Ga naar inhoud

Mirre85

Leden
  • Aantal Items

    51
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mirre85

  1. Precies.. zo denk ik er ook over. Denk dat je eerder voorbeeld voor anderen bent. Regie in eigen hand houden en na zoveel pogingen je lichaam toch als beste kennen..
  2. Ik heb je ook toegevoegd op facebook rox! Ook hier waarschijnlijk over 2 weekjes terugplaatsing..
  3. Succes vandaag Marja met de punctie!
  4. Hoi Sas, dit wisselt heel erg per ziekenhuis. Ik kreeg tijdens de terugplaatsing al te horen/brief hoeveel cryo's er waren. In andere ziekenhuizen duurt het even en krijg je een brief thuis gestuurd.. Als het goed is weten ze nu al wel hoeveel eitjes er bevrucht zijn. Spannend allemaal he! Succes met de terugplaatsing morgen
  5. Wow eslief, wat super mooi zeg!! fijn hoor, heeft het extra spuiten goed zn werk gedaan!
  6. haha project ijskast met als doel een diepvriesbaby ;) Ja fijn he, hier ook stuk meer energie en weer zin om dingen te doen/sporten enz. Ook stuk meer rust in mijn hoofd. Toch wel ergens goed voor, zo'n rustmaandje.. Veel gedoe op je werk Juul? O no, vervelend..
  7. Veel succes vandaag sas! Hierna lekker bijkomen in je vrije weekje! Juul wij zitten in het zelfde schuitje, hier ook aan het wachten op mijn menstruatie, verwacht hem morgen/overmorgen.. dan inplannen voor 1e cryo..
  8. Oo nee, wat een rotnieuws zeg.. hoe gaat het nu met je? Vind het echt bewonderingswaardig hoe positief ingesteld jij bent! Is er al meer duidelijk over wat er nu gaat gebeuren? Hoop dat je snel weer verder kunt..
  9. ooh wat balen zeg Hood.. Zo stom he, die teleurstelling..
  10. Wat leuk, een live-blog, laat maar weten wanneer! Fijn om te horen dat het goed gaat met je, die vermoeidheid tijdens stimulatie is heel herkenbaar.. lekker rustig aan doen en hoop voor je dat er veel goede eitjes geoogst gaan worden, spannend!! Weet je al iets over aantal/grootte? Hier nu rustmaandje en ws eind januari/begin februari eerste cryo terugplaatsing..
  11. haha yes.. mooi verwoord Marja ;) ga er denk ik ook maar mee stoppen om van mijzelf te moeten vinden dat ik het anderen ook zo gun en blij moet zijn voor iedereen (zo veel in mijn omgeving die na 1-3 mnd na stoppen met de pil zwanger zijn, grr voelt soms oneerlijk).
  12. Wow Roxanne, heb stukjes gelezen, zo mooi hoe je er over schrijft, zo herkenbaar. Vind het ook super dapper van je, goed dat er meer aandacht en begrip voor komt. De hele fertiliteitsbehandelingen/trajecten blijven toch vaak zo'n ding. Merk dat mensen zich vaak bezwaard voelen/lastig vinden om er over te praten. En soms zelfs dingen voor mij gaan invullen of iets vervelend of niet zou kunnen zijn. blijf je iig ook volgen op je Facebook blog!
  13. Ik wens ook iedereen hier een heel gelukkig en vooral vruchtbaar 2017 toe, dat onze wensen maar snel uit mogen komen!! Hood herken wat jij schrijft volkomen, stond vorige jaarwisseling ook vol goede moed en met de gedachte dat 2016 ons jaar ging worden. Ooh en wat ben ik blij dat we het jaar gisteren hebben mogen afsluiten!! Jaa en ik kom jullie ook gezelschap houden op het bankje eind januari/begin februari, wordt inderdaad druk!
  14. Spannend nikkie, hoop voor je dat de terugplaatsing door kan gaan!nog even een reactie over het boek innesteling: ik heb hem ook, helemaal doorgelezen paar maanden voordat we in de mmm belandde. Super interessant, heb er een aantal dingetjes voor mijzelf uitgepikt. Ook aan de oefening (groet aan de 4 windrichtingen heet ie volgens mij heb ik veel) doe hem soms ook gewoon in mijn hoofd bijvoorbeeld als ik in bed lig en mijn gedachten alle kanten opgaan).Ik kreeg voor mijn terugplaatsing dormicum en pethidine 75mg. Was daarmee aardig van de wereld en kreeg het allemaal niet zo mee.
  15. Dsr wat een super mooi nieuws, gefeliciteerd! Eindelijk weer eens positief nieuws op het bankje.. hier even een heel stuk terug gelezen, afgelopen dagen lekker rustig telefoon/internetloos doorgebracht met familie. Nu vol goede moed door naar 2017, mag van mij snel beginnen, en dan hopelijk eind januari/begin februari eerste cryo terugplaatsing!
  16. Mirre85

    zwanger 2016

    Heel veel sterkte gewenst piene voor vandaag en de aankomende periode.. denk aan jullie
  17. Zo jullie reacties te lezen heel herkenbaar allemaal dus.. ga idd net zoals jij hopefulness volgende terugplaatsing het allemaal meer voor onszelf houden (behalve naaste familie dan). Nicollie, dan zitten we denk ik (als alles goed gaat met ontdooien) weer samen op het wachtbankje in februari! En juul ook denk ik he? Zo fijn om hier een plek te hebben om alles te bespreken, merk echt dat ik er veel aan heb! :thmbup::thmbup:
  18. ik zie het nog niet als miskraam, vooral omdat ik geen positieve test heb gehad. Als ik dit wel had gehad en het gaat een paar dagen daarna alsnog mis had ik het wel beschouwd als vroege miskraam. Hier inmiddels ook ongesteld geworden, mooi vlot na het stoppen met de utro. Onwijze hoofdpijn nu trouwens.. Merk dat ik er nu gewoon niet zoveel zin in heb om het er steeds weer over te hebben en de vraag te moeten beantwoorden hoe ik me nu voel.
  19. Ooh wat balen zeg Nicollie.. hoop dat je je snel wat beter gaat voelen na het stoppen van de bollen.. en dat 2017 ons jaar gaat worden! Voor jou ook heel veel sterkte gewenst! merk dat ik het er vandaag toch moeilijker mee heb, van mij mogen de feestdagen dit jaar wel overgeslagen worden.. vind het vooral moeilijk om om te gaan met de reacties uit mijn omgeving. Iedereen bedoelt het zo goed, maar voelt op de een of andere manier toch zo eenzaam. Als ik te horen krijg; "het komt wel goed" vraag ik mij diep van binnen alleen maar af: hoe weet je dat nou?? wij zijn tot nu toe erg open geweest naar vrienden over ons traject, daarom wisten veel ook de testdatum. Ik weet wel dat ik dit volgende keer anders ga doen, iig de datum in het midden laten.. hoe ervaren jullie dit? Hoe gaan jullie hier mee om?
  20. Spannend nicollie, hopelijk heb je die andere hormonen morgen nodig en ga je je snel beter voelen!
  21. Mirre85

    zwanger 2016

    Ooh piene, wat een verschrikkelijk bericht zeg, ben er helemaal stil van. Inderdaad zo ontzettend oneerlijk.. wens jullie alle sterkte/kracht en liefde toe wat jullie nu nodig hebben in deze ontzettend moeilijke tijd..
  22. Thanks Essie, wordt iig weer gezellig op het wachtbankje ;) (februari voor mij denk ik). Heb zojuist contact gehad met de ivf-verpleegkundige, heb 3 januari een afspraak om te bespreken hoe nu verder. Of cryo terugplaatsing in natuurlijke cyclus of met behulp van progynova/utrogestan. Hebben jullie hier ervaringen mee? heb op zich wel een regelmatige cyclus van 25-27 dagen. Ook nog even over de utro-bollen gehad. Volgens protocol zou ik ze nog 2 dagen door moeten gebruiken.. ga ik niet doen, wil nu zo snel mogelijk dat menstruatie op gang komt. (mocht ook van haar)
  23. hoe gaat het met jou vandaag Juul?
  24. ooh wat vervelend zeg Nicollie, hoe ben je in het ziekenhuis beland? wat waren je klachten bedoel ik?
  25. pff ja hele nacht al slecht geslapen en om 6.00 al getest.. wat een teleurstelling, ondanks dat je er al wel rekening mee houdt. 2 weken lang spanning en hoop, dat maakt het vooral zo zwaar.. ga denk ik ook maar gewoon al stoppen met de ballen, geloof er niks van als ik nu nog niks zie dat de test dan over 2 dagen opeens positief is. Weten jullie dat: moet je eerst 1 cyclus rust na verse tp of kan je nu direct door voor een cryo?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden