Jump to content

Wachtdag 9


Baby91

Recommended Posts

Hooi 

hoe voelen julie op wachtdag 9?

ik voel soms steken in me buik komt en gaat niet zoals ongesteldheid buikpijn

en nog niet getest wil zeker wel wachten tot ik echt mag 

 

het is de laatste poging , poging 3

dus hoop dit plakkertjes zijn het zijn er 2 😍

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hallo iedereen, 

Vorige week dinsdag mijn terugplaatsing gehad. 

Ik heb van de pregnyl grote borsten gekregen in week 1. Afgelopen vrijdag waren mijn  borsten nog vol maar niet meer gevoelig. In het weekend werden ze wel even keihard en SUPER gevoelig. Kon er niet op liggen. Ik heb dit weekend ook last gekregen van mijn onderrug. Een soort zenuw schokjes als ik bepaalde bewegingen maak.

Vandaag zijn mijn rugklachten nog maar licht. Mijn borsten zijn vandaag nog vol maar weer ietsje minder gevoelig.

Vorige keer, had ik in de tweede week geen volle gevoelige borsten meer, dus ik hoop dat het zo blijft.

Daarnaast is mijn vraag, wie van jullie had ongeveer dezelfde symptomen in de wachtweken met twee verschillende uitkomsten? 

 

Edited by Elfdh
Link to comment
Share on other sites

Hoi Elfdh,

Wat spannend zeg! Wanneer mag je testen?

Zelf heb ik afgelopen donderdag tp gehad en mag (pas) maandag bloedprikken. Vind het killing!! 

Mijn TP is vanuit cryo natuurlijke cyclus, ik heb echt het gevoel zwanger te zijn! Opgezette borsten en gevoel onder in mijn buik (terugplaatsing is zonder medicatie). Ik heb veel hoop maar weet ook dat ik zeer alert ben op deze symptonen...

De klachten die je omschrijft kunnen zijn dat je zwanger bent maar ook een bijwerking van de medicijnen. En soms merkt iemand helemaal niets en blijkt die zwanger te zijn.. Geen pijl op te trekken helaas..

Link to comment
Share on other sites

Hoi, 

 

Ik geloof ook dat alles met de medicatie te maken heeft. Ik hoop reacties te krijgen van vrouwen die beide wachtweken een beetje hetzelfde hebben etvaren maar met andere uitkomsten. 

Gefeliciteerd met je terugplaatsing. Ik heb een verse teruggeplaatst gekregen. Hoe ga jij om met deze tijd? 

Van het Ziekenhuis mag ik dinsdag testen, maar we zullen het zondag misschien al doen. Moet bijkomen als het negatief is. We hebben geen backup dus dan hebben we nog 1 kans voor het ifv/oud traject. 😪

Edited by Elfdh
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use