Jump to content

DeeDee

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About DeeDee

 • Rank
  Peuter
 • Birthday 04/04/1982
 1. @Danlon kijk dat is een simpele oplossing ;) @Bianc ik ben 11 juli uitgerekend. En voel me goed, weinig last van kwaaltjes gehad. Alleen last van endometriose littekens en dat kan flink pijnlijk zijn helaas. Gister 3d echo laten maken met geslachtsbepaling, zo leuk. We krijgen een jongen!
 2. Hey meiden even bijlezen na drukke weken! Fijn dat het met iedereen goed gaat. En wat een leuke kamers, ohhhh het begint hier te kriebelen haha. @Danlon het is wel een symptoom van ijzer tekort dus misschien even laten checken. Ik had het aan het een paar weken terug heel erg. Maar ook veel zin in biefstuk en filet americaan. Maar had ook tekort.
 3. @Liantje ik heb maar 1 embryo terug gekregen, maar in een natuurlijke cyclus. De waarschijnlijk ook natuurlijk zwanger geraakt. En geen bloeding gehad, ze zeiden in het ziekenhuis dat de vruchtzak vanzelf kleiner wordt en dat je lichaam het opneemt. En ook heel erg last gehad van krampen, was er ook zeker van dat ik dit keer niet zwanger zou zijn. @Penny ja leuk he, ze zei ook gelijk hier maken we even een foto van. @Danlon de kleine houdt het nog even spannend voor jullie! Wanneer heb je weer een echo? @Janneke heel erg leuk een meisje! Alles lekker roze verven :)
 4. Echo was goed! In het vruchtzakje met de 2 dooierzakjes was nog maar 1 dooierzakje te zien en het vruchtzakje is niet meer gegroeid. Dus 1 gezonde beeb! Ja inderdaad zo blijft het spannend! Ze hebben nu ook extra echo's ingepland voor 10 en 12 weken, 9 en 11 weken heb ik de 3d echo's voor het predict onderzoek dus zo t/m de 12 weken elke week nog een echo. Erg fijn dat ze dit doen. Dit houdt mijn onzekerheid zo goed onder controle :)
 5. @Penny ze hebben in het ziekenhuis al aangegeven dat ik kan bellen als er iets is en dat ze het ook niet erg vinden om een extra echo te maken als ik bezorgd ben dus erg fijn. Wij hadden donderdag tijdens die 3d echo goed de schrik te pakken zeg. Beeb deed het helemaal goed, en dat was ook snel duidelijk. Maar de lege vruchtzak waren nu 2 dooierzakjes in te zien. Ze kunnen nu niet met zekerheid zeggen dat dit is fout gelopen. De kans dat er nog 1 of 2 vruchtjes te voorschijn komen is nihil omdat het qua groei tever achterloopt op de andere maar ze kunnen het niet uitsluiten. Ze hebben de
 6. Dank je Penny! Ja die extra echo's zijn helemaal niet erg ;)
 7. Kan het nog steeds niet helemaal bevatten @Danlon! Lege vruchtzakje verwachten ze eigenlijk niets meer van, dus we gaan uit van 1 wat ook gewoon fantastisch is.
 8. Hey meiden, wat fijn om te lezen dat het goed gaat met jullie. Wij hebben ook eindelijk goed nieuws! Na ruim 10 jaar en 10 (vroege) miskramen gister een prachtig kloppend hartje gezien. Op 23 oktober een terugplaatsing gehad in een natuurlijke cyclus met extra utrogestan, en dat lijkt nu de winnende formule te zijn. Er waren 2 vruchtzakjes te zien op de echo, maar 1 was er leeg. Dus ik hoop de komende tijd fijn met jullie mee te kunnen schrijven. Ik doe mee aan een onderzoek in het Erasmus, en morgen daarvoor weer een echo. Wat wel erg fijn is :)
 9. Tammy, wij zitten in het Erasmus en ben er niet ontevreden over. Op het gebied van herhaalde miskramen zijn wij daar qua onderzoeken wel uitbehandeld, maar er is heel veel onderzocht bij ons.Inmiddels ruim 2 A4 tjes aan onderzoeken, dus ze zitten zeker niet stil. Ik heb wel om veel dingen zelf moeten vragen. Ik zit nu na de 10e miskraam wel te denken aan de overstap naar het buitenland. Erasmus is wel heel erg van de protocollen, en hun eigen onderzoeken. Maar zou zeker zaad in laten vriezen, nu kan het nog. Wat een piep situatie zeg... maar willen ze in je eigen ziekenhuis geen zaad invriezen
 10. Jaaaaa Penny! Super!!!! Gefeliciteerd meid Sillie wat killing zeg! Hoop echt dat het allemaal goed zit. Willen ze geen HCG prikken en dan over een paar dagen weer, weet je iig of die goed verdubbeld. Geeft misschien toch wat meer zekerheid.
 11. Janneke JAAAAAAAAAAAAAAA die is duidelijk! Gefeliciteerd!!! Spuiten en slikken Gefeliciteerd met de mooie echo! Hope en Faith duimen draaien voor je!!!!! xxx
 12. Oh Sillie ik wordt plaatsvervangend misselijk pfffff. Ik ga de goede kant voor je op duimen. Weet van vriendinnen dat bloedverlies niet gelijk slecht hoeft te zijn.Maar je zal flink in de stress zitten. Probeer dingen te vinden om je gedachten te verzetten, dat is het enige wat bij mij helpt.
 13. Dank je wel Bianc en Penny! Penny ik heb je pb niet meer beantwoord maar dat snap je denk ik wel ;) Hoop dat jij over een weekje een hele mooie echo hebt!
 14. HCG is gezakt naar 250, miskraam dus :( Ik wil jullie allemaal weer heel veel succes wensen! Wij zijn even op en leeg.
 15. @Ymke wat een ongelofelijke k*t zooi. Dikke knuffel! @Janneke 11 cryo's wouw wat goed!!! Hier wordt ik met de dag ongeruster. Vanochtend echo en bloed prikken (afspraak van vrijdag hadden ze verzet naar vandaag in de hoop meer duidelijkheid te hebben) echo baarmoederslijmvlies was nog dunner, dus de arts zei dat we echt uit moesten gaan van een miskraam.Daar waren we zelf al vanuit gegaan. Bloedprikken vond ze eigenlijk niet nodig, maar ik wel gewoon omdat ik de bevestiging wilde. Gelukkig heeft ze dat wel gedaan. Want mijn HCG was gestegen, van 370 woensdag naar 856 vandaag. Niet vol
×

Important Information

Terms of Use