Jump to content

Zandje

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Zandje last won the day on June 11 2019

Zandje had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Zandje

 • Rank
  Kleuter
 • Birthday 08/07/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin gelukkig heb je minder last van je vreetbuien haha... en ach als je iets gezonds pak dan is het altijd goed he! Ik blijf duimen en het zou fantastisch zijn als we met zn alle zwanger zijn! duim voor iedereen!!! @Vrouwke77 oei nu voel ik me redelijk jong ik ben 32. Jaaaa die wachtweken haha man man man .. maar het zijn er nog maar 3! Ik vind het ook zo spannend en hoop het zo! Anders gaan we weer aan de prikken en punctie ... dus hoop dat ons ijsbeertje is blijven zitten!! Dat je menstruatie maar snel komt. Ik had ook een soort van fake begin. Acne, buikpijn, trek in chocolade.. eigenlijk wat ik altijd heb als mn menstruatie bijna begint. Toen wat afscheiding en toen stopte het ineens... maar week later was het dan echt zo ver! Dus wie weet!! @Mcleod dank je wel!!!! en geniet!!
 2. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin haha o o o ik en wachtweken. Niet te doen ... denk maandag toch even een testje te gaan doen... twee dagen voor het testen kan denk ik geen kwaad. @Ele we gaan voor deze!! dat je laatste blasto maar blijft plakken!! en dank je wel!! @Vrouwke77 jaaa.. hoe is het met jou??
 3. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin o dat is fijn om te horen dat jij ook niets voelde en zeker met een mooi resultaat. En ach wat extra eten is niet erg als je het maar probeert met gezonde dingen hahah..
 4. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Fijn nieuws! op naar volgende week woensdag!!! voor mij is dan het testmoment en voel helemaal niets, gek omdat ik de vorige terugplaatsing wel van alles voelde.... toen was het met medicatie en nu zonder.. betekend natuurlijk niets... maar voelt wel heel raar.
 5. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod & @Caro- lin Wat een fantastisch nieuws!! gefeliciteerd!! putten hoop uit jullie!!
 6. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin ik ga heel hard voor je duimen op positief nieuws!!! heel veel succes morgen !! @Ele ik hoop dat jullie cryo blijft plakken!!!! mocht het niet zo zijn hoop ik dat de Test wat is!! succes
 7. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin Ja ik heb zelf dus ook PCOS en mijn cyclus is ook redelijk constant en dat het invloed heeft mbt menstruatie/eisprong dat wist ik maar vroeg me af of het ook invloed heeft op de innesteling... daar kan ik niet echt duidelijkheid over vinden..
 8. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Ja misschien scheelt het een beetje. vind de wachtweken altijd erg vervelend en nu ik het idee heb dat ik er niet ben geweest scheelt het misschien iets. Volgens mij heeft niemand ervaring met de receptivfity maar @Vrouwke77 heeft daar wel veel over opgezocht en wilt het zelf ook gaan doen. vraagje voor alle meelezers, tellen jullie bij de wachtdagen de terugplaatsingsdag mee?? of beginnen jullie de volgende dag met tellen??? en na hoeveel dagen mogen jullie officieel testen?
 9. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin @Vrouwke77 Gister geweest na mijn nachtdienst weet er bijna niets meer van zo moe was ik. Ergens wel heel fijn omdat ik dus nu ook niet het idee heb dat ik terugplaatsing heb gehad en ben er dus onbewust ook niet heel erg mee bezig. 31ste mag ik testen en zoals ik me nu voel blijf voelen dan kan ik het ook wel volhouden tot de 31ste. @Caro- lin ik zie in jou geschiedenis staan dat jij ook last hebt van PCOS. In hoeverre heeft de dokter aangegeven dat dit invloed heeft /kan hebben op je zwangerschap/innesteling??
 10. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Benieuwd wat de uitslag is van je bloedtest!? Ja ze hebben mijn dominante eitje gemeten en mijn baarmoederslijm. Mijn baarmoederslijm was 12mm. Die is bij mij altijd wat dikker door de PCOS. @Caro- lin kinderasperines voor de innesteling? kunnen het altijd proberen!
 11. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 pff ik heb geen aanmoedigende woorden voor je bij mij was het bijna 3 weken later dan normaal. Al die medicatie zorgen dat mn hele lichaam ontregelt is. Om die redenen ben ik ook zo blij dat we het nu in een natuurlijke cyclus doen op de pregnyl prik na. Hoop dat het bij jou iets sneller gaat dan dat het bij mij ging. De ervaring met een natuurlijke cyclus vind ik wel echt fijn. 2 echo's en dan de terugplaatsing inplannen.. alle andere dagen is het rust creëren en niet zo veel proberen er mee bezig te zijn. Ik ervaar het als zeer positief. Dank je wel! ik ga er ook met vol goede moed heen en laten we hopen dat onze kleine ijsbeertje blijft plakken!!!
 12. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin wat een fantastisch nieuws!! gefeliciteerd!! @Mae dank je wel @Vrouwke77 we zitten in hetzelfde traject! dat je maar snel weer kan starten!!! x
 13. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin wij lopen bij Geertgen fertiliteitskliniek in Elsendorp. Zij zorgen ervoor dat je altijd terug kunt komen voor een terugplaatsing.. weekenden, feestdagen etc. dus dat is echt ontzettend fijn dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Wij hebben al meerdere terugplaatsingen gehad en de laatste terugplaatsing hadden we er twee die doorgegroeid waren tot een blasto. Waarvan er 1 is terug geplaatst en 1 van nu onze cryo is en zaterdag op de planning staat. Jeetje echt je laatste kans... hoop dat dit m dan word voor je!!! Wij duimen!
 14. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  Terugplaatsing staat aankomende zaterdag. Een dag 5 embryo (blasto) gister 5000 pregnyl geprikt. Eigen cyclus. ISCI laatste cryo poging. Mocht deze terugplaatsing niet lukken word het weer prikken/medicatie/punctie/wachten/hopen...... dus al onze hoop zit in dit kleine ijsbeertje....
 15. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele dank je wel!!! en 1 terugplaatsing is ook goed he! hoop dat hij/zij lekker blijft plakken en we nog meer goed nieuws krijgen op deze forum!
×

Important Information

Terms of Use