Jump to content
Stefanie

Ophalen van & wegbrengen naar het ziekenhuis

Recommended Posts

Iedereen heeft een mailtje gehad over het ruilen/aanbieden etc van medicijnen, in dit topic kan je onder de volgende voorwaarden melden dat je wat over hebt:

 

Het lijkt me geen probleem mits er in forumberichten niet openlijk geproken wordt over wat er aanwezig is en wat iemand nodig heeft. Daarnaast mogen er in de handtekening geen dingen staan waaruit je kan opmaken dat er medicijnen te ruil of om weg te geven aanwezig zijn.

 

Als je in je handtekening zet wat je gebruikt dan is dat duidelijk genoeg voor iemand die wilt weten of er iets bij zit wat 'hergebruikt' kan worden.

 

Wanneer iemand interesse heeft in overgebleven medicijnen kan er uitsluitend via PB gereageerd worden.

 

We kunnen dit niet anders behandelen dan op deze manier.

 

Let dus op wat je schrijft. :vertag:

Link to post
Share on other sites

Hallo,

Wij zijn begonnen met de 9e poging. Waarschijnlijk heb ik meer nodig dan ik nu in huis heb. Ik zou erg graag deze week wat spulletjes ophalen uit het ziekenhuis. Kan ik met iemand meerijden?

 

Groeten,

Door

Link to post
Share on other sites

Goed idee dit topic! Nu maar hopen dat er vele carpoolafspraken gaan komen ;). (en dat iedereen zich aan de verkeersregels houdt tijdens de rit naar het ziekenhuis, want het zou zonde zijn als dit topic weer moet sluiten)

Link to post
Share on other sites

Vlok, ik denk niet dat dit de bedoeling is.... anders komen er weer meer creatieve cryptische uitspattingen en dat mag niet (hoe leuk ze altijd ook waren :-) ).

Als we het topic willen laten voortduren moeten we ons aan de regels houden....

Link to post
Share on other sites

Vlok, idd, dit is helaas niet meer de bedoeling.

Denk dat je je berichtje het beste kunt aanpassen en in je handtekening kunt neerzetten wat je gebruikt hebt. Mocht iemand iets nodig hebben, dan kunnen ze je een pb sturen.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Posts

  • Lieve @Aslyn, ik zou je nu zo graag een welgemeende knuffel willen geven en samen met kitje en jou willen schreeuwen, vloeken en tegen dingen aan willen trappen. Ik vind het zo erg voor je... Ik kan het niet goed onder woorden brengen, maar ik voel je verdriet. 💕
  • @Aslyn Och meid, kom net even op het forum kijken en lees nu dit vreselijke nieuws.....gecondoleerd, ik vind het echt verschrikkelijk voor je  de tranen schieten in mijn ogen en ik weet gewoon niet wat nog te zeggen..... wat een pijn en verdriet moet jij nu voelen..... heel heel heel veel sterkte.....  
  • Dat meen je niet @Aslyn.... 😢 Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik zou je zo graag een knuffel willen geven nu, willen troosten, met je willen huilen, schreeuwen, whatever, maar ik heb gewoon geen woorden....
  • Helaas is het hartje gestopt, ik weet niet hoe ik dit moet verwerken. 
  • Lieve @Aslyn wat rot dat je je nu zo voelt. En dan kan ik wel zeggen je moet ook niet dr. Google gaan raadplegen, maar dat doen we allemaal. We zoeken op alles en vinden ellende want de positieve verhalen staan meestal niet op internet.... Ik moet je eerlijk zeggen dat ik deze ook nog niet eerder ben tegen gekomen, een te klein vruchtzakje. En wat is klein... Kleiner dan gemiddeld? Aan de kleine kant? Veel te klein? Er zijn zoveel gradaties van klein. En ik kan je ook niet geruststellen en je angst, stress en paniek en wanhoop wegnemen, kon ik dat maar... Goed dat je niet naar kantoor bent gegaan en wat fijn dat je zo een lieve mevrouw getroffen hebt en nog fijner dat je vanavond al terecht kunt en OOK vrijdag weer. Ik hoop zo dat ze je vanavond gerust kunnen stellen en dat je weer op je roze (of blauwe) wolkje zit! Probeer niet te druk te maken (lukt toch niet denk ik), beetje afleiding te zoeken en ik wens je veel succes vanavond. Ik zal duimen voor je dat alles gewoon in orde is en jij weer lekker op je wolkje ronddrijft strakjes! In the meantime geef ik je een virtuele knuffel want die kun je wel eentje gebruiken denk ik. 🤞😘
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use