Jump to content

J0se

Moderators
 • Content Count

  2,780
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About J0se

 • Rank
  Super Moderator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Willen jullie letten op de manier van brengen? Heb net diverse berichten verwijderd. Berichten waarin het eea is af te leiden, hoe omslachtig ook, is niet toegstaan. enkel: in de aanbieding, zie handtekening, stuur pb. GEEN cryptische omschrijvingen of wat dan ook.
 2. Heeft iemand haar misschien op fb? Het zou wel netjes zijn inderdaad om even een berichtje achter te laten aangezien jullie allemaal met haar meeleven.
 3. Henne, wat lees ik nu.....super, gefeliciteerd! Hopelijk mag alles goed blijven gaan en zorgt deze basis voor een blijvend wonder. Maar voor nu, eerste horde heb je behaald.
 4. De laatste berichten zijn verwijderd. Afkortingen of cryptische omschrijvingen zijn niet toegestaan. Het is te duidelijk en hierdoor komt t forum in gevaar. Afhandelen via pb. Vermelden in handtekening wat je gebruikt. Als je dan iets meldt van: ook zin in een ritje? Ofhoe is het? Prima, dan kan men naarje handteke ing kijken en het verder afhandelen via pb. Niet toegestane berichten worden zonder pardon verwijderd. Graag begrip hiervoor, bedankt!
 5. Lieve Henne, wat jammer om je hier weer terug te moeten zien. Gee ervaring met de huidige technieken, onze tweede is twee jaar geleden ontstaan in DD. maar meid, ik begrijp je gevoel zooo goed. Het viel mij ook vies tegen. Ipv 'opnieuw' beginnen, neem je de oude bagage mee. Jullie hebben een prachtventje, maar dat neemt de grootte van de wens voor een tweede niet weg. ik wil je heel veel sterkte en ook succes wensen en hoop toch dat het nog mag lukken. meiden van de eerste jaren zie je hier niet meer. Er werd toen veeeeel meer geschreven. 2008 was het geloof ik? Torn ik nog schuil gin
 6. Jaaaa lieve leeuw, een dochter, wauw! Gefeliciteerd, nu lekker genieten, herstellen en je vooral laten verwennen! hope, jeetje wat een spanningen voor jou. Volg je gevoel hoor, want die KLOPT! Maak er desnoods een scene van dat je het niet meer trekt die slopende onzekerheid enz, gepaard met een flinke huilbui....krijg je vast iets gedaan. Okaasan, yes! DD- wonder erbij, gefeliciteerd!
 7. Er zijn verzekeringrn die maar 80% vergoeden conform NL maatstaven. Verdiep je hier goed in ;) Ik heb toentertijd echt alles vergeleken. En ik kan je echt PNO aanraden, wauw, deze heeft bij mij alles vergoed. Dit terwijl ik in Wolvega de echo's heb katen doen, tweede poging van mn zoon. Scheelde echt heel veel tijd en km's. Enkele reis was voor ons 3,5 uur. de poging ervoor en die bij mn dochter altijd op en neer. De week van punctir in huisje Limburg.
 8. Mandy, het hangt er vanaf waar je bent verzekerd. In principe vergoedt de zorgverzekering 100% NL tarief na toestemming. Dit betekent, gezien de Duitse prijzen, dat je nog een hoop moet bijleggen. nu zijn er verzekeringen ( PMa, PNO enz) die 200% NL tarief vergoeden na toestemming, dit dekt een hoop vwb de kosten. Wel moet je sommige technieken achterwege laten, deze worden niet vergoed ( picsi, ah). DD heeft hier ervaring mee en declareert alles apart, zodat je ook alles apart bij je verzekering kunt indienen. Switchen kan pas eind van het jaar mocht je elders verzekerd zijn, of je mo
 9. Wat een spanning hier weer! Aantal dames in de race. hoop echt dat DD net zoveel voor jullie mag betekenen als voor ons ( 2 wondertjes). waarvan de eerste, het enige echte eitje was, ook nog eens bevrucht en geworden wie ze nu is; meid van 3!
 10. Laatste 2 berichten worden verwijderd. Willen jullie geen namen gebruiken en het afhandelen via pb?
 11. Maris, wat spannend! Wist niet dat je alweer zover was joh. Zet m op meid.
 12. Dit is tegen de regels in, de discussie zal daarom ook gesloten en verwijderd worden.
 13. He Mariek, wat wil je weten? Je weet me tr vinden via pb ;)
 14. Als ik het zo hoor, is het een kattenverjager. Staat het in jullie achtertuin of bij de buren? Dan zou je een gesprek aan kunnen gaan met een vriendelijk verzoek het kastje te verwijderen. De vraag is op dit forum niet gepast, dus ik zal je discussie moeten verwijderen.
 15. Welkom op de wereld lieve Finn! Nogmaals dikke proficiat Meiske, prachtige foto's voorbij zien komen, lekker genieten.
×

Important Information

Terms of Use