Jump to content

boogie

Members
 • Content Count

  844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About boogie

 • Rank
  Puber
 • Birthday 06/15/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. boogie

  Eiceldonatie

  Wat verdrietig! Heel veel sterkte en ik hoop dat je je verhaal op dit forum kwijt kunt!
 2. boogie

  Overbezorgd?

  Ineens kwam ik hier terecht. Wat een moeilijk onderwerp! Ik had 8 maanden geleden niet kunnen antwoorden want hier had ik nooit over nagedacht. Ik heb alles op me af laten komen want tot de laatste minuut kon ik mij niet voorstellen dat ik ooit zoiets belangrijks had om voor te zorgen. Een grote verantwoordelijkheid ben ik inmiddels wel achter maar wat geniet ik van elke minuut en juist dat laatste zorgt ervoor dat ik de hele wereld mee wil laten genieten. Iedereen mag en mocht haar vasthouden. Mijn nichtje van 6, weliswaar met mij dicht naast haar maar ik vind het geweldig! De eerste dag in het ziekenhuis was mijn nichtje van toen net 1 jaar bij ons op bezoek en de verpleegkundige hield Evi toen heel dicht bij haar op de grond en wat was dat lief zeg! Ik ben niet bang dat er wat gebeurt want ik ben eigenlijk ook wel zo'n onhandig persoon waar jij het over hebt en het kan iedereen overkomen. Ook hebben wij thuis een hond. Ook eigenlijk heel spannend hoe lief en geweldig ons hondje ook is. Ze is 2 jaar lang alleen geweest en het is maar afwachten hoe ze reageert. Het gaat geweldig. We laten Joy Evi best wel eens likken maar proberen haar te leren dat dit niet in haar gezicht mag. Nu Evi in de kinderstoel zit gaat Joy ernaast zitten. Zodra Evi wat laat vallen is het van Joy. Dit weet Evi inmiddels en Joy ook want als ze springt of aan Evi zit met eten breng ik haar naar haar kussen. Als Evi klaar is zet ik haar bord in Joy haar voerbak en likt ze het uit. Ik ben me er van bewust dat geen enkele hond te vertrouwen is en dat ze nooit alleen kunnen blijven maar voor nu vind ik het geweldig. Ik ben dus niet beschermend en wat Pleun al zegt ook wij hebben een super makkelijk, totaal niet eenkenning meisje. Dat nog niet 1x ziek is geweest en overal kan slapen en nooit huilt als ik wegga. Misschien is het toeval maar toch denk ik dat dit ook belangrijk is om in overweging te nemen.
 3. Hartelijk gefeliciteerd! Geniet van jullie mooie wonder!
 4. IVFSH, hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter. Prachtige naam maar ik ben bevooroordeeld ;-) Fijn dat je nu eindelijk kunt genieten van jullie eigen grote wonder!! Ik hoop dat het herstel goed zal verlopen!
 5. boogie

  Bedritueel

  Ons meisje is 8 maanden gaat om 18:00-18:30 naar bed maar krijgt haar 2e fles nog 's avonds om een uur of 10. Daarom hebben wij bij de 2e keer naar bed het volgende ritueel: Lekker flesje drinken, kroelen met papa en mama in bed. Daarna verhaaltje voorlezen (dan begint ze helemaal met haar armen te zwaaien ;-) ) Daarna naar bed en nog een liedje zingen: ik ga slapen, ik ben moe. Sluit mijn beide oogjes toe Here, houdt ook deze nacht Over Evi trouw de wacht Zonder te morren steekt ze haar duim in haar mond, doet haar ogen dicht en gaat liggen slapen. Bij ons werkt dit super. Toen ze net geboren was deden we haar om een uur of 10 in bad. Lieten we kruikje in haar bedje om het op te warmen en dan drinken en slapen.
 6. boogie

  IVF UMC Utrecht

  Hallo dames, even een klein teken van leven van mijn kant. Ik vind het namelijk erg moeilijk om met jullie mee te praten omdat alles voor mij steeds verder op de achtergrond raakt (qua behandelingen ed). Wel lees ik nu dat er bij jullie heel veel is gebeurd. Okaasan wat een afschuwelijke wending zeg. En die MTX is inderdaad vreselijk spul. Heel veel sterkte!! @ Dee, ook voor jouw allemaal tegenslagen. Ik hoop dat de bioptie deze maand positief uitvalt voor jullie!! @INK, jouw zwangerschap vordert al flink zeg. Inmiddels misschien al met verlof? @ Roossie, ik hoop dat alles goed gaat met Jane. Hoe gaat het werken weer? Ons meisje doet het erg goed. Is inmiddels 8 maanden en nog altijd even gemakkelijk. Bij 6 maanden ben ik gestopt met borstvoeding en op de fles doet ze het ook prima. Ze slaapt het klokje rond 's nachts, overdag ook zo'n3 à 4 x, is verder erg afwachtend. Heeft bijvoorbeeld nog geen tanden en draait sinds 3 weken eindelijk zelfstandig. Zitten kan ze aardig maar alleen stil zitten want naar iets reiken betekent : omvallen. Het blijft bijzonder. Als je dan naar haar kijkt ben ik zo gelukkig. Het overvalt me soms. Ik zat gisteren in de auto te denken aan de rotperiode voorafgaand aan de zwangerschap en ik kon gewoon wel janken. Zo raar! Sterkte meiden en ik blijf om het hoekje kijken hoe het met jullie gaat. Nog 2 foto's ter afsluiting: [ATTACH=CONFIG]3270[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3271[/ATTACH]
 7. Onze eerste kerst met onze kleintjes!! Geniet er allemaal van!!!
 8. boogie

  Kerst!!!

  Wat ontzettend lief van je Esther. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor jullie!
 9. Wij komen! Evi en ik. Dan zijn ze alweer 1 jaar. We hebben dan hun 1e verjaardag gevierd. Misschien lopen ze al wel ;-) Leuk om te lezen dat het zo goed gaat met de kinders Miepie! Ik hoop dat we allemaal kunnen komen 23 juni! Lijkt me leuk om alle kids in real life te ontmoeten. En jullie natuurlijk ook :-))
 10. Ik ben niet ingeleid met gel maar nadat mijn vliezen gebroken waren heb ik een infuus gekregen. Ons dochtertje was er toen binnen 3 uur. Dus dat is wel weer positief ;-) Qua pijn heb ik geen vergelijkingsmateriaal maar toen ik dacht dat het niet meer ging was ik al bij 10 cm. Dus wat mij betreft ging het prima.
 11. 23 juni 2012 staat in de agenda!! Hier gaat het ook prima. Evi wordt al een grote meid. 71 cm en 7280 gram. Slanke den. Heeft ze niet van haar moeder. Haar vader is wel lang en slank. Op het werk is het ook wat rustiger. Nooit meer over gesproken tot een collega haar excuses aanbood over alle ellende. Zij bleek dus 1 van de personen te zijn die "geklaagd" had over mij. Achteraf niet terecht vond zij gelukkig. Helaas heeft mijn leidinggevende ontslag genomen. Dus pauline als je weg wil bij de provincie en misschien zin hebt in een leidinggevende functie? Solliciteer in het Antonius in Nieuwegein ;-) De tijden zijn in ieder geval beter dan nu. Je moet wel fulltime werken :laugh: Meiden we gaan zwemmen met ons kleine beertje!!
 12. Hartelijk gefeliciteerd met jullie meisje! Geniet van dit grote geluk...
 13. Hoi allemaal!! daar ben ik ook weer eens een keer. Net als velen hier lees ik wel regelmatig mee maar post niet zoveel. Heb ook niet zoveel te vertellen. Mag ook wel in de krant ;-) Arme Dodi wat een moeilijke tijd hebben jullie gehad zeg met jullie kleine moppie. Ik hoop dat er snel een stijgende lijn in komt. En Caz, het mannetje. Hoe gaat het met hem? Ook zijn eerste half jaar is niet makkelijk geweest. Ik hoop dat het 2e half jaar hem alleen maar goeds zal brengen. Hier gaat alles erg voorspoedig. Evi doet het geweldig en ik besef me terdege dat wij het geweldig getroffen hebben wat dat betreft. Ze is nog altijd super tevreden, slaapt door. Ook overdag het slapen gaat nog altijd goed. Ze eet als een dijker ;-) en alles wat je haar geeft eet ze. Het één wat enthousiaster dan het andere maar het gaat er allemaal in. Als we niet snel genoeg zijn begint ze met haar knuistjes te zwaaien en te kreeuwen. Geweldig om te zien. Hier nog even een paar foto's om te pronken. [ATTACH=CONFIG]2828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2829[/ATTACH] Foto 1: zit nog broccoli in haar mond, zag ik net :laugh: Foto 2: zit Joy te wachten tot wel laten vallen. Dan eet zij dat lekker op.
 14. Ook ik heb er heel bewust voor gekozen om het zonder pijnstilling te doen. Dit is goed gegaan en ik zou het zo weer doen. Ik deel de mening van de dame boven mij (Angl31).
 15. Ik wil het toch nog heel even voor Fee opnemen hoor en ben het met haar eens dat er niet over anderen geoordeeld moet worden. Ze is zo vriendelijk om na 1 poging de meds weg te geven en vraagt hier alleen verzendkosten voor. Als ik lees hoe ze heeft laten verzenden snap ik dat je hier een vergoeding voor wilt. Dan is deze actie nog altijd super lief én goed! Al vraagt ze geld voor de meds, als het minder is dan wat je normaal betaalt ben je nog geholpen. Ik vind het erg lief van je en zou het jammer vinden dat je zoiets niet meer doet omdat iemand haar afspraak niet is na gekomen. Geloof er zijn meer goede dan "slechte" mensen in de wereld hoor. Vertrouw daar op. Heel veel succes met de ICSI Fee. Hoop dat jullie droom snel uitkomt.
×

Important Information

Terms of Use