Jump to content

Djanne1

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Djanne1

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Djanne1

  Ivf eugin barcelona

  Ik kijk toevallig op deze site en zie jullie berichten. Wij hebben drie kinderen gekregen via eiceldonatie bij Eugin. Onze oudste is geboren na twee pogingen en de tweeling na drie pogingen. Wij hebben het geluk gehad dat onze donor (na een mislukte poging met een nieuwe donor) weer beschikbaar was. Veel succes! Djanne
 2. Ik wil hier echt niet een pleitbezorger zijn van eiceldonatie, maar ik heb lang genoeg op dit forum 'rondgezworven' om te weten dat de kansen na je veertigste echt beangstigend klein zijn. Ik had toen ik de eerste keer onderzocht werd (ik was 40) de eicelvoorraad van een dertigjarige (wij deden ICSI i.v.m. de slecht zaadkwaliteit van mijn man), maar dat zegt helaas niets over de kwaliteit van de eicellen. Verder dan een late miskraam ben ik toen niet gekomen. ik heb me toen ook ingelezen over behandelingen in Duitsland. Wanneer jij betaalt, wordt je er zonder problemen geaccepteerd en behandeld, maar ook daar kunnen ze helaas niets doen aan de kwaliteit van de oude eicellen. En wonderen bestaan (mijn oma beviel op haar 45ste van mijn vader), maar zoals de gyneacoloog in Utrecht ooit tegen mij zei:' Die verhalen lees je eindeloos op internet en hoor je van de buurvrouw. De verdrietige verhalen van mislukkingen zie en hoor ik op mijn spreekuur en dat zijn er helaas veel en veel meer'. Dat was voor mij een eyeopener. Je zult nooit een bevestiging in een ziekenhuis krijgen dat het nooit zal lukken. Als je de tijd (en het geld) hebt, maak je die keuze zelf. Ik wens je wijsheid en vooral een positief resultaat, want dat verdient iedereen die zoveel moeite doet om een kindje te krijgen.
 3. Ik breek hier in omdat ik hier na jaren weer eens op dit forum ben beland. Sharlee, ik zat in een vergelijkbare situatie. Ik was 43 en uitbehandeld in Nederland. Ik had wel altijd veel eicellen: de eerste behandeling 19 en de keren daarna 9. Ik was toen 41. Wij zijn uiteindelijk naar Spanje gegaan en hebben toen gekozen voor eiceldonatie. Wanneer je boven de 40 bent is de kans op een succesvolle behandeling echt heel klein (ik vond dat zeer moeilijk te accepteren, maar ik wilde na al die jaren ellende een reeële kans). Inmiddels heb ik drie kinderen. Ik was net 45 toen mijn oudste werd geboren en twee jaar later heb ik een gezonde tweeling gekregen. Ik snap je verdriet, maar als je de mogelijkheid hebt om naar Spanje te gaan, zou ik dat aanraden. De kans op een doorgaande zwangerschap is ruim 50 procent, ongeacht je leeftijd. ik gun je het geluk dat ons ten deel is gevallen.
×

Important Information

Terms of Use