Jump to content
Mcleod

Icsi voorjaar 2019

Recommended Posts

Hoi dames,

Zijn er meer meiden die net gestart zijn met het icsi traject? Misschien fijn om ervaringen te delen:) 

 

Liefs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Mcleod,

Ik (wij) zitten ook in het ICSI traject. 🐣

As woensdag heb ik mijn eerste FM (follikel meting). Hoe ver zit jij in het traject?

Groetjes :classic_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Vrouwke77

Spannend! Ik heb dinsdag mijn 3e fm. Denk eind deze week onze eerste punctie. Dat vindt ik het engst. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mcleod Ik lees veel over die punctie. Maar metname dat het vaak erg meevalt. En...de dames die het als pijnlijk of vervelend ervaren zijn deze ervaring meestal (op uitzonderingen natuurlijk na) snel na de punctie weer kwijt.

Maar...moet je ook eerlijk bekennen dat ook ik het heel erg spannend vind! 🙈

Mijn punctie staat vooralsnog "gepland" op vlg week maandag de 8ste. 

Heb jij om de dag een fm gehad? Hoe groot waren ze bij de laatste meting en al een beetje een indicatie hoeveel "eitjes" er waarschijnlijk mee gaan doen in de punctie? Nog klachten of bijwerkingen vd medicatie? Ik gelukkig weinig, behalve afgelopen vrijdagavond/nacht behoorlijke buikpijn. Met goede rust en wat paracetamol ging het uiteindelijk redelijk weg.. 😔

Groetjes Vrouwke! 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 Dat lees ik idd ook vaak gelukkig. Hopen dat wij het net zo mogen ervaren🙈

Lopen we aardig gelijk! 

Op dag 2, dag 8 en dag 12 fm. Eitjes waren bij dag 8 nog te klein. Moesten nog de helft groeien. Hoeveel heeft ze niet gezegd. Moet zeggen dat deze arts weinig info gaf..

bijwerkingen: af en toe hoofdpijn en moe. Verder lichte krampjes in Mn buik. Ben soms bang dat mijn eisprong zelf gaat springen..🤭

vervelend die buikpijn, hopen dat je daar niet te vaak last van krijgt.. 

groetjes,

Edited by Mcleod

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mcleod Ik ben maandag 25-03 begonnen met Fostimon en woensdag dus op dag 10 met de eerste FM. Snap niet helemaal waarom jij al op dag 2 een FM hebt gehad.. Dan lijkt mij inderdaad dat er nog helemaal niets te zien is :classic_wacko:. Maar aan de andere kant...beter te veel dan te weinig controle! Bij welk ziekenhuis zitten jullie? Wij in het AMC. Grtjs :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 ik gebruik vanaf dag 2 menopur en vanaf dag 6 cetrotide erbij. Arts gaf aan dat ze altijd op dag 2 een echo doen ook om te kijken of er geen bijzonderheden zijn, slijmvlies enzo. Voor ons is alles nog onbekend dus laat het op me afkomen. Wij lopen bij het umcg 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mcleod Ik ben gestart met Triptofem (remt de aanmaak van sommige mannelijk en vrouwelijke geslachtshormonen) en moest na 8 dagen Fostimon erbij spuiten (stimuleert de sierstokken tot rijping van de eicellen). Jij bent dus begonnen met Menopur (stimuleren van rijping van eicellen en bevorderen van eisprong) en ben daarna dus Cetrotide (remt aanmaak van vrouwelijke geslachtshormoon). Heel grofweg gezegd lijkt het alsof wij het qua medicatie andersom doen, maar hopelijk met hetzelfde resultaat! ;-) 

Succes vandaag met je 3e FM! Hoop dat de ei-tjes vandaag groot genoeg zijn en je een datum krijgt voor de punctie! :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 bijzonder inderdaad , wel een verschil kwa medicatie. Ik heb ook niet eerst de pil gehad. 

Domper vanmorgen. Eitjes waren amper gegroeid. Vrijdag weer een fm om te kijken of ze gegroeid zijn en ander medicatie ophogen.. had verwacht eind deze week de punctie te hebben helaas. En hoe gaat het bij jou?

groetjes 😌

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mcleod he gets..dat is inderdaad wel een domper zeg.. :classic_sad: Wat gaven ze in het zkh aan? Misschien komt het wel vaker voor en zijn ze juist erg voorzichtig daar? Natuurlijk kijk je uit naar je punctie/terugplaatsing, maar hopelijk groeien jouw eitjes heel rustig en zijn ze daardoor juist(!) 👊 van goede kwaliteit i.p.v. dat er veel te veel eitjes groeien (overstimulatie) van slechte kwaliteit.. Hoeveel eitjes zijn er in de scope en hoeveel mm zijn inmiddels?

Morgen hoor ik hoeveel eitjes ik voor nu heb en of ze een beetje groeien.. Hoop nog steeds op een functie op 08-04 en een terugplaatsing op 11-04. :classic_unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 dat is ook zo idd, toch ga je in je hoofd een schema maken met werk enzo haha. We gaan gewoon rustig door..  heb niet het gevoel dat ze veel verschillen met afgelopen vrijdag.. ongeveer 5/6 per kant en rond de 10mm grootste 11mm. Moeten dus nog even en niet extreem veel eitjes volgens mij maar er zitten tenminste eitjes Hihi🤭

spannend morgen! Ben benieuwd, misschien eindigen we wel gelijk in een punctie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mcleod gemiddeld (las ik in de info vh ziekenhuis) "oogsten" ze 8 eitjes. Dus als je er 5/6 per kant hebt is dat echt heeeeul mooi!!! 😃😃😃😃

Vlgs mij moeten ze max ca 18mm zijn om je in te plannen voor een punctie, dus je bent ruim over de helft! 👊🏻 Ik zal het morgenochtend nog wel even vragen ad arts. 

Duimen dat we dus beide vlg week mogen komen voor onze punctie! Dat zou écht super zijn! Komt nu allemaal wel erg dichtbij.. 🙈

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mcleod Eerste echo is achter de rug. ca 15 follikels zichtbaar. Voor mijn leeftijd (40+) een resultaat van een vrouw van halverwege de 30. 👊

Gemiddeld 12-15 mm en eentje nu al 20 mm... dus die gaat verloren. Er blijven er vooralsnog ca 8 over die mee gaan doen voor de race naar de punctie 😉tenzij de komende dagen er nog een paar kleintjes een klein groeispurtje krijgen. Dan mogen ze ook mee doen. Vlg echo a.s. vrijdag en planning punctie nog steeds waarschijnlijk maandag en heel misschien zondag of dinsdag. Spannend!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 Zoo! Top score😁. Fijn zeg, hopen dat ze allemaal mee doen en je gauw de punctie mag hebben. 

Ik hoop dat ik met je mee doe en Mn eitjes flink groeien nu. 

Ik heb vrijdag ook weer een echo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 de grootste is 13mm en nog 1 van 11. De rest is allemaal rond de 7. Helaas nog lang niet het gewenste resultaat. Medicatie ophogen durfde onze arts niet omdat ze bang is dat alleen de grootste heel snel gaan groeien. Maandag weer een echo in de hoop dat de kleintjes ook een spurt hebben gemaakt.. ze had het zelfs al over dat mochten ze niet groeien de punctie gecanceld kan worden ivm maar 2 blaasjes..  mweh

het kan zijn dat ze maandag wel gegroeid zijn maar ben er bang voor. Afwachten dus😭

Hopen dat het bij jou fijn zo door gaat😊

liefs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verdorie @Mcleod hier baal ik ook van zeg! Wat een teleurstelling :classic_sad: Ik hoop zo dat er maandag toch een paar kleintjes gegroeid zijn! En dat kan echt hoor! Ik had er woensdag 8 (van de 15 zichtbaar) die in de race waren voor de punctie en inmiddels zijn het er 15 geworden die punctie rijp zijn. Dus 7 stuks extra binnen 48 uur. Dat kan bij jou ook!! 

Doe dit weekend rustig aan en probeer je niet te veel zorgen te maken. (ook al weet ik dat je je gedachte waarschijnlijk moeilijk kan sturen hierin) Als er maandag misschien een stuk of 5 punctie-rijp zijn, kan het maar zo gebeuren dat je eind vlg week toch opgeroepen wordt voor het "oogsten"! Ik ga zo voor je duimen!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vrouwke77 ik ga rustig aan doen dit weekend! Gek genoeg gaat niks bij ons in 1 keer goed. We dien icsi ivm man zijn kwaliteit van zaad maar ik heb altijd het gevoel gehad dat het ook aan mij ligt..

ik hoop dat ze het nog even gaan doen dit weekend🤔 afwachten maar weer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi dames, wat spannend jullie punctie.

Het wordt bij iedereen ook wel weer een beetje anders gedaan volgens mij.
Ik moet zeggen dat ik het ook wel mee vond vallen. Het is niet fijn, maar het duurt gelukkig niet lang en het is ook wel weer heel bijzonder.
Je kan op de echo alles meekijken als je dat wilt, ik vond dat heel fijn en liet me ook zien wat er gebeurde en waar het gevoel vandaan kwam.
Heel veel succes ik duim voor jullie! 
Liefs Kim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Kims !

Welkom! 😃😃

Jij hebt dus al een keer een punctie achter de rug? Had je veel eitjes en van welke kwaliteit?

Ik lees dat je geen verse terugplaatsing hebt gehad, enkel een cryo. Zou je willen uitleggen hoe dat zit? Het hoeft natuurlijk niet. Voel je niet verplicht! 😘 Zijn jullie nu nog met een behandeling bezig?

Groetjes Vrouwke!

Edited by Vrouwke77

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kims Welkom😁. Wat fijn dat je jou verhaal deelt en ons gerust stelt. Hoe ver zijn jullie?  Voor mij is het eerst maandag afwachten of ik überhaupt deze maand een punctie heb😕

fijne zondag dames🌞

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Vrouwke en Mcloud!

Klopt! Ik was zo dom geweest mijn medicatie niet goed te gebruiken. Ik geloof dat het de ustrogeencapsules waren die ik te vroeg had gebruikt. Daardoor kon de verse terugplaatsing niet doorgaan.
Uiteindelijk ook nog een eileider moeten laten verwijderen maar bij de derde terugplaatsing was het dan toch raak.
Ik had 14 eitjes, 11 embryos en konden er uiteindelijk 10 ingevroren worden.

De punctie heb ik gehad, het is niet iets wat ik dagelijks zou willen doen, maar het was kort en tandenbijten enkele seconden tijdens het eruit halen van de eitjes en het was voorbij.

Wat onzeker Mcloud, maar ik hoop toch dat het doorgaat voor je.
In het begin is het altijd even zoeken met die medicatie wat werkt en wat niet.
Mag ik vragen hoe oud je bent?

Groetjes! En fijne avond beiden


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 6-4-2019 om 12:34, Mcleod zei:

@Vrouwke77 ik ga rustig aan doen dit weekend! Gek genoeg gaat niks bij ons in 1 keer goed. We dien icsi ivm man zijn kwaliteit van zaad maar ik heb altijd het gevoel gehad dat het ook aan mij ligt..

ik hoop dat ze het nog even gaan doen dit weekend🤔 afwachten maar weer.

Hey meis, 

Hoe is je echo vandaag gegaan. Zijn de kleintjes nog wat gegroeid?!?

Lfs 💋

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee! 

Ik ben wat verdrietig😰. Alles is stop gezet. Heb net de Pregnyl spuit gezet zodat mijn ei springt en ik over 2 weekjes ongesteld word. Er was maar 1 ei rond de 17mm. Arts denkt dat mijn menopur een te lage dosis is geweest dit gebeurt bij ongeveer 10% van de vrouwen😞. Positieve is dat ik gelijk weer mag beginnen in mijn volgende cyclus. 

En hoe is het bij jou? Punctie goed gegaan?😀

 

liefs😘

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By kora
   heeft iemand hier ervaring mee via t umcg ?
  • By Irene30
   Hallo lotgenoten,
   Even een korte intro. Mijn vriend en ik zijn al 9 jaar samen. Door een medische fout is het lastig voor mijn vriend om kinderen te krijgen. Jaren geleden ben ik gestopt met de pil met de hoop dat het toch een keer zou gebeuren. Helaas is dit nooit gebeurd.
   Toen wij eenmaal terecht konden bij de fertiliteitsarts volgde er nog 1 jaar aan testen om van alles uit te sluiten, terwijl het voor ons wel duidelijk was. Uiteindelijk mochten we dan beginnen met ICSI. Poging 1: 1 embryo matige kwaliteit. Na 2 weken werd ik ongesteld. Poging 2: 3 embryo’s 1 matige kwaliteit die werd teruggeplaatst maar bleef biet plakken helaas. De andere 2 liggen nu in de vriezer en zijn van slechte kwaliteit. Ik heb hier geen hoop meer in maar laat ze natuurlijk wel terugplaatsen. Ik grijp alles aan!
   Onze volgende stap is het buitenland. Momenteel zijn wij in gesprek met Istanbul. Hier zijn ze verder met technieken en hebben goed contact met Nederland. Hier in Nederland voel ik mij een nummertje en worden standaard protocollen nageleefd. Mijn partner en ik zitten beiden in zorg en hebben meer vertrouwen in het buitenland. Ik zou graag hier met anderen verhalen uitwisselen over zowel cryo’s en buitenland ervaringen. Ondanks dat ik een fijn netwerk heb met lieve betrokken familie en vrienden kan het proces soms zo eenzaam zijn. 
    
   Ireen
  • By Nora90
   Hoi iedereen,
   Elke keer als ik iets opzocht over ICSI en het wachten na een tp kwam ik uit op deze website.
   Dus heb ik mezelf vandaag aangemeld.
   6 dagen geleden was bij mij de tp van 2 eerste kwaliteit blastocystes (dag 5 na bevruchting).
   Gister avond laat kreeg ik tijdens een toiletbezoekje heeeeeellll licht roze afscheiding bij het afvegen. Toen begon ik al lichtelijk in paniek te raken, maar vandaag is het echt bruin en niet alleen bij een toiletbezoek. Het is nog steeds wel minimaal, maar het lijkt bij mij erop alsof er een menstruatie zit aan te komen. 
   Heeft iemand dit ook gehad maar dat het alsnog in een zwangerschap resulteerde? Ik mag 3 jan testen, naar ik vrees voor het ergste....
  • By Nora91
   Goedemorgen allemaal,
   Ik ben hier nieuw! Ik ben al een tijdje lid van Babybytes, maar daar vind ik niet echt informatie over mijn situatie op dit moment.
   Ik was wat aan het rondsurfen en toen kwam ik op deze site terecht. Her en der wat gelezen, maar allemaal oude berichten (2010).
   Wij zijn 3.5 jaar bezig met onze kinderwens. Tot onze eerste ivf behandeling was iedereen ervan overtuigd dat alles prima werkte zowel bij mij als bij vriendlief.
   Twee weken terug onze eerste ivf behandeling gehad na 6 niet gelukte iui's. 11 eicellen en 60 miljoen zaadcellen. Ik was nog bang dat ze zouden zeggen geen eicellen dus super blij. Met zo een aantal verwacht je toch wel bevruchting maar twee dagen later kregen we een telefoontje dat er géén één bevruchting was ontstaan! 
   Nu hadden we afgelopen donderdag een gesprek en vertelde ze ons dat er geen rijpe eicellen tussen zitten. 
   Deze donderdag hebben we nog een vervolg gesprek zodat we alles even konden laten bezinken.
   Hun plan is nu dat ik naast de decapeptyl, gonal-f 150 en pregnyl 5000, menopur ga gebruiken. En dat er een dubbele dosis pregnyl gegeven wordt. Want het kan zijn dat ik te weinig reageer op de medicatie. En menopur en dubbel pregnyl helpt bij de rijping. Ze zullen dan wel icsi gaan doen om geen risico te nemen dat de zaadcellen eventueel niet door de wand komen.
   Dit komt maar heel weinig voor dus ze kon ook geen slagingskansen geven. De kans is er ook dat dit 'bij mij past" en dan hebben we vette pech want dan moet je naar eiceldonatie gaan kijken. 
   Zijn er hier meiden die geen rijpe eicellen hadden maar met menopur wel rijpe eicellen? Of met een andere behandeling?
  • By Kaatje86
   Hoi allemaal, 
   Heeft iemand misschien ook een behandeling die half ivf en half icsi word gedaan? 
    


 • Posts

  • @Siepie, het verkeer was vandaag inderdaad dramatisch. Uiteindelijk was ik ruim een half uur te laat na 4,5u in de auto te hebben gezeten🤨. (Kwam bij mij niet door onze boeren hoor) Gelukkig kon ik evengoed nog terecht voor de hysteroscopie. Laten we hopen dat de extra dagen om te stimuleren de andere follikels nog even een goede push kunnen geven. Ik duim voor je hoor!! Laat het gouden ei er gewoon tussen zitten!! @Kitje, hoe gaat het bij jou? Kan je het al een beetje geloven?? Hahaha De hysteroscopie is trouwens goed gegaan. Ze zag een kleine poliep die ze meteen heeft kunnen verwijderen. Verder zag het er schoon en rustig uit en dat was een behoorlijke geruststelling. Na afloop zei de FA ineens dat ik per direct mag stoppen met de Orgametril en we niet de 4 weken hoeven af te wachten. Dat betekent dus dat alles met 2 weken versneld wordt. Hahahaa, heel dom, maar ik schoot even in de stress😆. Tja, de verwachting is nu dus dat ik binnen 3 dagen bloedverlies ga krijgen en dan begint het weer van voor af aan. Super spannend, maar nu weet ik van tevoren dat die wachtweken gekmakend kunnen zijn. Hoop echt dat ik jullie mag volgen meiden. @Nina79, laat maar weten hoor. Ik hou ze apart. Snap trouwens goed dat je die verlengde wachtweken heeeeel erg spannend vindt. Nog even geduld en dan mag je lekker luisteren naar het krachtig kloppende hartje van je kindje!🤗
  • Ja dat doe je goed @Kitje. Het proberen van je af te zetten. Zorgen blijf je houden. Wij hadden vandaag een groei echo en dan is het toch wel heel fijn om haar weer te zien. Blijft toch ergens een angst houden... Maar... Helemaal in het begin.. Ben zoooo benieuwd of het er één of twee zijn.  Gek hè wat het dan met je doet als je die streepjes ziet staan. Snap je shock, maar hopelijk kun je ook een beetje genieten nu! Het is je gegund! 😊 Onze kleine meid groeit goed. Weekje groter dan ze hoort te zijn, maar dat komt vooral door haar lange benen. Ze greep ook de hele tijd naar haar voetjes. Was echt heel mooi om te zien 🥰. Vk vond het knap hoe ze haar vingertjes al om haar voetjes doet. Nu al super trots op deze kleine ontwikkelingetjes 😄.  Hoop dat je heerlijk slaapt Kitje. Welkom op de roze wolk. Toch nog eventjes samen erop! ☺️ Nu de rest van de dames natuurlijk ook nog 🙏
  • Vind het wel gezellig samen met jou op het bankje @Nina79 en we lopen ook bijna gelijk ook joh. Ik had gekeken op de site van Freya daar kun je invullen als je IVF of ICSI hebt gehad de datum van de punctie of bevruchting. Dat was dus 14 juni voor mij. Als ik dat invul kom ik uit op 7 maart 2021 en 4 weken 5 dagen vandaag.... Maar 3 dagen achter jou 😊 Heel eerlijk gezegd zit ik nog altijd op de wolk van ongeloof, de roze zal ongetwijfeld wel voorbij komen drijven een dezer dagen, maar daar ben ik momenteel nog niet op beland. Dinsdag al naar de VK jij, wow, wat snel! Ik ga maandag de vk bellen, op de site staat dat ze eerste afspraak (en echo!!) inplannen rond de 7 weken. Dus dat is over 2 weken al. Ik vind het net als jij retespannend! Analyseer ook elk krampje en als ik wat voel "lopen" tussen de benen dan check ik wat het is, maar het is altijd bollenrommel. Het vertrouwen is er nog niet helemaal, ook omdat mijn zwangerschap een risicozwangerschap gaat zijn, vanwege de eiceldonatie, hierdoor heb ik een iets verhoogde kans dat het mis gaat en als het een tweeling blijkt te zijn dan blijft het een zogenoemde risicozwangerschap. Verder heb ik een iets verhoogde kans op hoge bloeddruk en zwangerschapsvergiftiging. Maar ik ga gewoon van het goede uit hoor, probeer daar allemaal niet teveel aan te denken. Moet ook gaan bespreken met de vk of ik bij hun onder controle mag, of dat het via de gynaecoloog in het ziekenhuis moet (wat ik niet hoop) Maar ook dat van later zorg. Iedere zwangerschap is anders NIna, die voelt van alles en die voelt niks. Ik ben totaal niet misselijk, ook niet een beetje, alles wat jij daarover schrijft heb ik niet. Ik heb wel pijnlijke boobs en ook dat over je bh herken ik, het doet minder zeer als ik de bh uit heb. En die moeheid herken ik ook. Ben vanmiddag ook even gaan liggen (had ook superslecht geslapen vannacht) en dacht een uiltje te kunnen gaan knappen, nou, mooi niet! Eerst kwam de vuilniswagen een paar keer langs en daarna ging zoonlief in bad liggen met luidkeels een of ander youtube programma aan, dus hoop kabaal en herrie....  Was geen slapen bij. En ja, dat kan hoor, dat de banden al aan het oprekken zijn, je baarmoeder gaat echt groeien nu!  
  • Jeetje, lange dag voor je geweest zo zeg @Siepie en bedankt boeren! 🙁 En dan ook nog helaas teleurstellend resultaat. Hopelijk dat de kleintjes nog ff een groeispurtje maken. Bij mij ging dat ook zo, dan had ik eerste echo, telden ze er een stuk of 7/8 en dan reageerden slechts enkelen op de meds. Het meeste aan eitjes dat ik gehad heb was 4, laatste keer zelfs maar 2. Daarom ben ik op een gegeven moment over gegaan op eiceldonatie, omdat ik geen vertrouwen meer had in mijn eigen eitjes na 3x mislukte IVF. Maar laat je niet van de wijs brengen door de hoeveelheid, mijn gyn zei me altijd, het gaat om de KWALITEIT niet om de KWANTITEIT. Je hebt maar 1 goed embryo nodig en ik heb hier op het forum legio voorbeelden gezien van meiden die niet zoveel embryo's hadden en toch zwanger zijn geraakt. Maar snap dat je baalt, liefst wil je er toch een stuk of 10. @Hanniebal Ik ben zwanger (oh dat klinkt gek 😊) van een eiceldonor, de eerste donor had 7 eitjes (vrouw van 33 jaar) en daarvan hield ik slechts 1 embryo die nu in Riga in de vriezer ligt, de tweede donor daar had ik 8 bevroren eitjes van, waar ik 3 embryo's aan overhield, 2 in de buik en eentje nog in de vriezer (zij is 30 jaar). Maar zelfs van zo'n jonge donoren waren er geen dozijn eitjes (en ook dat viel mij tegen en zie daar, eerste poging, meteen zwanger!) Nu hopen dat het zo blijft. Hoe meer eitjes, hoe meer kansjes, maar niet de moed opgeven Siepie. Wat Hanan ook al zegt whatever happens. Keep the faith! Verder wens ik je een goede vlucht morgen. En keep us posted! Ben zo benieuwd hoe het je vergaat daar. Ik ga duimen voor je hoor, net zoals jullie dat allemaal zo superlief voor mij hebben gedaan, ga ik dat nu voor jou doen! 🤞🍀🙏
  • @Siepie snap dat je baalt maar het is nog geen maandag en die andere 3 kunnen mooi doorgroeien en daar ook eitjes uit gehaald worden. Dan heb je wel een mooi aantal. Hoop dat het er genoeg zijn om gelijk terug te plaatsen. Duimen duimen duimen voor je! ♡ @Jennie80 hoe is de hysteroscopie gegaan? Wel lief van je trouwens van je aanbod over de trip naar utroland. Ik heb gisteren wat gehaald en even tellen waar ik uitkom als ik ze opmaak. Dan laat ik je weten ♡♡♡ @Kitje hoe gaat het daar op de roze wolk? 😄 Heerlijk ervan genieten 🙂 En nu samen op de 2e wachtbank die ik persoonlijk wel heeeeeel spannend vind nu.  Ik heb dus wel al contact gezocht met een VK en heb aankomende dinsdag een kennismakingsgesprek.    Het gaat op en af met me. Zo moe, ben net wakker na even te zijn gaan "liggen". Voel me de.ene dag licht misselijk alleen in de ochtend en de andere dag elke keer na het eten. Niet supermisselijk of zo en zeker niet braken. Wel kokhalzen als ik tanden poets of die vieze slijm achterin mn keel voel bah...   Mijn borsten vallen echt mee. Sowieso niet pijnlijk. Wel heel licht gevoelig en met name bij het dragen van een bh de hele dag. Maar dat verschilt ook per dag. Soms prik ik erin om te voelen of het niet erger wordt. Maar nee niet bepaald. Kan me daar dan weer onrustig van maken en weer opzoeken of dat normaal is. Pfff....    Mijn ene zusje heeft nooit echt last gehad van haar borsten maar hele zwangerschap vanaf 2e trimester tot het einde kotsen. En mijn andere zusje nooit misselijk geweest en boobies wel ergens in het eerste trimester die gevoelig werden. Heb wel het idee dat ik meer aders zie lopen op mijn borsten of misschien verbeeld ik het me.   Gisteren had ik pijnlijke steken ter hoogte van mn linkerlies en dacht gelijk "noooo toch geen EUG of een cyste". Zakte in de avond weer af. Denk misschien toch de banden al aan het trekken? Ben nu 5 weken en 1 dag 😬  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use