Jump to content

mother2B

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About mother2B

 • Rank
  Baby
 1. Hallo allemaal! Mijn man en ik zijn nu bezig een vergelijking te maken van de verschillende ECD klinieken in Spanje. We willen een goed overzicht maken waarin de klinieken goed te vergelijken zijn (voor- en nadelen), ook qua kosten. Nu vroegen wij ons af of andere dit ook al niet gedaan hebben. Zo ja, mogen wij deze ontvangen dan kunnen we dit meenemen in ons belangrijke besluit. We hopen een goed compleet overzicht te maken welke we ook hier kunnen posten waar andere lotgenoten mee kunnen helpen. Alvast bedankt!! Ps. zijn er mensen die goede of slechte ervaringen hebben met BCN IVF Barcelona? Tot nu toe zijn we erg geïnteresseerd in deze kliniek.
 2. Dank je voor je lieve reactie Nathalie. Ik hoop dat het gaat lukken bij jou en je man en dat je er geen 5-7 pogingen voor nodig hebt of een draagmoeder. Ik hoop trouwens ook niet dat wij meer dan 2 pogingen nodig hebben anders kunnen we het niet betalen :-(. De pijn is bij ons inmiddels een beetje minder. We zijn overgeleverd aan iets terwijl je altijd gewent bent een keuzen te hebben. Ik hoop alleen dat ik net zo van een ECD kindje kan houden als van een eigen kindje (denk het wel hoor) en dat het kindje het ons later niet kwalijk neemt. Wij moeten helaas via een anonieme donor gaan dus ik hoop dat we een kind genoeg liefde etc kunnen geven zodat het later geen leeg gevoel zou hebben en ons iets kwalijk zal nemen. Maarja dat weet je nooit ieder kind is anders. Ik heb me ingeschreven voor Freya maar wacht nog op een toelatingsmail voor de ECD gespreksgroep. Zodra ik die heb ga ik meten op de site kijken en informeren. Bedankt voor je tip. Nogmaals heel veel succes!!!!
 3. Hoi Djanne, Ik stuur je even een prive berichtje. Groetjes
 4. Dank je voor je reactie. Ik hoop dat het jullie en jullie vrienden gaat lukken in Rusland. Zelf neig ik meer naar Spanje omdat zij zich aan de Europese regels moeten houden en dat geeft me wel een vertrouwd gevoel. Afgelopen zomer zijn we ook naar Spanje op vakantie geweest. En alsof ik het voelde aankomen.. ik heb heel erg opgelet of de gemiddelde Spanjaard met aanstond zeg maar. Gelukkig was ik positief verrast. Het leken me erg vriendelijke, sociale mensen met een fijn karakter. Gelukkig liepen er ook redelijk blonde Spaanse vrouwen... ik ben ook blond met groene ogen en best lang dus heb gekeken of er wel een match zou kunnen zijn. Natuurlijk is die match hier groter maar het is wel te doen in Spanje gelukkig. Ervoer je jullie poging fysiek en of mentaal zwaar? Ik heb begrepen dat qua medicatie ECD een stuk prettiger is. Hoeveel pogingen heb je reeds achter de rug? Groetjes A
 5. Dank je voor je reactie. Wat fijn om te hoeren dat je goede ervaringen met ECD hebt. Mag ik vragen naar welke kliniek jullie zijn geweest. En kunnen jullie deze kliniek aanbevelen? Vind het wel belangrijk om een betrouwbare kliniek te hebben. Alvast bedankt!! En natuurlijk van Harte Gefeliciteerd met je tweede kleintje!!!
 6. Dank je voor je reactie en natuurlijk Van harte Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Voelt het goed/eigen zwanger zijn met ECD? Bij welke kliniek zijn jullie geweest en raden jullie deze kliniek aan? Met wat voor kosten moeten we rekening houden ongeveer? Alvast super bedankt voor je reactie!!
 7. Dank je voor je reactie!! En natuurlijk Van Harte Gefeliciteerd met je zwangerschap!! ben erg blij voor je!! Voelt het aan alsof je van je eigen kindje zwanger bent?
 8. Bedankt voor je reactie. Wij hebben ook aan adoptie gedacht. Er zijn zoveel kinderen op de wereld die lieve ouders zoeken. Helaas is het nadeel van adoptie dat het bijna onbetaalbaar is en een wachttijd van meerdere jaren bij zit. Over een maand wordt ik 35. Als ik met ECD in 1x zwanger wordt ben ik al 36 als er een kindje is. Dus ja ik vind mezelf als best oud ja. Ik begrijp jou daarom ook wel. Ook gaat mijn voorkeur naar ECD omdat ik mn partner een kindje van zijn genen gun. Zonder mij erbij zou een ECD kind nooit geboren worden. Dus ik probeer mezelf voor te houden dat ik echt de moeder ben ookal zijn het niet mijn genen. Maar ik heb wel tegen mn partner gezegd dat ik zowel ECD als adoptie zou willen. Om toch iets terug te doen ofzo. Helaas ondanks mij AMH meting van 2.1 is het erg moeilijk bij mij eicellen te stimuleren. Zelfs met een maximale dosis Menopur van 450 eenheden per dag. Laatste poging had ik er 5 (een record voor mij), de keer ervoor 4 en de keer daarvoor 2 en daarvoor maar 1. Er zijn in totaal 6 embryo's ontslaan in deze 4 pogingen (2x 5 cellig, 1x 6 cellig, 1x 7 cellig en 1x ??). Met deze cijfers is de kans op zwangerschap zeer klein. Ik heb geen Omega-3 gebruikt. Wel Menopur (maximale dosis van 450 eenheden per dag). Omega 3 zou een goede tip zijn maar we hebben besloten geen bijna kansloze poging meer te ondernemen. Nogmaals super bedankt voor je reactie. Het is echt fijn om ideeen van anderen te horen en hoe zij erover denken. Dank je en succes!!!
 9. Dank je voor je lieve reactie! Kan je me vertellen bij welke kliniek jullie in Spanje zijn geweest? Vind het wel een fijn idee dat je eventueel de donor kan ontmoeten. Ik wens jou en je man heel veel succes toe met jullie pogingen!
 10. Afgelopen woensdag heb ik na 4 jaar vruchtbaarheidsbehandelingen (3 jaar in Nederland en laatste jaar in Gent) te horen gekregen dat onze embryo's niet goed delen en dat de kans van een kind van mn eigen eicel nihil is. Het probleem ligt bij mij. Onze enige kans op een kindje zijn nu eiceldonatie (helaas heb ik geen zussen of een donor) of adoptie. Door dit bericht heb ik het gevoel alsof er iets is gestorven in mij... het lichtje aan het einde van de tunnel schijnt niet meer... de hoop is weg. Weet niet zo goed hoe ik het moet verwoorden. Zijn er mensen die snappen hoe ik me voel en kan iemand mij weer een lichtpuntje geven? Mother2B
 11. Hoi Besluitloos, Jeetje een buitenbaarmoederlijke zwangerschap na een IVF poging??? Hoe hebben ze dat met de terugplaatsing voor elkaar gekregen? Maar het kan dus wel... je kan zwanger worden van jezelf! Bij mij is dat nog nooit gelukt na 7 IUI, 4 IVF en 1 ICSI. Ik snap je vraag over hoe mensen ermee om gaan. Mijn vriendin/buurvrouw had zich aangeboden (maar ook weer teruggetrokken). Gaan ze zich met de kleine bemoeien? Kunnen ze het los laten? kan ik het loslaten? Ook als ze het ergens niet mee eens zijn? Moet je je hele leven mega dankbaar zijn voor wat ze voor je gedaan hebben? Je kan nooit zoiets groots terug doen. Kunnen jullie daarna nog net als nu met elkaar om gaan? Is het voor jezelf niet te confronterend elke keer als je je donor ziet en andersom. Is het dan verstandiger om dan te gaan verhuizen? Ik denk dat dit voor iedereen anders is. Hangt helemaal van je donor af en wat voor afspraken jullie maken. Wij neigen nu naar een anonieme donor omdat we bang zijn dat er toch dingen anders worden. Maar ik zou het wel altijd het kindje vertellen... al van kleins af aan. 100% eerlijkheid is altijd het beste. Succes met je kleuze
 12. Bedankt voor je reactie. Ben het helemaal met je eens. Geniet van je zwangerschap!!!
 13. Oh heel fijn! Dank je!
×

Important Information

Terms of Use