Ga naar inhoud

N@nny

Leden
  • Aantal Items

    195
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

N@nny's Prestaties

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Ik heb nog 18 ritjes naar Decventer, Sorry deventer ;) Maarrrr wie kan mij helpen aan een boel ritjes Utrecht!!
  2. Spannend mari ik hoop op een mooie opbrengst!
  3. Spannend hier meiden! Allemaal vol in het traject en sommige al ver op het wacht bankje! Ik hoop dat er veel roze nieuws komt! Hier weinig nieuws maar een teken van leven omdat ik wel meelees ;)
  4. Spannend! Ik begrijp het hoor. Zo zou ik opzien tegen de bekken instabiliteit met 2 kleine rondrennende kindjes erbij. Maar hoop ook weer iedere keer dat het raak is
  5. Wat een goed nieuws! Gefeliciteerd!
  6. Oh wat spannend! Laat je het weten als jullie terug zijn? Hopelijk een prachtig knipperlichtje!
  7. Ik kreeg ook altijd een prik in de bil met iets van morfine en dan valium tablet erbij. Echt, daar wordt je héérlijk stoned van!! :) Lisselotje, 7.3 week alweer!! Wat gaat de tijd snel!! Hoe voel je je?? Wij zitten weer in de laatste week voor NOD. Klinkt gek maar na al die jaren van teleurstellingen (op natuurlijke wijze) blijf ik het altijd weer een spannende week vinden. Er blijft iedere keer weer een sprankeltje hoop.
  8. Hey meiden. Had even afscheid genomen van het forum. Ik baalde zo enorm dat we pas in augustus weer mogen beginnen! Maar het is een plekje aan het krijgen en we proberen het gewoon op de normale weg tot die tijd ;) We blijven gewoon positief! Zou toch geweldig zijn nietwaar? hihi Ga zo even teruglezen hoor!
  9. Helaas, voor mij minder goed nieuws. Ze willen toch dat ik een jaar wacht. Ik mag in juli een start gespek hebben en in augustus weer een terugplaatsing cryo. Had zo op ander nieuws gehoopt :(
  10. Goed nieuws! Nu aftellen tot de start! En beterschap voor jou!
  11. Spannend hier meiden! Lisselotje wat een mooie banner!! Heerlijk meid! Ik zit te wachten op telefoon van het ziekenhuis. Ze wilden het OK verslag van de keizersnede en heb hem toegestuurd. Dan zou ik besproken worden en vandaag teruggebeld worden tussen 11 en 13 uur. Om 12:55 uur zelf maar gebeld en de arts moest het nog in de groep gooien dus dat zou ze vanmiddag doen en dan werd ik aan het einde van de middag gebeld met de conclusie. Best spannend dus.. Wanneer mogen we de cryo's terug gaan laten plaatsen...
  12. Zo, CD 13 is aangebroken, zijn weer aan de klus gegaan. Hopelijk werkt het ;) Temp is nog laag dus eisprong nog niet gehad. Ondanks dat we jaren zonder AC geklust hebben blijf ik het altijd spannend vinden. Je weet toch maar nooit ;)
  13. Hoi meiden, wij willen heel graag begin april weer voor een cryo tp gaan maar het is nog even afwachten of het ziekenhuis het goedkeurt. Het zh waar ik via keizersnede bevallen ben houdt namelijk een half jaar aan voor niet zwanger worden maar het zh waar de tp plaatsvind een jaar. Ik moest het operatieverslag doorsturen en aan de hand daarvan wordt ik de 13e gebeld. Grote kans dat ik nog wel 2 maandjes langer moet wachten. Dan zitten we op driekwart jaar. Maar ik klets graag mee!
  14. vlinder gefeliciteerd!! Ik wordt de 13e gebeld en dan hoor ik meer. Nog even afwachten dus ;) Maar mijn vruchtbare periode komt er weer aan dus we gaan gewoon stug proberen hihi Je weet nooit.
  15. Gelukje spannend! Welkom hier ;) Ik kan gewoon écht niet langer wachten met testen :P Op dag 6 was het bij beide zwangerschappen en de miskraam altijd een tuurstreepje dus mocht ik ooit nog eens zwanger raker dan zal het ws dag 6 of 7 worden maar zeker niet later ;) Sterkte met wachten!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden