Ga naar inhoud

Bria77x

Leden
  • Aantal Items

    10
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Bria77x's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Heeft iemand tips? In Gent hebben ze geadviseerd om in Tilburg (waar we wonen) een ziekenhuis te zoeken die de echo's wil doen voor de punctie. Het ene ziekenhuis doet dit soort echo's niet. Het andere ziekenhuis was niet zo sportief over het feit dat we naar UZ Gent gingen. Maar ik spreek de gynaeloloog vanmiddag. Ik ga het haar wel vragen. Als zij niet mee willen werken.. hebben jullie nog tips?
  2. Inderdaad, omdat ze met ICSI bij ons verder gaan, is het niet nodig om naar mijn eileiders te kijken. Het voelt niet goed dat we dat nog steeds niet weten maar dat is voor nu niet belangrijk. De reden dat onze volgende afspraak zo lang duurt is omdat die artsen helemaal vol zitten. De uitslagen zijn er volgende week en als we niets horen is alles in orde. Ik heb net de stapel papieren bekeken die we hebben mee gekregen. Pfff.. maar ik weet nu hoe het moet en zit :)
  3. Sorry, ja, ik had nog niet geschreven hier :) Wij zijn gisteren voor de intake geweest. Wij zijn blijven overnachten dus het was wel druk smorgens. Bekertje vullen, inschrijven, betalen, toen was hij vergeten mijn partner in te schrijven, weer betalen en dat zaadstaaltje werd maar ouder pfffff. Dus toen naar laboratorium gerend en ingeleverd. Gehele papier winkel weer mee naar de afdeling en aangemeld. Om 10 uur hadden we de afspraak en om 10.30 werden we geroepen. We zaten samen met Dr. vandeMaegd. Lief schattig ding. Ik denk dat we een half uur met haar hebben gezeten en we hebben het positief ervaren. Aan het zaadstaal van mijn vriend was vooral te zien dat uit de hele lozing waarvan zij er 100 zaadjes afnemen, 0 van goede/ normale vorm waren. De rest van de criteria was redelijk/ goed. Was toch wel pijnlijk om te horen. Hij heeft uit zijn vorige relatie een zoon en zijn ex is nog 3x zwanger geweest wat een miskraam werd. En dan denk ik... hoe is het mogelijk? Maar goed, wij zijn 3,5 jaar samen en krijgen het niet voor elkaar en mijn eileiders zijn misschien niet open. Ze willen met ons toch het ICSI traject ingaan. Dat is hun advies in onze situatie. Dr. Sutter zit tot half september vol. Ik word in juli 38 jaar dus het advies was om niet onnodig uit te blijven stellen. We hebben nu een afspraak met dr. Peters, geloof ik. Dinsdag 23 juni. Duurt toch nog 2 maanden. En na dat eerste consult duurt het ook weer even voordat we weer aan de beurt zijn. Ach... ik vind het geen ramp. Mijn echo was prima, mijn cyclus klinkt als een klok en we hebben bloed laten prikken. Het was een hectische ochtend maar ik neem aan dat het zo bij iedereen is en alleen de eerste keer zo is...
  4. Beste Jessi, Wij zijn gisteren voor het eerst in Gent geweest en ik kan je nog niet adiviseren in je vraag. Ik wil graag weten wat voor lijstje vitamines je hebt gebruikt op advies van Dr. S(utter?). Alvast bedankt!
  5. @Girl, bedankt voor de tip over dr. Gerris en over de kosten onderzoeken. Ik kan mezelf nu wel bang maken over de niet vergoede kosten (soms lees je dat ze vergoed worden en ergens anders lees je weer van niet). Ik zal bij elke afspraak moeten vragen wat de niet vergoede kosten zijn en bij CZ moeten checken. Soms hoor je weleens dat je kosten op kunt geven bij je aangifte inkomsten belasting...?
  6. @ Girl, Heb je die 100 euro inschrijving nog gedeclareerd bij CZ? En wat bedoel je met : Ik hoor hele goede verhalen over Dr. Sutters. Ze hebben ons vertelt dat we na de intake horen bij welke arts we worden geplaatst. Naar gelang ons dossier. Mijn lichte voorkeur gaat uit naar Dr. Sutters. Zouden ze daar gehoor aan geven?
  7. Ja, Olijfje.. hier in Tilburg zei de Gynaecoloog dat ik wel moest gaan letten op mijn leeftijd want ik werd toch al 38 jaar. Bij de laatste evaluatie hebben wij aangegeven dat we naar Gent willen gaan. De gyn was zichtbaar verrast en not amused. Kennen jullie dat? @ Janice, Uit de punctie van 2013 hadden we 1 'verse' terugplaatsing en niets in de vriezer. In 2014 hadden we 1 verse terugplaatsing en 1 uit de vriezer. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen qua kosten. Deze ICSI wordt in principe nog gewoon vergoed. Ze zeiden dat ik bij het inschrijven de 21e wel 100,- contant moest afrekenen. Maar volgens CZ is dat met vertoon van mijn CZ kaart niet nodig. We zien wel. En ik moet mijn medicijnen bestellen via http://www.apotheekzorg.nl. Want dan worden ze vergoed. Heeft iemand daar ervaring mee?
  8. Hoi dames, Ik ben nieuw hier. Ik zal even kopiëren wat ik in mijn voorstelbericht heb geschreven bij wie is wie. Ik ben Bria en ik wil graag met jullie mee lezen en schrijven. Ik zal proberen zo kort mogelijk iets over mezelf te vertellen... Sinds 2009 kinderwens (ik ben nu 37 jaar). In 2010 2x miskraam gehad en 1x buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bij mij is nog niet onderzocht maar waarschijnlijk verklevingen in de eileiders aanwezig. Ik heb ze beide nog. In 2012 heb ik mijn huidige vriend (nu 47 jaar) ontmoet. We hebben nooit anticonceptie gebruikt. In 2012 bleek hij traag-zaad te hebben. Vanwege onze leeftijd, zijn zaad en mijn waarschijnlijk dichte eileiders zijn we doorgestuurd voor ICSI naar St. Elizabeth in Tilburg. In 2013 en 2014 ICSI gehad. Bij de eerste hadden we niets in de vriezer, bij de 2e wel maar dat bleef ook niet plakken. Onze intake voor de vrouwenkliniek in Gent staat op 21 april. Ik voel me vrij rustig en ik ben nieuwsgierig. Ik hoor vooral goede verhalen. Ik heb al veel gelezen maar ik wil nog meer lezen over de artsen, de kosten e.d. ik ben CZ verzekerd dus zij hebben contract afspraken met UZ Gent. Ik las dat Olijfje een mooie echo heeft gehad. Gefeliciteerd! Janice is ook nieuw... gezellig! Bianc gaat voor een volgende cryo... jammer dat ie niet is blijven plakken... hoeveel cryo's heb je nog? Als ik mag vragen. Okaasan geniet van haar kraamtijd, heerlijk, hoor !
  9. Hoi Olijfje, Ja, ik heb het UZ Gent Topic gezien en ik heb al wat gelezen. Ik zal me daarbij voegen. Dank je!
  10. Bria77x

    Ik ben nieuw...

    Hoi dames en misschien heren, Ik ben Bria en ik wil graag met jullie mee lezen en schrijven. Ik zal proberen zo kort mogelijk iets over mezelf te vertellen... Sinds 2009 kinderwens (ik ben nu 37 jaar). In 2010 2x miskraam gehad en 1x buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bij mij is nog niet onderzocht maar waarschijnlijk verklevingen in de eileiders aanwezig. Ik heb ze beide nog. In 2012 heb ik mijn huidige vriend (nu 47 jaar) ontmoet. We hebben nooit anticonceptie gebruikt. In 2012 bleek hij traag-zaad te hebben. Vanwege onze leeftijd, zijn zaad en mijn waarschijnlijk dichte eileiders zijn we doorgestuurd voor ICSI naar St. Elizabeth in Tilburg. In 2013 en 2014 ICSI gehad. Bij de eerste hadden we niets in de vriezer, bij de 2e wel maar dat bleef ook niet plakken. Onze intake voor de vrouwenkliniek in Gent staat op 21 april. Ik voel me vrij rustig en ik ben nieuwsgierig. Ik hoor vooral goede verhalen. Ik heb al veel gelezen maar ik wil nog meer lezen over de artsen, de kosten e.d. ik ben CZ verzekerd dus zij hebben contract afspraken met UZ Gent. Groetjes Bria!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden