Ga naar inhoud

Minime24

Leden
  • Aantal Items

    89
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

Minime24's Prestaties

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hi! Ik voel me een soort ticketmaster want heb toch een hoop tickets in de aanbieding: 1 kaartje naar PREGylalalalnd (5000km verderop) 2 tickets naar PURiaraia (elk 300) 1 ticket naar PURiarair (900) 3 tickets naar DUPHa-city Vet cool (elk ticket wel 42 'stappen' waard) En dan nog 6 ticketboxes naar MENOP-vally! (elk nog prachtig nieuw in de doos. Zitten 375 bonnen in elke ticketbox) Hoop dat ik er iemand blij mee kan maken, want wij hebben besloten met z'n viertjes op vakantie te gaan PB me!
  2. Hi! Wie lekker wil uitwaaien in Scheveningen: ik heb nog 3x 450 GONal’ballen’ om mee te gooien op t strand[emoji12][emoji2956] PB me als je ze wil hebben.
  3. Minime24

    zwanger 2016

    Oh Piene.... tranen in m'n ogen en enorme brok in m'n keel... wat een hel voor jullie... ik wens je alle kracht. ..
  4. Minime24

    zwanger 2016

    Jeetje Piene... wat een verschrikkelijke tijd is dit voor jullie.... potver... heb al een tijdje niet gelezen en nu lees ik dit en ben er helemaal stuk van voor je... wij lopen gelijk op... fck wat kan het toch oneerlijk zijn... ik ga zo hard hopen dat er geen andere afwijkingen zijn[emoji1317][emoji1317][emoji1317][emoji1317][emoji1317] Denk aan je... (for what it's worth...)
  5. Minime24

    zwanger 2016

    Fijn Piene!! Genieten nu!
  6. Minime24

    zwanger 2016

    Goeie morgen dames!! Heb gister weer een echo gehad en het hartje klopte mooi en vruchtje zag er goed uit[emoji1] zo blij!! Beetje gek alleen is het volgende: gyn ging verder kijken of baarmoeder en eierstokken er goed uitzag en toen zag ze nog een soort vruchtzakje zitten! Met iets erin. Ze kon niet duidelijk zeggen wat het was, maar het zou een vanishing twin kunnen zijn...... er is maar 1 cryo teruggeplaatst dus dan zou het een 1-eiige tweeling zijn geweest.... WoW..... ben er erg van onder de indruk... en was stiekem ook klein beetje bedroefd dat die t niet heeft gered. Raar he? Want ben zo dankbaar dat die ene het goed doet.... Heeft iemand dit ook meegemaakt? En heb je toen bloed verloren of heeft je lichaam het zelf opgeruimd? Fijne dag!
  7. Minime24

    zwanger 2016

    Oh Piene wat ben ik blij voor je!!!!!! Gefeliciteerd!!!! Hoop dat je nu een heel klein beetje meer kunt gaan genieten[emoji56][emoji4]
  8. Minime24

    zwanger 2016

    Ben vandaag 7w1d[emoji4] Maar nu weer heel erg ongi-krampjes....[emoji32] durf nog niet naar de wc.....
  9. Minime24

    zwanger 2016

    @Piene: ik heb precies hetzelfde! Wat maakt dat onzeker he.... De ene dag wel gevoelige borsten, andere dag helemaal niet, dan weer gevoelige onderbuik waardoor ik het gevoel krijg elk moment ongesteld te worden..... Pffff[emoji28]
  10. Wat een goed nieuws Okaasan..!!! Durf je t al een beetje te geloven?
  11. Minime24

    zwanger 2016

    Korte update: hebben echo gehad en een hartje gezien!!!! Was nog heel klein maar t klopte. De echoscopiste was tevreden en zei: geen cocktails voor jou op Ibiza[emoji4] Ben voor de time being opgelucht[emoji1] nu m'n koffer inpakken! Fijne dag dames!!
  12. Minime24

    zwanger 2016

    Erg is dit wachten he.... T is wat Femke zegt: de verlengde wachtweken zijn t ergst.... Ik ga naar Ibiza! Jij?
  13. Minime24

    zwanger 2016

    Hi! Ik kom ook even meeschrijven[emoji4] ben net als Piene pas net zwanger (5w5d) en heb morgen een vroege echo omdat ik zaterdag een week weg ga en gek word van de onzekerheid[emoji56] Hoop zo dat we morgen een kloppend hartje zien zodat ik gerust met vakantie kan..... Voel me op zich best ok, enorm sterke reuk, gevoelige onderbuik met vlagen en vandaag voor t eerst ranzig gevoel als ik niet op tijd eet. Oh ja, en gevoelige tetten. Heb al een keer een windei gehad en ben zo bang dat ik morgen ook niks te zien krijg.... Maar ja, afwachten maar.... En anders volgende week vol aan de fles[emoji56][emoji51] @Piene: hoe voel jij je? Fijne avond ladies!
  14. Minime24

    ICSI sept/okt

    Jaaaaaa Okaasan en Piene: gefeliciteerd!!!! @Okaasan: hoe mooi zou t zijn als we deze zwangerschap weer samen oplopen...!!! Ik nu ook bijna 5w...... zo spannend!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden