Ga naar inhoud

Cooper

Leden
  • Aantal Items

    8
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cooper

  1. Goed zitten doet het niet. Ik ben dus ook verschrikkelijk aan het balen! Wil het afsluiten. Nieuw hoofdstuk in ... Niet weer steeds stiekem hopen op iets dat niet is. Wat balen voor je tatum! Hoe denk je er zelf over?
  2. Ik had wel hcg maar veel te laag, eind deze week opnieuw prikken.. Mijn hcg was maandag 11. Ik was dus niet gek.Weet niet hoe ik foto's moet plaatsen meiden?
  3. Hoi kimli, mag officieel morgen testen maar kon niet wachten en zag vanmorgen een heeeeeeeeel licht 2e streepje... Mijn gevoel zegt dat het niet goed is omdat je normaal rond de testdag toch wel een knaltest mag verwachten lijkt me? Wat balen zeg dat je geen tp hebt gehad. Wat zullen die 2 maanden dan lang duren voor je. Hopelijk kom je ze makkelijk door en sluit je ze af met een positieve test!
  4. Snap je helemaal tatum! Ik heb toch maar getest ookal is morgen pas de testdag en ik zie toch echt een heel licht streepje... Mn man zegt ik zie niks.. Ik ben toch niet gek aan t worden???
  5. Bij onze dochter heb ik op wd 6 positief getest en zei is nu bijna 4 jaar. Ondertussen hebben wij al heel wat cryo tp gehad waarvan 2 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en ook bij die zwangerschappen op wd 6 positief getest. Ik weet dat t vroeg is maar bij mij is het alle keren dat ik zwanger was op wd 6 positief geworden. Afgelopen woensdag had ik een licht 2e streepje en durf nu niet meer te testen. Dit is onze laatste poging en als het niet lukt stoppen wij ermee. Hebben ondertussen erg veel meegemaakt, ik ben allebei mn eileiders kwijt en nu is het tijd om er een streep onder te zetten. Zondag mag ik officieel testen en ik ga nu ook wachten tot zondag! Heb jij al getest? Succes met wachten! En ik hoop op een positief resultaat voor ons allen!
  6. Hoi piene, mag officieel zaterdag testen. Normaal test ik op wd 6 positief gisteren op wd9 negatief getest dus voor ons is het helaas over ben ik bang. Mag van t ziekenhuis nu as donderdag bloed laten prikken. Tatum... Hoe is het met jou? Houdt je het een beetje vol? Alleen maar fijn toch dat je veel afleiding hebt?
  7. Hoi dames! Ik ben nieuw hier op t forum en heb afgelopen zaterdag een cryo tp gehad van een blasto. Heb direct te horen gekregen dat ze alle cryo's op hebben moeten maken voor deze ene tp. Voel me nu onderuitgehaald en kan niet wachten tot de uitslag... Wordt nu al gek en zou het liefst al gaan testen. Zijn er nog meer dames die momenteel in de ww zitten?
  8. Hallo dames! Ik ben nieuw hier op t forum en vroeg mij af of er nog dames zijn die net als ik in t wachtbankje zitten? Liefs!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden