Jump to content

Lotttie

Members
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Lotttie

 • Rank
  Peuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sorry, ik had niet meer hier gekeken. Wat fijn dat het gesprek zo goed was gegaan. Hoe is het uiteindelijk verder verlopen? Ik ben inmiddels al lang bevallen ;)
 2. Inmiddels het gesprek gehad? Hoe is het gegaan? Wij hebben vorig jaadubbel succes ECD gedaan. Ik was erg zenuwachtig voor het gesprek met de psych, maar vond het eigenlijk achteraf toen wel meevallen. We hadden van te voren goed met elkaar besproken wat we wel en niet wilden vertellen (we: donor, manlief en ik). Ik las dat iemand hier geschreven had over afstoten vd zwangerschap. Dit is helaas een wel eens vaker voorkomend probleem bij ECD. Ik heb Prednison en Omegaven gebruikt, met succes!
 3. Wie rijdt met mij 1 keer mee naar Synarellejuttus? Eigenlijk is er wel haast bij geboden want ik had dit eigenlijk uiterlijk in mei al moeten vragen! En wie rijdt met mij 1 keer mee naar Suprefactus? Kan tm deze maand. Tot slot ook nog 10 ritjes naar Clexanecity. Kan tm volgend jaar eind zomer. Let op: deze de rit naar Clexanecity biedt ik alleen aan aan mensen waar ik uit hun berichtengeschiedenis kan opmaken dat dit eerder op doktersrecept is gebruikt. Dus niet voor doe het zelf risico nemers.
 4. Met donatie in NL heb je dat ook, daar hoef je niet voor naar Engeland. Informeer eens bij het Nij Geertgen in Elsendorp, bijv met wisseldonatie. Ook kun je zelf (bijv via internet een oproep plaatsen) een donor proberen te zoeken en je in NL laten behandelen. Heb je deze opties al in overweging genomen?
 5. Misschien wisten jullie het al lang, maar ik zag hier nog geen topic over op dit forum dus ik dacht maar ff deze tip posten: Bij UMC Zorgverzekering kun je aanvullend verzekeren voor IVF 4 en 5. Ze hanteren geen selectie, dus ook als je al bezig bent of zelfs al 3 pogingen hebt zien mislukken. Voor de mensen die in het buitenland de pogingen doen: UMC betaald slechts eenmaal Nederlands tarief per poging. Mocht je in het buitenland (bijv. Duitsland of Belgie) de poging doen dan zou misschien Zorgverzekering PNO een goede keuze kunnen zijn. Bij die verzekering krijg je 2 maal Nederla
 6. Ik lees dit nu pas, dus voor TS vast een beetje mosterd, maar voor eventuele mensen die in de toekomst met hetzelfde probleem komen te zitten: in de verstandelijk beperkten zorg is het zo geregeld dat je bij agressie-cliënten niet meer na 12 weken mag werken. Er wordt dan vervangend werk gezocht en als dat er niet is mag je de ziektewet in. Dit zal met bejaarden niet anders zijn. ts, hoe is het bij jou afgelopen?
 7. Is idd erg snel, mijn inziens ook te snel. Ik ben toen met afbouwen begonnen met 20 weken en was klaar met afbouwen met 25 week. En dat is toen voor mij nog te snel geweest (afstotingsverschijnselen). En vorig jaar na het mislukken van een poging ben ik radicaal van de 1 op de andere dag gestopt: ik leek wel een gestopte junk en was er lichamelijk er ziek van, ondanks slechts 2 a 3 week het gebruikt te hebben. Mijn advies is dus: rustigggggg aan en met kwartjes afbouwen, elke paar dagen iets afbouwen als je niets merkt, en anders nog langzamer. @mezelf: Na 1
 8. 1. Er zijn voor dit jaar nog geen bindende afspraken over welke medicijnen wel en niet gebruikt mogen worden. 2. Vanaf volgend jaar zouden de medicijnen alleen nog bij de ziekenhuis apotheek opgehaald mogen worden. Die afspraak geldt dus nog NIET in 2013 3. Ook na 2013 zou een arts mogen bepalen welk medicijn hij je voorschrijft. 4. Het is wel zo verstandig van een arts om nu vast de goedkopere varianten zo veel mogelijk te gaan gebruiken om zodoende de bezuinigingen te behalen.
 9. Helaas, cyste is er nog. Nu opdracht van DD gekregen om door te gaan met de synarella en dan volgende week weer ff te gaan kijken hoe het er uit ziet. Eventueel mag ik dan starten met de Menopur.
 10. Hi Henne, ik ben goed hersteld van de operatie. Van m'n NL'se gyn mocht ik nu al starten, morgen tweede uitgangsecho omdat er woensdag 3 dagen voor cd1 nog een cyste leek te zitten in m'n eierstok. De arts heeft er vertrouwen in dat het een restant van m'n ei is geweest en dat ik dus gewoon mag starten. Nog ff afwachten dus tot morgen m'n echo. Fijn dat het afbouwen zo goed gaat!! Houden zo!! :) Gaat alles goed met je zoon? Fleur, en als je je huisarts nou verteld dat het echt onschuldig is, dat je er niet allergisch voor bent gezien dat je er de vorige keren ook goed op reageerde?
 11. Dat van beiden bij de TP wist ik niet, maar manlief is bij verse tp's er altijd bij geweest. Alleen 1 x bij een cryo helaas niet.
 12. Ze bevruchten wel eicellen met donorzaad, maar niet voor alleenstaanden. Ze doen dat alleen bij stellen.
 13. Wat jij nu omschrijft is niet gangbaar. Gangbaar is (ik heb op meerdere plekken IVF ondergaan) dat je een uitgangsecho krijgt op cyclusdag 2 of 3 en dat je dan ook al snel een eerste follikelmeting krijgt. Op welke dag is afhankelijk van je hoe snel je op de medicijnen reageert. Volgens mij is op cyclusdag 10 wel gangbaar. Ik krijg de eerste follikelmeting na 5 dagen stimuleren vaak al omdat ik heel snel op de medicijnen reageer en ik vaak dan al de Pregnyl moet zetten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use