Jump to content

Zandje

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Zandje last won the day on June 11 2019

Zandje had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Zandje

 • Rank
  Kleuter
 • Birthday 08/07/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Coob wie lopen ook bij Geertgen. ik voel met je mee met de minst fijne echo ... Ja het ligt eraan.. voor een normale echo wel maar als ze een terugplaatsing doen moet het weer met een volle blaas.. niet fijn!!
 2. @Coob ja ik ga het toch even laten testen. wie weet komt daar iets uit. Nee geen HSG een hysteroscopie. Geen roesje dus ik hoop dat het te doen is. Hoop eigenlijk ook dat ze iets kleins vinden andere kant hoop je dat alles goed zit zodat je door kan. We laten het maar weer over ons heen komen en wachten het weer af. Nou dat de bloeduitslagen de aankomende keer maar mooi zijn dan kan je weer door!! @Itsme Nee nog nooit zulke klachten gehad. Maar heb jij estradiol en ultra? want als je die beide hebt heb je wel echt het gevoel alsof je zwanger bent. Dus misschien zijn deze klachten dan door de medicatie. Wel fijn om te horen dat je al een een positieve ivf poging hebt gehad met een prachtige zoon als resultaat!! dat bied hoop. @Coob de eerste keer is een beetje gênant als je ongesteld bent en ze moeten een echo maken al zeggen ze zelf altijd dat ze zulke dingen niet herinneren maar eerder een gekke tattoo of een grappig of bijzonder gesprek. Dus dat bloed zien ze niet eens meer. @ coob ik lees kliniek..... Nij Geertgen?
 3. @Coob Nou dat weten we ook weer je moet geen verhalen versturen via je mobiele telefoon want ze blijken helemaal niet binnen te komen.... dus sorry sorry dat ik helemaal nog niet gereageerd heb op je berichten.. Ons test was helaas negatief... was een flinke domper. Alles voelde zo goed al komt dat dus door alle medicatie. Maar gelukkig na een paar dagen weer om kunnen zetten en weer positief naar de volgende ronde... Die is deze week... ofja zou deze week zijn echter vorige week maandag gesprek gehad en ze willen mijn baarmoeder nakijken... Ik heb al een IUI en IVF traject gehad in 2012 en het is nu 2020... dus we zijn 8 jaar verder zonder zwangerschap. Ik ben 29 jaar, gezond, geen medicatie, geen gekke andere dingen en toch wilt het al langere tijd niet lukken. Maar goed maandag was even een vervelend gesprek maar tegelijkertijd ook positief, nee we krijgen geen terug plaatsing terwijl mijn baarmoederslijm er heel goed uitzag 3 lagen en 8.4 mm dik. Maar we gaan voor een baarmoeder onderzoek. Ik kan zeggen dat het eigenlijk ook wel goed voelt dat er nu verder gekeken word. misschien zit er een klein poliep kleine verkleving en is de oorzaak van geen zwangerschap misschien wel gevonden en zijn we de eerst volgende ronde gewoon zwanger.... moeten maar positief blijven he. Wat nu met je schildklier? medicatie? en daarmee moet het maar lager worden dan 2.5? Ik heb geen idee of die van mij wel goed werkt.. maar dat kan dus blijkbaar je zwangerschap tegen houden? ik ga ook is bellen of ze dit kunnen testen. @PeeWee aah wat een super goed nieuws!! fijn positieve verhalen!! spannend hoor hoop dat je goed nieuws krijgt binnenkort wij duimen heel erg voor je!!! mooi 2 streepjes !!!! dit gaat gewoon een mooie echo worden!!!
 4. @Coob jeetje dat is vervelend om te horen. Hopen dat het aanslaat de medicatie en dat jullie gewoon lekker door mogen... Jaa nu nog 2 nachten en durf niet te testen.. ik ervaar helaas heel veel.. grotere borsten, pijnlijke borsten en tepels, blauwe aders op mn borsten, kleine menstruatie buikpijntjes, steken zijkant van mn lichaam, opvliegers, hoofdpijn, afscheiding, moe...... lekker praatje dit .. maar kan helaas niet zeggen hey nu ik dit allemaal merk moet ik wel zwanger zijn.. de medicatie die ik moet gebruiken die zorgen hoogswaarschijnlijk voor alle symtomen.... helaas... dus het is echt even wachten op de testdag.
 5. @Coob ooo spannend zeg! ja met nog maar 1 rietje te gaan moet je er zuinig mee omgaan.. we weten hoe duur ze zijn ... wanneer verwacht je te starten? Duurt dan nog een paar weken of zit het eraan te komen? Ja het langste hebben we gehad maar naar mate je dichterbij de datum komt duren de dagen steeds langer voor je gevoel haha.. maar goed nog 5 dagen te gaan en dan weten we het!
 6. @Coob wat spannend!!! Gek he dat je nu een soort van klein feestje geeft als je menstruatie er is normaal gesproken wordt je chagerijnig dat het er ALWEER is!! Wat mooi dat het al een keer gelukt is nu hopen dat het met een tweede weer mag lukken.. Wij zitten nu midden in de wachtweken aankomende zondag mogen we testen. Ik zit aan de estradiol en aan de ultrogestan en mijn lichaam wordt gek. Last van mn borsten en tepels.. steken in mijn onderbuik en hoofdpijnen.. allemaal bijwerkingen van de medicatie.. Is iui nu niet mogelijk aangezien jullie beginnen met ivf?
 7. hallo, Ik ben erg benieuwd wie er op dit moment ook bezig is met ivf of icsi en hoe het gaat... wij zijn bezig met onze laatste icsi poging. Vorige week vrijdag de punctie gehad. 22 follikels aangeprikt, 21 eitjes. Dag erna gebeld er waren 12 bevruchtingen 4 die hielden ze nog even in de gaten. Morgen is de terugplaatsing dan horen we ook of er nog wat over is om in te vriezen.. En dan komen die verschrikkelijke wachtweken.....
 8. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin gelukkig heb je minder last van je vreetbuien haha... en ach als je iets gezonds pak dan is het altijd goed he! Ik blijf duimen en het zou fantastisch zijn als we met zn alle zwanger zijn! duim voor iedereen!!! @Vrouwke77 oei nu voel ik me redelijk jong ik ben 32. Jaaaa die wachtweken haha man man man .. maar het zijn er nog maar 3! Ik vind het ook zo spannend en hoop het zo! Anders gaan we weer aan de prikken en punctie ... dus hoop dat ons ijsbeertje is blijven zitten!! Dat je menstruatie maar snel komt. Ik had ook een soort van fake begin. Acne, buikpijn, trek in chocolade.. eigenlijk wat ik altijd heb als mn menstruatie bijna begint. Toen wat afscheiding en toen stopte het ineens... maar week later was het dan echt zo ver! Dus wie weet!! @Mcleod dank je wel!!!! en geniet!!
 9. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin haha o o o ik en wachtweken. Niet te doen ... denk maandag toch even een testje te gaan doen... twee dagen voor het testen kan denk ik geen kwaad. @Ele we gaan voor deze!! dat je laatste blasto maar blijft plakken!! en dank je wel!! @Vrouwke77 jaaa.. hoe is het met jou??
 10. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin o dat is fijn om te horen dat jij ook niets voelde en zeker met een mooi resultaat. En ach wat extra eten is niet erg als je het maar probeert met gezonde dingen hahah..
 11. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Fijn nieuws! op naar volgende week woensdag!!! voor mij is dan het testmoment en voel helemaal niets, gek omdat ik de vorige terugplaatsing wel van alles voelde.... toen was het met medicatie en nu zonder.. betekend natuurlijk niets... maar voelt wel heel raar.
 12. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod & @Caro- lin Wat een fantastisch nieuws!! gefeliciteerd!! putten hoop uit jullie!!
 13. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin ik ga heel hard voor je duimen op positief nieuws!!! heel veel succes morgen !! @Ele ik hoop dat jullie cryo blijft plakken!!!! mocht het niet zo zijn hoop ik dat de Test wat is!! succes
 14. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin Ja ik heb zelf dus ook PCOS en mijn cyclus is ook redelijk constant en dat het invloed heeft mbt menstruatie/eisprong dat wist ik maar vroeg me af of het ook invloed heeft op de innesteling... daar kan ik niet echt duidelijkheid over vinden..
 15. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Ja misschien scheelt het een beetje. vind de wachtweken altijd erg vervelend en nu ik het idee heb dat ik er niet ben geweest scheelt het misschien iets. Volgens mij heeft niemand ervaring met de receptivfity maar @Vrouwke77 heeft daar wel veel over opgezocht en wilt het zelf ook gaan doen. vraagje voor alle meelezers, tellen jullie bij de wachtdagen de terugplaatsingsdag mee?? of beginnen jullie de volgende dag met tellen??? en na hoeveel dagen mogen jullie officieel testen?
×

Important Information

Terms of Use