Jump to content

Hope1978

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hope1978

 • Rank
  Baby
 • Birthday 02/09/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 gesprek gisteren is positief verlopen. Ze kunnen helaas niet aangeven waarom de bevruchting mislukt is, echter ze achten de kans groot dat ondanks de gestegen hormoonwaardes de eicel toch nog niet rijp genoeg was. Voor ons in ieder geval geen IVF meer, maar ICSI ook al is het zaad van mijn man goed. Als dan bij het voorbereiden van de eicel blijkt dat deze toch weer niet rijp is zijn we de poging niet kwijt. Daarnaast gesproken over de mogelijkheid tot escape iui bij weinig follikels en gaan ze ook mee akkoord. Qua medicatie toch weer terug naar de combi 225eh meriofert, 225eh ovalaep en 2xDaags synarelspray. Daar had ik nl 4 eicellen mee dus lijk ik toch beter op te reageren. En dan punctie nog later dan dag 14. Maar nu eerst genieten van een paar spuitvrije maanden. A.s. maandag komt mijn broer naar huis met thuisbeademing en over 4 weken gaan we 2 weken naar Italië met mijn bonusdochters. En dan waarschijnlijk in augustus starten, maar dat bepaal ik tzt. Recept voor de medicatie ligt klaar dus ik hoef het alleen af te halen bij de apotheek. Ik wens iedereen die de komende weken weer mag beginnen in ieder geval heel veel succes!
 2. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 wij hebben 12 juni ons evaluatiegesprek. Maar hebben sowieso besloten pas na onze zomervakantie weer te gaan starten. Eerst maar eens genieten en uitrusten en dan met frisse moed er weer tegenaan.
 3. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Zandje wat ontzettend jammer voor jullie. Tis toch een teleurstelling als je gevoel bevestigd wordt. Wel goed van je dat je alweer positief kijkt naar de volgende ronde! En hopelijk met jullie ijskonijntje
 4. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod nee dan zal er ook maar 1 teruggeplaatst worden aangezien mijn man niet het risico van een meerlingzwangerschap wil. Hij heeft al een tweeling uit zijn eerste huwelijk. Hopelijk dat bij jou alles goed gaat. Ik blijf duimen!
 5. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 was de tweede poging in mijn 2e ronde. Vorige is afgebroken. Maar nu dus zowel poging 1 als 2 n ik Er succesvol en nog maar 1 die vergoed zal worden. De gedachte dat ik kinderloos zal blijven maakt me zo verdrietig
 6. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  Helaas slecht nieuws geen bevruchting
 7. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod en @Zandje duim voor jullie!
 8. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Zandje @Vrouwke77 gaat naar omstandigheden goed met mij. Hebben de punctie door laten gaan, van de 3 follikels 1 eicel overgehouden. Nu afwachten of deze ene bevrucht is. Hoe is jouw punctie gegaan?@Vrouwke77
 9. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod mooi resultaat! Nu duimen. Dat bont en blauw voelen herken ik van mijn laatste punctie. Toen heb ik er dagen last van gehad. @Zandje Zal voor je duimen in de wachtdagen. Hopelijk blijft ie plakken. Ik heb de tweede echo gaat. Het blijft bij 3 follikels, 2 van 18mm en 2 van 19mm. Bloedwaarden van donderdag en vandaag laten een mooie stijging van de hormoonspiegel zien. Ze willen dinsdag toch een punctie doen. Verwachten niet veel betere resultaten met mijn laag AMH en iets verhoogd FSH. Mijn man twijfelt nog omdat we momenteel in een zeer stressvolle periode zitten en hij vindt dat niet de goede basis. Hebben nl donderdag slecht nieuws te horen gekregen over de gezondheid en overlevingskansen van mijn broer Moeilijk! Weet niet wat juist is om te doen.
 10. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  Vandaag 1e FM gehad, helaas teleurstellend. 2 rechts en 1 links, nu nog bloedonderzoek afwachten. Vorige 2 stimulatierondes zat er meer met uiteindelijk maar 1 terugplaatsing. Dus ben op dit moment niet erg hoopvol. Zaterdag 2e meting en dan icm de uitslagen bloedonderzoek overleggen wat we gaan doen. @Mcleod hoe was jou 2e meting? @Zandje ik zal voor je duimen!
 11. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Zandje welkom! Spannend zo'n eerste terugplaatsing weet ik uit eigen ervaring. En een heel bijzonder moment ook. Hoe is bij jou de stimulatie gegaan? Had je veel goede eitjes? @Mcleod wow dat is een mooie eerste meting voor jou. Hopelijk woensdag nog een x zo'n mooi resultaat en dan op naar de punctie. Zal in ieder geval de komende dagen voor ons allemaal duimen.
 12. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 wat ontzettend jammer dat de eerste poging niet gelukt is. Even de tijd nemen om het een plekje te geven! Wel fijn dat je over een paar weken voor een tweede poging mag voor cryo terugplaatsing. Zal ook weer spannend zijn. Heb ik helaas geen ervaring mee. Ik ben afgelopen woensdag begonnen met spuiten en mag 2 mei voor de eerste FM en voor bloedonderzoek. Omdat de vorige x de follikels wel groot genoeg waren maar achteraf niet rijp bleken, gan ze nu met bloedonderzoek de rijping volgen adhv mijn hormoonspiegel. Hopelijk slaan de hormonen deze x goed aan. @Mcleod fijn dat jij ook weer bent begonnen! Hopelijk hebben we deze ronde meer geluk. Wanneer mag jij voor je 1e FM?
 13. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 inderdaad spannend die wachtweken. Maar gelukkig zit de helft er al op. Ik duim voor je! Bij onze eerste ICSI poging brak helaas nog 8 dagen mijn menstruatie door. Als het goed is krijg ik morgen de medicatie zodat ik hopelijk met pasen kan starten. Deze keer deca als platlegger vanaf dag 1. En vanaf dag 2 starten met de stimulatie met 225 EH gonal F 's ochtends en 225 EH meriofert 's avonds. En dan op dag 8 de eerste FM.
 14. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  Hoi Vrouwke Hebben voor Duitsland gekozen omdat we daar veel positieve ervaringen over lazen van oudere vrouwen met een laag AMH (0,8) en iets verhoogd FSH (12,6). Met name omdat ze daar meer combinaties van medicijnen inzetten en hogere doseringen. Daarnaast is het team kleinschalig en de aanpak persoonlijk. Zo hebben we na de mislukte poging gisteren in overleg een nieuw schema opgesteld. Nu afwachten tot we kunnen starten. Afstand is voor ons gelukkig geen probleem. Wonen direct aan de grens en zijn er binnen 45 minuten. Hoe loopt jouw traject?
 15. Hope1978

  Icsi voorjaar 2019

  Hoi dames, Wij starten met poging 2.2 in DD. Vandaag uitgangsecho gehad met 3 follikels rechts en 4 links. Poging 2.1 Was helaas teleurstellend. 4 follikels gepuncteerd maar geen enkele was rijp.
×

Important Information

Terms of Use