Ga naar inhoud

fleur1978

Leden
 • Aantal items

  241
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Over fleur1978

 • Titel
  Peuter
 1. Ik heb nog 36 ritjes vanaF OS. Kan nog t/m december ;-)
 2. Nou... daar ben ik alweer.. Na wat google-werk kom ik uit op O.ostende W.alborg kliniek. Die naam komt me ook wel bekend voor. Succes! Ik hoop dat ze je kunnen helpen!
 3. Hai Opzoek, schiet me net te binnen dat er in Amsterdam een kliniek zit die je misschien we kan helpen. Ben de naam kwijt, maar heb er vorig jaar eens info gevraagd toen ik zelf op zoek was... Zij kunnen de intralipid leveren én het infuus plaatsen. Mocht de naam me te binnen schieten dan laat ik het je weten!
 4. Okaasan, wat een geweldig nieuws!!! Gefeliciteerd met de goede echo! Die aller-aller-allerlaatste cryootjes joh, dat zijn de mooisten! ;-)
 5. Ja, ik duim voor heel wat maandjes prednison! ;-) Meisje doet het super! Ze is geweldig! Mijn hart nog niet. Pompkracht van 16%. En afgelopen week zou ik te horen krijgen of ik een icd/pacemaker/crt-d zou krijgen. Uitslag gaf helaas geen uitsluitsel dus komende vrijdag nog meer onderzoeken. Mijn aders rond mijn hart blijken in aanleg aan de smalle kant te zijn. Kan je prima mee leven... Maar je moet er geen 3 draden voor een pacemaker doorheen willen proppen ;-) Daarnaast ook littekenweefsel en verlittekende stolsels uit 2010 aanwezig. Schiet allemaal nog niet echt op dus.
 6. Okasaan!!!!! Sorry, ik kwam zomaar even voorbij waaien.... En wat lees ik nu? En 20 mg prednison? Is dat een beetje te doen? Die laatste cryo he.... Dat was ook ons toppertje! Ik snap jullie gereserveerde houding hoor. Maar je bent nu dus wel zwanger. En dat is een felicitatie waard. Dus bij deze! Natuurlijk is het de komende dagen vre-se-lijk spannend voor jullie. Ik duim en ik bid iig! Het is jullie zo gegund!
 7. Sabine, succes vandaag!! Nog een half dagje en dan heb je je meisje in je armen! Ben je erg zenuwachtig nu? Hobbesje, jij bent dus volgende week aan de beurt? Ook al een KS...
 8. Hai Tinkerbell, Jeetje wat een tegenslagen en ellende hebben jullie gehad zeg! Ik schrijf hier niet echt heel veel... Maar na het lezen van jouw verhaal/oproep vond ik toch dat ik even wat moest laten horen. Zie mijn onderschrift. Misschien geeft het hoop...... Het onderschrift vertelt niet eens het hele verhaal. Maar zoals je ziet, bij ons wel een happy end. Bij ons lag het ook aan de zaadkwaliteit, ik hoefde niet eens onderzocht te worden. Op eigen initiatief en met hulp van de HA heb ik onderzoek laten doen in een ander zh. We zijn zelfs naar Gent geweest voor DNA-onderzoek. Dat bleek allemaal oké (die uitslag kwam overigens pas binnen toen ik 3 maanden zwanger was) We hebben stad en land afgelopen, zijn ook bij dr. Pf. in DD geweest. De uitslag van zijn onderzoek bleek weinig afwijkend. Voor mijn gevoel was mijn bloed 'dus' goed. Stomtoevallig kwam mijn hematoloog er bij een routine-onderzoek achter dat er iets mis was met mijn stolling (dus toch met mijn bloed!) Na het starten met prednison en ascal raakte ik zwanger! Mijn zwangerschap verliep goed, het afbouwen met de prednison was wel zwaar. Bij 30 weken zwangerschap bleek dat mijn hartfunctie erg terugliep (ik was al bekend met een hartziekte hoor) Op 34 weken was mijn hartfunctie nog maar 14% en werd er besloten dat ons dochtertje gehaald moest worden. Dat is nu ruim 7 weken geleden. Mijn hart is nog niet verder hersteld, maar ons dochtertje doet het super! Ik weet dat dit verhaal héél anders is dan het jouwe. Maar ik wilde het je alleen maar vertellen om je een hart onder de riem te steken. Hoe zwaar en uitzichtloos het soms allemaal kan lijken: hou hoop!! Dat is echt nodig om dit traject te kunnen doorlopen. En.. heel misschien je bloed laten testen? Is simpel en de uitslag is snel bekend.. (bij mij bleek het Antifosfolipiden syndroom te zijn) Ik wens je iig heel veel succes! En ik hoop van harte dat jullie lange weg snel een gelukkig einde kent!
 9. Druppel, gefeliciteerd! Wat fijn dat ze er nu zijn en dat jullie al snel naar huis mochten. Geweldig dat je ze nog zo lang hebt binnen kunnen houden... Zag er eerst toch anders uit! Nu lekker genieten en proberen je rust te pakken, elke minuut slaap is er één! ;-) Ben benieuwd hoe het met de andere dames hier is!
 10. Ink gefeliciteerd!! Jeetje wat snel!!!!!! Bij mij duurden de 'voorbereidingen' voor de sectio al langer.... (4,5 uur incl. weeën) En lekker thuis.... Heerlijk genieten nu! Druppel, nu ben jij he? Succes alle andere zwangeren!! Hier alles goed met de kleine meid. Afgelopen week heel mooi gegroeid (160 gram!) En ze is zooooo lief en mooi. Kan uren naar haar kijken! Helaas nog geen herstel van mijn hart. Dus moest nieuwe medicijnen waardoor ik moest stoppen met de borstvoeding. M is inmiddels al 6 weken dus wij hebben zelfs de nacontrole bij de gyn. al gehad ;-)
 11. Okaasan, dikke knuffel voor jou! Jeetje, wat vreselijk klote weer.. Elke keer zó dichtbij. Heb diep respect voor je, hoe je dit allemaal trekt.
 12. Dieke gefeliciteerd! Geniet van dit speciale moment!
 13. Dieke succes vandaag!! Wat spannend zeg! Ik voel met je mee.... Zó spannend als je weet wanneer het gaat gebeuren! Hier alles goed. Onze kleine meid is nu een week thuis en het voelt heerlijk! Ze doet het erg goed. En we zijn zelfs al even naar buiten geweest in het weekend. Vanmiddag en morgen heb ik onderzoeken in het zh en daar krijg ik vrijdag de uitslagen van. De ene dag voel ik me beter dan de andere dag, het is nu echt twee stapjes vooruit en één achteruit. Zwaai naar alle dikke buiken!!
 14. Okaasan, super dat je een tp hebt gehad! Mooie datum trouwens voor een tp..... (onze trouwdatum ;-) ) Ik duim!!
 15. Clickstar gefeliciteerd met jullie zoon! Wat fijn dat hij er nu is. Ga lekker genieten! Okaasan, ik begrijp dat je er haast niet meer in durft te geloven... Het klinkt me zo bekend! Wij geloofden er zelf ook niet meer in. En de prof. in Gent ook niet... Zes dagen later toch een positieve test. Nou ja, je kent ons verhaal. En op dit moment voelt het voor ons nog zo onwerkelijk. En denken we vooral veel terug aan vorig jaar.. Deze week mag ons meisje naar huis. En dan moet ik dus meteen denken aan vorig jaar rond deze datum: op de 29ste een tp (na de vorige ronde een vmk gehad te hebben) en op de 30ste naar DD voor een intralipid infuus. Het lijkt alsof dat gisteren was.... Wat voelden we ons na elke teleurstelling wanhopig: zou het ooit echt lukken?! En dan nu.. Na zoveel tegenslag en teleurstelling zo'n groot wonder. Ik hoop zo dat dit jullie ook wordt gegeven! Want wat is de mmm toch een vreselijk oneerlijke strijd...
×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden