Ga naar inhoud

Rovere

Leden
  • Aantal Items

    3
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Rovere's Prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. @Wendy alias Rackster, wat ongelofelijk rot voor jullie! Heel veel sterkte!! @Raba Ik hoop niet dat ik de benamingen van de technieken verkeerd gebruik, maar wat ik heb begrepen (van dokter Vervoey (voor zijn pensioen)) dat ze de Tese techniek niet in NL gebruiken, maar nogmaals misschien dat ik het verkeerd heb begrepen. Maar hoe bevalt het jullie tot nu toe in Brussel. Wat spannend volgende week de TP, ik duim met jullie mee dat jullie cryo goed zal ontdooien en zal innestelen uiteraard!! Ik weet uit ervaring hoe zenuwslopend het wachten is tot dat DM belt..
  2. @ Hi Roosie, Thankx! Ik duim met je mee... De zaadcelen (8 buisjes/rietjes) zijn ingevroren, dus zijn taak zit erop ;-)) Ik zag in mijn vorige verhaal dat ik benaming heb gebruikt. Mijn man heeft in Brussel geen Mese ondergaan maar een Tese behandeling wat inhoudt dat zaadcellen uit de zaadballen worden verzamelt, d.w.z. voor ze ter rijping naar de bijbal zijn gegaan. Deze ingreep is een alternatief voor de andere twee PESA/MESE. In NL wordt deze techniek niet uitgevoerd, vanwege wetgeving.
  3. Hallo Lady’s, Ik ben jullie al enige tijd aan het volgen. Vandaag heb ik dan toch de stap gezet om actief mee te doen aan het forum. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Rovere, 36 jaar. We zijn hebben in 2010 de eerste stap gezet in het medici circuit. Eerst bij het Radboud Nijmegen ivm de Pese behandeling van mijn man. Hij heeft namelijk in het verleden een vasectomie ondergaan. Helaas hebben ze geen levende zaadcellen kunnen vinden. Mede hierdoor hebben we een juli 2011 een overstap gemaakt naar het Universitair Ziekenhuis Brussel voor een Mese behandeling. In augustus konden we al terecht en hebben ze 8 buisjes zaadcellen kunnen verkrijgen van B-kwaliteit. Jullie kunnen je voorstellen hoe blij we waren. September 2011 kon ik starten met de eerste ICSI poging. Resultaat: 12 eitjes, 8 bevruchtingen resulterend tot uiteindelijk 4 embryo’s. Verse TP mislukt, in december TP 2 cryo’s helaas ook mislukt en nu de laatste TP van de eerste ICSI poging. 26 januari heb ik de terugplaatsing gehad en ik mag 10 februari testen. Erg spannend!! Ik wens jullie veel su6! Groetjes, Rovere
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden