Jump to content

piene

Members
 • Content Count

  870
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About piene

 • Rank
  Puber
 1. piene

  zwanger 2016

  hoi dames, ik dacht ik zal weer even wat laten horen. hoe is het met alle mama's? gaat het goed met de kleintjes? ik ben inmiddels 21w en 5d zwanger en ook door de 20w echo heen gekomen , ze is helemaal goedgekeurd. dus we zijn ontzettend blij dat we toch echt papa en mama gaan worden :)
 2. piene

  zwanger 2016

  gefeliciteerd olijfje 💘
 3. ik vreek ff in eslief vorige zwangerschap van week 6 tot week 18 alleen maar spugen spugen elke dag! deze zwangerschap vanaf week 8 savonds wat misselijk en soms een rotdag maaar niet vergelijkbaar! ik dacht ook dat kan toch bijna niet? maar toch tegendeel bewezen.
 4. ik had de vorige zwangerschap ook met 14.5 week geslachtsbepaling. voor de nub heb je een foto van de zijkant nodig heb je die? bij mij zei de vk toen al een meisje en het klopt haha
 5. piene

  zwanger 2016

  dames hier weer goed nieuws de guo met 16 weken was goed en ons meisje (jaa weer een meisje hihi) is helemaal door de keiring. doordat ze gunstig lag konden ze de volledige 20w guo doen. ben nu 16.5 week zwanger :) hoe is het met de rest?
 6. piene

  zwanger 2016

  sas bij 11 weken hebben zowel meisjes als jongens een aanhangseltje ( wel kun je de nub theorie doen ,google maar :) )
 7. @ sas met 11 weken hebben zowel meisjes als jongens een aanhangseltje (wel kun je de nub theorie doen, google maar)
 8. piene

  zwanger 2016

  gefeliciteerd remmir !
 9. piene

  zwanger 2016

  ja vind het ook ontzettend fijn! ik zal af en toe een update geven en bij jullie spieken of jullie wondertjes al zijn geboren 😁
 10. piene

  zwanger 2016

  hee wilhelmina dit alles komt omdat bij mijn vorige zwangerschap afscheid heb moeten nemen na de 20 weken echo :( alleen daarom krijg ik veel echo s deze zwangerschap en meerdere guo s , anders doen ze sag namelijk niet! fij dat je nipt goed was, toch een opluchting he
 11. piene

  zwanger 2016

  hee liantje, ben vandaag 14 en 4 dagen en tot dusver zijn de echo s goed. inmiddels al 2 uitgebreide echo s gehad en over anderhalve week de 1e guo met 16 weken. ook de nipt uitslag was goed. het is nog wel spannend en ben zeker niet onbezonnen zwanger :) maar doe mn best en soms probeer ik ook even te genieten ;)
 12. moest zwanger 2016 hebben haha sorry
 13. ik breek even in voor eslief! wat een goed nieuws meid!!
 14. piene

  zwanger 2016

  wat een mooi meisje liantje! suc6 met je nieuwe baan en olijfje suc6 met de laatste loodjes 😚
 15. piene

  zwanger 2016

  hee dames. mijn zwangerschap verloopt heel anders dan vorige keer. voroge keer was ik zo ontzettend ziek en nu alleen af en toe misselijk en moe. dus vergeleken met vorige keer stuklen beter:) ben nu 11 weken en 2d. dus de spannende weken komen er voor ons aan. staan veel echo s gepland. ik zal jullie af en toe op de hoogste stellen :)
×

Important Information

Terms of Use