ik door middel van medicijnen was aangekomen en dat was echt heel moeilijk en ben tussentijds 2 jaartjes gestopt omdat ik het zat was. Maar nu ben ik er echt aan toe en kan ik niet wachten wanneer ik mag beginnen. moet nog een mpaar kilo's en dan gaan we starten, hoop volgende maand.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden