Jump to content

Penny79

Members
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Penny79

 • Rank
  Kleuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, ik heb nog 11 ritjes naar menorca, maar die moeten wel uiterlijk in augustus gedaan zijn, anders gooi ik ze weg. Graag een persoonlijk berichtje.
 2. Hi joyce, voor onze zoon was ik in Duitsland onder behandeling. Mijn arts met 30 jaar ervaring zei dat ze het in de kliniek wel deden, maar dat getinte echt wetenschappelijk bewezen was, dat het hielp. Bij mijn vierde icsoi dan ook niet gedaan. Wel zwanger geworden... maar misschien dat het bij jou net helpt... veel succes!
 3. Heeft er iemand nog interesse in een bolletjes trui voor onderweg? Hij is vrij groot,maar nog maar kort te gebruiken! Graag een Ob!
 4. Hi charlene, ik heb nog eens in mijn doos met restanten gekeken. Daar zit progynova En een heleboel progestan in. Die laatste helaas houdbaar tm 03-2017... bij interesse, stuur mij een pb, anders gooi ik ze weg.
 5. Penny79

  zwanger 2016

  Hi liantje, is dat niet gewoon een harde buik en eventueel de indeling erbij? Als het een hardebuik is, kan jeproberen je navel Zegmaar in te trekken, dan heb je er minder lastvan. En rustig aan doen!!! succes met de laatste loodjes!
 6. Hi charlene, een recept heb je hoe dan ook nodig. Sommige apotheken willen je dan helpen,maar je betaald wel specifieke transportkosten etc. Apotheken mogen namelijk geen ivf medicijnen verstrekken, dat moet bij het ziekenhuis. Dus speciale import...kan je de medicijnen ook in Spanje kopen? Daar zijn ze zeer waarschijnlijk goedkoper. Anders kan je het misschien bij billman in Frankrijk proberen.ik heb daar ooit spuiten gekocht, die in Duitsland (daar woonde ik) super duur waren... http://www.startup-report.de/pharmacie-billmann-bei-einer-apotheke-frankreich-medikamente-bestellen/ succes!
 7. Penny79

  UMC Utrecht

  Hi olijfje, diverse media hebben oproepen gedaan: https://www.freya.nl/oproepen-media-laboratoriumfout-icsi-umc-utrecht/ Op de site van freya zie ik de laatste info van 4-1-2017 daarna is er niets meer te vinden... https://www.skipr.nl/actueel/id28983-84-stellen-voorlopig-niet-zwanger-door-ivf-fout-umc-utrecht.html https://www.google.de/amp/s/www.nrc.nl/nieuws/2017/01/05/uitstel-voor-150-paren-na-ivf-fout-in-umc-utrecht-6073403-a1539977/amp?client=safari
 8. Hi tessy, bij mijn eerste ben ik na 4 icsi zwanger geworden, omdat wij nog niet klaar waren. Daarna voor nummer 2 naar uz Gent (ook problemen met innestelen) en meteen eerste keer raak! De tweede is nu 10 maanden. Stop ermee als jij er vrede mee kan hebben en anders kijk je of je nog een behandeling aan kan. succes!
 9. Penny79

  zwanger 2016

  Hi piene, ik heb je blog gelezen. Wat kan je alles mooi verwoorden. De tranen schieten in mijn ogen. Nogmaals heel veel sterkte!
 10. Penny79

  zwanger 2016

  Hi piene, ik lees je stukjes steeds met tranen in mijn ogen. Wat een verdriet! Heel veel sterkte en neem de tijd om dit te verwerken! Het is niet niks! dikke knuffel!
 11. Hi sfa, weet je ook de oorzaak van je miskramen? Is dat ooit overzocht? Ik heb in totaal vijf Icsis gehad voor twee schatten van kinderen en pas bij de vierde icsi kreeg ik medicatie omdat ik problemen gad met innestelen (te actief auto immuunsysteem) en toen was het beide keren raak. In het uzgent geven ze een lage dosering prednison vanaf de tp tm 12 weken zwangerschap. Dit kan dus ook helpen als je meerdere miskramen gehad hebt. Misschien een idee om eens na te vragen? verder kan ik je aanraden om eerst rust te creëren en je focus op leuke positieve dingen ( proberen) te leggen en dan pas verder te gaan. Je kansen zijn dan groter per keer. heel veel sterkte en succes!
 12. Penny79

  UMC Utrecht

  Hi Floor, ik ben in dezelfde periode zwanger geworden van icsi van een dochter, maar wel bij een ander ziekenhuis. Ik sluit mij aan bij de vragen van olijfje. Wat mij heel erg lijkt is dat je zwanger bent en nu niet weet van wie. Ik geloof dat je dan helemaal niet kunt genieten van de zwangerschap. Na jarenlang bezig geweest te zijn, zijn wij zwanger geworden van onze zoon (van nu drie jaar). Je bent als de dood dat er dan met je zwangerschap iets fout gaat, laat staan dat er zoiets overheen komt. Wij hebben weleens gegrapt dat je nooit zeker bent dat je man de vader is, maar dus ook nooit zeker of jij wel de biologische moeder bent. Daarom is het zooooo belangrijk dat je een ziekenhuis kan vertrouwen op zijn kwaliteit en integriteit. Voor de betroffen gezinnen zal dit wel heel pittig zijn.
 13. Penny79

  UMC Utrecht

  Ter info: http://m.telegraaf.nl/article/27318484/26-vrouwen-mogelijk-bevrucht-met-zaad-verkeerde-man
 14. Hi olijfje, dan heb ik volgens het boekje afgebouwd!😂 Geappig dat jij dat nog weet van de snot enZo! Was ik alweer vergeten. Beide kinderen hebben deze week keelpijn en hoesten en ik doe niet eens meer voorzichtig... ik merk wel of ik het overneem. Vermijden is toch onmogelijk. De oudste wil altijd samen pap eten en de jongste niest mij midden in het gezicht...🙄 Had mij eigenlijk op vier maanden verkoudheid ingesteld nu de jongste in het verkoudheidsseizoen op de crèche begonnen is.tot dusver valt het nog mee...
 15. Hi olijfje, ik mocht ook acuut stoppen van Gent maar heb mijn 10 Mg iedere drie dagen met 2,5 Mg afgebouwd. Met mijn hummeltjes gaat het goed. De oudste wordt bijna drie en mijn dochter is nu 7 maanden. Ik heb mijn handen er wel aan vol. Bij jou is er nog minder leeftijdsverschil, dus doe nog lekker wat activiteiten met de oudste nu dat nog makkelijk kan! Ze zijn gelukkig allebei helemaal gezond en lekker vrolijk op een peuterpuber moment na..,😉😁
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use