Jump to content

Elfdh

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elfdh's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Hey Vandaag een early test gedaan 15 dpo. Helaas negatief. Die pijn en heftige krampen die ik ervaar in week 1 tijdens beide terugplaatsingen is volgens mij, mijn lichaam dat het afstoot. Ik wens jullie allemaal veel succes.
 2. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Hebben jullie ook een afname van symptomen in week 2 van de wachtweek. Ik heb het idee dat het komt doordat de pregnyl nu uit mijn systeem is. Is dit herkenbaar?
 3. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Heel veel succes morgen
 4. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Fingers crossed, dat het plakt en blijft zitten. Ik zal voor je duimen!!! Dit is ons tweede traject. Wij doen pgd en hieruit kwam 2 x 1 gezonde embryo. Dus als deze niet blijft zitten moet alles weer opnieuw. En ik heb deze keer zo intens veel last gehad van de hormonen.
 5. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Bedankt. Ik lees indd veel verhalen erover. Je hebt gelijk. Nog even geduld. Hoe gaat het met jou? Waarmee ben jij bezig?
 6. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Bedankt voor de steun! Er is geen touw aan vast te knopen. Wanneer adviseren jullie mij te testen? Ik ben nu 13 DPO en heb 16 dagen geleden 10.000 pregnyl gespoten. Het ziekenhuis adviseert te wachten tot aanstaande dinsdag.
 7. Elfdh

  Icsi voorjaar 2019

  Hai, Hoe gaat het er mee? Ik heb mijn verse terugplaatsing gehad op 25 juni. Ben bang dat het niet gelukt is. Dit aangezien ik bijna precies dezelfde symtomen heb als toen.
 8. Goededag, 25 juni heb ik mijn terugplaatsing gehad. We hadden één embryo na PGD selectie. Vorige keer ook. Ik heb beide 1e Wachtweken last gehad van: een intense steek in mijn baarmoeder 1 dag na terugplaatsing harde borsten Buikkrampen Utro rotzooi Week 2 Afnemende borsten Lichtje krampjes af en toe Waterige plakkerige afscheiding Nauweliks utro rotzooi * het enige wat deze keer anders was, dat toen mijn borsten afgelopen vrijdag 3 dagen na de terugplaatsing zachter werden. Dat weekend werden ze inneens heel hard en super gevoelig, samen met een heel raar gevoel in mijn rug. Schokjes en super zwak in mijn lage rug. Anders dan met menstruatie pijn. Vanaf maandag borsten zacht en nog licht gevoel in mijn rug. Ik ben zo bang dat de geschiedenis zich herhaalt. Ik hoop dat iemand hier iets mee kan. Is er hoop of niet?
 9. Elfdh

  Wachtdag 9

  Hoi, Ik geloof ook dat alles met de medicatie te maken heeft. Ik hoop reacties te krijgen van vrouwen die beide wachtweken een beetje hetzelfde hebben etvaren maar met andere uitkomsten. Gefeliciteerd met je terugplaatsing. Ik heb een verse teruggeplaatst gekregen. Hoe ga jij om met deze tijd? Van het Ziekenhuis mag ik dinsdag testen, maar we zullen het zondag misschien al doen. Moet bijkomen als het negatief is. We hebben geen backup dus dan hebben we nog 1 kans voor het ifv/oud traject.
 10. Elfdh

  Wachtdag 9

  Hallo iedereen, Vorige week dinsdag mijn terugplaatsing gehad. Ik heb van de pregnyl grote borsten gekregen in week 1. Afgelopen vrijdag waren mijn borsten nog vol maar niet meer gevoelig. In het weekend werden ze wel even keihard en SUPER gevoelig. Kon er niet op liggen. Ik heb dit weekend ook last gekregen van mijn onderrug. Een soort zenuw schokjes als ik bepaalde bewegingen maak. Vandaag zijn mijn rugklachten nog maar licht. Mijn borsten zijn vandaag nog vol maar weer ietsje minder gevoelig. Vorige keer, had ik in de tweede week geen volle gevoelige borsten meer, dus ik hoop dat het zo blijft. Daarnaast is mijn vraag, wie van jullie had ongeveer dezelfde symptomen in de wachtweken met twee verschillende uitkomsten?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use