Jump to content

Ele

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Ele last won the day on October 28 2019

Ele had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Ele

 • Rank
  Tiener

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Heel veel succes en vooral plezier morgen bij de echo. @Mcleod Hoe gaat het met jou? Wanneer hebben jullie de volgende afspraak?
 2. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Ik had de eerste met 7 weken en 5 dagen. En de tweede snel daarna met 8 weken en 6 dagen. Maar dat was vanwege geplande vakantie (van ons). Anders had ik een paar weken tussen gehad. En het klopt helemaal wat @Mcleod zegt. Het duurt allemaal heel lang in het begin, maar het gevoel bij de eerste echo is het wachten helemaal waard.
 3. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Fijn dat je een tijd hebt voor de eerste echo. Het duurt allemaal inderdaad lang in het begin. Hopelijk kun je jezelf bezig houden en je gedachtes verzetten. Dat hielp mij een beetje om door de tijd te komen. In het begin had ik ook helemaal geen kwaaltjes, alleen vermoeidheid begon rond 6 - 7 weken. Success met wachten!
 4. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod Dank je wel! Volgende week dinsdag hebben wij onze volgende echo. Dan zijn we net over de 12 weken. Ik ben weer best zenuwachtig en ik kijk heel erg naar uit om onze kleine weer te zien. @Vrouwke77 Hoe gaat het met jou? Heb je al een afspraak staan voor de eerste echo?
 5. @Nath38 Wat leuk! Gefeliciteerd!!
 6. @Vrouwke77 Heel fijn! En een goede en leuke manier om jezelf bezig te houden.
 7. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Ja precies! Ik vond het best moeilijk om te genieten in het begin. Het voelde heel onwerkelijk. Maar na dat we het hartje hebben zien kloppen kan ik steeds meer genieten. Ik hoop dat je wat meer kan genieten van het geluk van zwanger zijn. Het is zo mooi dat het gelukt is!!
 8. @Vrouwke77 Spannend! Dus het wordt ook nog heel leuk om te zien of er een of meer zijn blijven plakken. Nog even wachten tot vrijdag en daarna waarschijnlijk nog een paar weekjes op de eerste echo. Het is zo veel wachten in dit traject eh..! Maar alles voor een mooi eindresultaat! Hopelijk kun je jezelf bezig houden met andere dingen zodat de tijd snel voorbij gaat tot de eerste echo.
 9. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Ik heb de eerste echo gehad met 7 weken. 6 weken vonden ze net te vroeg (Ik zat bij het ziekenhuis in Tilburg). Ik denk dat het is dat soms zie je nog geen hartje bij 6 weken en daarom wachten ze liever in Tilburg tot 7 weken. Maar ik heb gehoord dat ze het vaak met 6 weken doen bij veel andere plekken.
 10. @Vrouwke77 Oh jeej!! Gefeliciteerd!! Wat een fantastisch nieuws. Ik duim heel hard voor je dat de kleine (of de kleintjes... want je hebt toch twee cryos teruggeplaatst?) blijft plakken! Wanneer heb je de eerste echo?
 11. Ele

  Icsi voorjaar 2019

  @Mcleod Oh wat fijn!! Bij ons gaat alles goed. Wij hebben een goede echo gehad met 8 weken en 6 dagen. De volgende is over twee weken, dan zijn we 12w2d. Tot nu toe heb ik weinig klachten. Vooral heel moe, last van een opgeblazen buik en gevoelige darmen. Maar verder prima. Ik durf nu ook steeds meer te genieten. Geniet van de komende tijd en de echo vrijdag!
 12. @Vrouwke77 Oh wow, wat fijn! Ik duim voor je dat het deze ronde lukt!!
 13. @Leedylee en @Vrouwke77 Hoe zijn jullie echo's gegaan?
 14. @Leedylee Dank je! Ja wij hebben onze eerste echo gehad en een hartje gezien! Zo ontzettend mooi, fijn en ook onwerkelijk! Succes vandaag bij jullie echo. Ik hoop dat de Gonal F goed zijn werk heeft gedaan! @Vrouwke77 Succes morgen bij de echo! Spannend weer!
 15. @Leedylee Oh wat vervelend dat je je zo voelt. Hopelijk heb je vrijdag goed nieuws! Ik duim voor je! Ik ben ook heel benieuwd hoe het met iedereen gaat?
×

Important Information

Terms of Use