Jump to content

Ele

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ele last won the day on July 26

Ele had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Ele

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Oh wat fijn voor jullie! Gefeliciteerd! ❤ Ik heb vandaag positief getest! Ik kan het moeilijk geloven maar ben zo blij! Morgen bellen voor de eerste echo. Ben heel benieuwd! 💖💖
 2. @Vrouwke77 Wij hebben positief getest! 💖💖 Ik vind het nog moeilijk om te geloven, maar zo gaaf ook! Morgen bel ik met het ziekenhuis om te kijken wanneer wij de eerste echo hebben. 😊 Hele fijne vakantie voor jullie! Ik hoop dat de ontspanning en de zomerzon voor een vakantiebaby zorgt! 🤞💛
 3. Ja ik mag morgen testen. Wij zijn op vakantie dus ik zal een thuistest doen. Ik ben nog niet ongesteld en normaal gesproken is mijn cyclus vrij kort... Dus ik vind het best spannend. 🤞🤞 Verder voel ik mij prima, best moe maar verder niets. Afgelopen week dacht ik dat ik ongesteld zou worden want ik had een paar dagen buikkrampen, maar sindsdien niets. Hoe is het met jou?
 4. @Caro- lin Oh nee, wat onwijs verdrietig dat het zo is gelopen. Ik wens jullie zo veel sterkte om dit een plekje te geven. ❤ @Kaatje86 Ook voor jou heel veel sterkte. Wat verdrietig dat het bij jou ook zo is gelopen.
 5. Ik hoop dat de menstruatie klachten maar snel wegtrekken. Ik mag 15 augustus testen, dus wij zitten redelijk gelijk in onze wachtweken. Heel veel succes met wachten. Hopelijk lukt het je om niet al te veel zorgen te maken. Ik heb heel veel gelezen over verschillende klachten en ervaringen van anderen. En wat ik daar uit heb gehaald is dat het alle kanten op kan. Want het lijkt alsof je precies dezelfde klachten kunt hebben, is het gelukt of niet. Dus ik probeer het beste te geloven tot dat het tegendeel bewezen is. 🙂
 6. @Hope 2 Ik had na de punctie bijna een week lang last van pijn en een opgeblazen buik. Soort van menstruatieklachten. Bij het ziekenhuis zeiden ze dat het bij iedereen verschillend is maar zeker niet gek dat je pijn hebt. Je eierstokken zijn van binnen een beetje 'mishandeld'. Ik vind het ook wel heel erg lastig, de onzekerheid en het wachten. Nu net mijn 3de tp gehad van een bevroren embryo. Wanneer mag jij testen?
 7. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin Wat fijn zeg! Ik snap dat je voorzichtig blij bent, maar dit is wel heel fijn! Nog een paar weekjes en dan de eerste echo toch? Ik snap het ook niet, maar zoals je zegt. Ongeacht wat het is / was, zolang als die maar nu gaat groeien. 😄 Hopelijk gaat het met de rest ook goed!?
 8. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Net de terugplaatsing gehad. Onze blasto is teruggevallen naar een morula (wist niet dat dat kon..) maar gelukkig goed uit de vriezer gekomen. Dus nu afwachten en duimen. 💖🤞 Vandaag ook nog een bod op een huis gedaan, dus een hele spannende dag haha 😁 Heb je al een test gedaan @Zandje? En heb je al een uitslag @Caro- lin?
 9. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Wat een lange wachtweken voor jou zeg. Ik voel met je mee. Maar heel fijn dat je positief blijft! Hopelijk wordt het een vakantiekindje! 😊 Ik heb bij onze eerste, de verse poging acupunctuur voor en na de tp gedaan. Toen weinig ervan gemerkt maar ik geloof zeker dat het veel kan doen. Heb nu niets gepland staan, maar ik ga even kijken of ik nog een afspraak kan maken. Wat was het effect bij jou met acupunctuur? En ik ben 38 en wordt 39 in oktober. Fijne vakantie alvast!
 10. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Dank jullie wel! Ik ben heel blij dat het door kan gaan. En ik hoop zo dat deze, onze laatste blasto blijft plakken. 💖 Anders gaan wij een pauze nemen en moeten wij in september beginnen met prikken. Maar hopelijk hoeft dat allemaal niet. 😊 Heel veel succes woensdag @Zandje!! Hoe gaat het met jou @Vrouwke77? @Caro- lin Het is zo gek wat de hormonen allemaal met je kunnen doen. Geniet maar lekker van het eten zou ik zeggen. 😁 Het is even zo nu, en over een paar weken is het misschien wat minder geworden. Heb je trouwens een antwoord van de huisarts al?
 11. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Ik ben net bij het ziekenhuis geweest en gelukkig had ik een eiblaasje van 18 mm en de bms was ook dik genoeg. Waarschijnlijk hebben ze het eiblaasje gemist bij eerdere echos, of is die ineens heel hard gaan groeien. In ieder geval is de volgende tp is gepland voor volgende week woensdag! 😊🤞
 12. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Goed dat je zelf proactief bent, maar jammer dat het ziekenhuis niet begrip hebben hiervoor. 😒 Ik hoop voor je dat de huisarts meewerkt!
 13. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Wow @Mae, wat fantastisch om het hartje te horen kloppen! ❤️ Zo fijn voor jullie!! En dank je wel! Morgen ga ik weer terug naar het ziekenhuis. Zondag en gisteren geweest maar helaas geen follikels boven de 1 cm en de baarmoederslijmvlies was nog dun. Het maakt mij een beetje zenuwachtig want normaal gesproken is mijn cyclus best kort en heb ik de eisprong al rond deze tijd. Hopelijk morgen beter nieuws. Heeft iemand anders hier ervaring mee? Dat het groei van de follikels (en bmsv) heel wisselend is?
 14. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  Gefeliciteerd @Mcleod! Dat is echt fantastisch!!! ❤
 15. Wat fijn dat je ook zaterdag een positieve test hebt gehad @Kaatje86! ❤ Super spannend allemaal! Ik hoop dat het lukt om te ontspannen en genieten de komende weken. Voor dat je het weet is het 12 augustus! 💖
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use