Jump to content

Steffie24

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Steffie24

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi catlover, Ben je al in Düsseldorf geweest? Okee ik hoop dat ik aan Nederland genoeg heb.. Aankomende week laatste keer iui. Ik hoop dat het deze keer lukt maar ben eigenlijk al bezig in mijn hoofd met ivf. Heb hier nog weinig vertrouwen in.
 2. Hoi catlover Wij hebben via de donor handig i.v.m. dat mijn vriend geen zaad heeft. Heb ook nog niet aan de hormonen gezeten en dat ga ik nu wel dus erg spannend allemaal. Hoop dat me laatste kans iui raak zal zijn. Waarom in Düsseldorf als ik vragen mag? En wanneer ga je beginnen in Düsseldorf? Dankjewel en jij ook heel veel succes!
 3. Hee, Weet niet of ik hier goed zit maar zie weinig berichten van de afgelopen dagen op deze forums.. Ik zal me even voorstellen ik ben Stephanie 24 jaar en wij zijn bijna 2 jaar bezig. We zijn nu nog bezig met iui met donorzaad aankomende keer word onze 15e keer.. Heb 2 miskramen gehad. En ga na aankomende keer beginnen aan ivf. Ik vind het wel fijn om verhalen te lezen van vrouwen die met soort gelijke dingen bezig zijn. Heb zelf nog nooit iets geschreven op een site maar misschien is dit wel fijn dus doe ik het nu gewoon!🤗. Ik kijk wel naar de ivf op ook i.v.m. mijn werk en ik 1 uur moet rijden naar het ziekenhuis telkens. Iedereen heel veel succes! Groetjes
 4. Steffie24

  Januari start IVF

  Hoi ik nog geen ervaring, moet nog beginnen..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use