Jump to content

Zandje

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Zandje last won the day on June 11

Zandje had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Zandje

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele dank je wel!!! en 1 terugplaatsing is ook goed he! hoop dat hij/zij lekker blijft plakken en we nog meer goed nieuws krijgen op deze forum!
 2. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Elfdh ja daar had ik ook last van... en soms wil je ook dingen voelen en denk je iets te voelen en na een tijdje weer niet meer.. ik vind de wachtweken echt verschrikkelijk haha @Mae nou ben je inderdaad lekker mee.. maar goed dat je meteen alles even heb laten nakijken en een tetanusprik hebt gekregen. morgen officieel testen spannend!! duim duim @Mcleod aaah aankomende dinsdag al weer een terugplaatsing SPANNEND!!! ik ga heel hard duimen voor je! Dikke knuffel terug!
 3. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Elfdh wij zitten in een ICSI traject en hebben al een hele voorgeschiedenis helaas. Maar nu we weer alles hebben opgepakt hebben we laatst een terugplaatsing gehad met medicatie en daar had ik uiteindelijk een negatieve test. Nu hebben we nog 1 cryo over. Aankomende woensdag krijg ik echo in mijn eigen cyclus en bekijken ze mijn baarmoederslijm of die dik genoeg is en bepalen ze of er een terugplaatsing kan plaatsvinden in een eigen cyclus en dan zal ik tzt een terugplaatsing krijgen.. mocht daar een negatieve test uitkomen moeten we weer gaan prikken en een punctie.
 4. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Elfdh ik zou echt vasthouden aan wat het ziekenhuis adviseert om teleurstellingen te voorkomen. Hoe moeilijk het ook is en je gevoel zegt dat je ook wel eerder zou kunnen testen is de kans op een onnodige negatieve test zo hoog dat je je dagen klote gaat voelen wat niet nodig hoeft te zijn andere kant kan het ook zo zijn dat je een positieve test krijgt door de medicatie zeker met de 10.000 pregnyl prik.. en wacht je wel netjes op je testdag is gewoon de uitslag zoals hij is... en laten we hopen natuurlijk op een positieve test!!! succes de komende dagen!!
 5. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Elfdh en @Pooky Hou de moed het is pas negatief als jullie beide hebben getest. Of iets een innestelingsbloeding is of een aankomende menstruatie is weet je niet. soms is het al best een heftige bloeding en is er 1 blijven plakken en soms denk je het is maar een druppel en blijkt het een aankomende menstruatie te zijn. laat je niet van de wap brengen door google!! Je wilt zo graag iets voelen dat je lichaam je voor de gek kan houden maar hou de moed er in!! ik duim voor jullie. @Ele dank je wel! hopen wij ook zo dat het blijft plakken ze zeggen wel is last best toch?!?! ik hoop het! en hoe staat het bij iedereen??! wij nog 6 dagen wachten en dan horen wij ons traject weer..
 6. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 ah shit zeg dat het niet door gaat... ene kant wel heel fijn als het in de natuurlijke cyclus kan!! even geen medicatie dat is zo fijn! en wie weet lukt het straks nog zonder ziekenhuis medicatie en alles.. @Ele weten jullie al wat jullie gaan doen 1 of 2 ? @Mae wat fantastisch!!! ik snap dat je nog niet te enthousiast wilt zijn maar hey HALLO!!!! een positieve test daar mag echt wel even een WOOW worden geroepen!! van harte gefeliciteerd... ik duim voor je dat hij lekker blijft plakken en je straks een goede echo krijgt!! wanneer mag je? wij gaan de 10de weer voor een echo... dan krijgen we te horen hoe we er voor staan en of er een terugplaatsing kan plaats vinden onze laatste cryo.... dus hopen dat deze blijft plakken en anders gaan we weer prikken en punctie phoe.... duim duim!!
 7. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  Dag dames @Ele @Mcleod @Vrouwke77 @Mae @Leedylee @Hope1978 Allereerst alle een heel fijn weekend gewenst! en HEHE eindelijk kan ik ook zeggen dat de menstruatie er is... 2 weken te laat, wat alle medicatie met je kan doen. bij de ene komt het eerder de ander moet er even op wachten. Maar goed. We kunnen na het weekend gaan bellen voor een afspraak en daarna weer gaan tellen tot de echo en terugplaatsing! fijn vooruitzicht.... @Mcleod spannend dinsdag eerste echo!! succes alvast @Mae Spannend!! hoop het zo voor je! nog even volhouden en dan mag je officieel testen!! Wat een voordeel is is dat je nu niet voor de gek gehouden kan worden door hormoon medicatie. dus alles wat je voelt kan alleen maar een goed teken zijn! Duimen! 🍀 @Vrouwke77 Begrijp je helemaal dat heen en weer van emoties! ontzettend vervelend en maakt je soms ook zo onzeker. Maar hou de positiviteit erin we doen het voor iets moois! hoe staat het met het baarmoederslijm? is het al dik genoeg? @Ele hoe was je echo gisteren? Dames we zijn met iets bijzonders bezig met allemaal uiteindelijk positieve testen en gezonde baby's DAAR GAAN WE VOOR!!! ...................maar vergeet in de tussentijd niet van alles om je heen te genieten!!! wens jullie alle een heerlijk zonnig weekend 😘☀️
 8. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod bedankt voor de lieve woorden! en fijn dat je vakantie lekker was! wij hebben ook een terugplaatsing in een natuurlijke cyclus en wij wachten ook nog steeds op de menstruatie. Het komt dit keer niet zoals gepland haha dus het is wachten tot mijn lichaam het start schot geeft en wij kunnen bellen voor een echo! @Leedylee jeetje niet zo een fijne start. Gelukkig dat de dokter je eierstok heeft kunnen besparen. en nu inderdaad met goede moed en vertrouwen door!! dat is de enige en juiste instelling. even antwoord geven op je vragen: - ik probeer mijn avondjes uit te planning om het prikken heen. ik prikte zelf altijd net na het eten 19:00 uur. Onze dokter heeft gezegd dat een uurtje verschil niet uitmaakt. dus 18:00 of 20:00 uur. zo probeer ik een beetje te planning met prikken. Ik zou in jou geval dat uitrekenen wat het dichtsbij je priktijd komt of dat er voor of er na is. ik werk onregelmatig en onze fertiliteitskliniek zit een uur van ons huisadres af. Ik moest het dan ook wel aan mijn leidinggevende vertellen omdat ik weleens wat later kan komen. Kwam er dus niet echt onderuit. Daarbij als het even tegen zit weten ze wat er aan de hand is en heb je ook vanuit je werk steun. Andere kant is het als je met je man/vrouw afspreekt om aan kinderen te beginnen niet iets wat je zou vertellen op het werk dan vertel je het ook pas als je daadwerkelijk zwanger bent. dus voel je vooral niet verplicht om het te vertellen. Als je alles geregeld krijgt en je goed voelt (mentaal en fysiek) zou ik zeker geen slapende honden wakker maken. Zelf heb ik gesolliciteerd op een andere afdeling binnen het bedrijf. Daar start ik midden augustus ook daar weten ze nog niet van ons traject. Ik/wij zijn het wel op het moment dat ik daar zit of ik niet in de knoop kom met diensten anders horen ze het wel als het zover is. Ik heb al meerdere trajecten doorlopen. Ben met mijn ex partner begonnen in 2012 met lui en ivf. Ik heb alle ivf pogingen al verbruikt dus in dat geval heb ik geen stress meer dat we maar 3 pogingen hebben. Het is financieel nu wel echt een kostenplaatje maar we moeten het er maar voor over hebben als we graag kinderen willen. Soms is het dan ook erg vervelend om te horen dat in je omgeving het zo makkelijk lukt. Maar HEY ook zij verdienen het! maar frusterend is het soms wel.... maar ik blijf positief. OOIT lukt het! ik denk dat het hele plaatje goed moet zijn, rust, relatie, steun, vrienden, geen stress, financieel en een hele flinke dosis geluk.... en ik denk dat wij alle die hele flinke dosis geluk wel verdienen! op naar positieve testen in de aankomende maanden!!!
 9. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 @Leedylee daar ben ik ook heel benieuwd naar.. je verhaal, hoe alles gaat lopen deze ronde!? Echos medicatie!?!? en zit je met vragen.... stel ze gerust! @Vrouwke77 @Ele ze willen het een keer proberen in een eigen cyclus.. onze laatste ijskonijn. Als deze ronde het niet word moeten we weer gaan prikken... en waarom ze het willen proberen in mijn eigen cyclus is omdat het normaal gesproken geen andere optie was bij mij dan een gestimuleerde cyclus..... ik heb buiten het feit dat zwanger worden op dit moment nog steeds niet lukt ook heel erg last van PCOS. Waardoor ik oa altijd een onregelmatige cyclus heb. Alleen om 1 of andere reden gaat het de laatste maanden erg goed en heb ik een "normale" cyclus waardoor ze het heel graag willen proberen zonder de "troep" medicatie. Ze zeggen dat een gewone cyclus het beste is als dat mogelijk is en aangezien het nog nooit eerder kon willen wij/zij het proberen.. Zodra ik mijn menstruatie krijg moet ik bellen voor een echo afspraak dan kijken ze hoe mijn follikels groeien en of mijn baarmoederslijm dikker wordt. Is dat het geval dan wachten ze tot de dominate follikel groot genoeg is en dan plannen ze de terugplaatsing. Een voordeel van een eigen cyclus terugplaatsing is dat tijdens de wachtweken de medicatie/lichaam mij niet voor de gek kunnen houden. Verder heeft het geen voor of nadelen aan. Het is het proberen waard.... @Hope1978 geniet van je spuitvrije maanden *HEEERLIJK*.. Geniet van dat je broer naar huis komt en straks van de heerlijke twee weken Italie!! augustus is zo en dan kan je weer uitgerust en vol goede moed starten!! 😘
 10. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 @Ele Wauw zoals de planning ongesteld. Hier laat het helaas nog even op zich wachten.. spannend 24 juni!! @Ele heerlijk leuke dingen op de agenda kan je er niet zo veel mee bezig zijn en gewoon genieten! Leuk he al die vragen van kinderen!! Maar sommige vragen 🙈🙈🙈 @Leedylee welkom!!! Je komt precies op het juiste moment we gaan op dit moment bijna gelijk op dus 1 erbij wordt 5x goed nieuws in juli! Ofja daar gaan we gewoon voor! en wat spannend je eerste ICSI! lekker mee schrijven we zitten allemaal in hetzelfde schuitje 😊 Wij duimen voor je!!! Welterusten dames!
 11. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 haha nee mijn menstruatie start morgen en de terug plaatsing is voor de verandering is een keer in een eigen cyclus. 22 juni krijgen we een echo om te kijken hoe het baarmoederslijm is en dan plannen ze de terug plaatsing.
 12. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 @Ele haha zo mee eens! Normaal vinden we het altijd zo snel gaan en nu kan het niet snel genoeg gaan!! Bij ons is het morgen zo ver! Dat zou betekenen dat we 22 juni mogen komen voor een echo. Het wordt dus echt eind juni begin juli.. spannend meiden!! Jaa daar gaan we zeker voor! 💪💪😍 En als @Mcleod ook zo ver is.. dan gaan we voor 4x goed nieuws!!! Spannend 😍
 13. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele @Vrouwke77 nou als we alle eind juni de terugplaatsing krijgen moet deze ronde het worden!! Met zn 3e goednieuws daar gaan we voor!!
 14. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 teleurstelling mag er ook zijn he! Het is toch een hele grote wens die we graag in vervulling zien gaan!! Maar daarna kopop en naar de volgende ronde! We duimen weer voor de volgende ronde dat er dan maar 1 blijft plakken!!! Wij zitten ook te wachten op de menstruatie. Wij denken eind juni begin juli volgende terugplaatsing.
 15. Zandje

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele @Vrouwke77 bedankt voor jullie lieve woorden!! ELE, fijn een maand rust, even je gedachten verzetten en je lichaam tot rust laten komen. Leuk je zus bezoeken fijne dagen alvast!!! en genieten! Begrijp je helemaal je wilt door met alles maar aan de andere kant is het ook even lekker om even niets te moeten.. wij hadden ook een weekje vakantie ertussen door dus dan kan je even je zinnen verzetten. Na de vakantie hadden wij ook meteen dat we weer door willen gaan... moeten nu wachten op mijn menstruatie en dan op CD 12 terug komen. ik denk dat wij ook zo rond eind juni begin juli zitten met de terugplaatsing. wij hebben er nog 1 in de vriezer een blasto dus die moet het gewoon worden. @Vrouwke77 testdag geweest? geen goed nieuws? @Mcleod hoe gaat het? fijn weekend dames!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use