Jump to content

Sbtje

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sbtje

 • Rank
  Peuter
 • Birthday 08/14/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dat is dan ook het enige pluspuntje ervan inderdaad! Kon dat ook gelijk merken toen ik even een stop had na de miskraam. Vond de babywatcher echt een uitkomst nu! Is gewoon een echo apparaat voor thuis (google maar) kwalitatief niet zo goed als bij de verloskundige maar zagen duidelijk een hartje kloppen en sommige keren konden we ook best wat beweging zien, soms ook niet(lag ie waarschijnlijk lekker te slapen)
 2. ahh nee!! Wat balen zeg!! En dan nu inderdaad met dat k*tvirus... vriendinnetje van me moest ook al stoppen met de IUI behandeling.. die gingen na 2.5jaar proberen ook eindelijk door naar de volgende stap, en dan krijg je dit.. Ja bij mij gaat het tot nu toe nog steeds goed, aankomende vrijdag 13 weken, laatste echo met 11 weken was nog steeds goed, nu zouden we geen echo's meer krijgen, dus hadden pretecho gepland voor aankomend weekend, maar die zijn allemaal geschrapt.. heb nu een babywatcher besteld, als het goed is kunnen we nu voor of van het weekend zelf even spieken hoe het gaat daarbinnen! Denk dat ik dan pas echt rust zal hebben..
 3. heel bijzonder inderdaad Heb je nu morgen weer de terugplaatsing?
 4. hoop voor jullie dat het nu wel gaat lukken Wij hebben inderdaad maandag de eerste echo gehad, alles was goed, grootte klopte precies met het termijn (7+3), hartje klopte goed, maar merk toch dat k mezelf af en toe nog betrap op mn onzekerheid, hebben gelukkig 3 maart (9+4) nog een echo voor onze gemoedsrust.
 5. @Rain1993 ben bang dat je toch geen goed nieuws hebt?
 6. Ik begon bij verse ook op wd 12 met beetje bloedverlies, bij de cryo's kom je eigenlijk altijd aan testen toe zeggen ze.. bij stoppen van de progynova en utrogestan werd k zo'n dag of 4 later ongesteld.. Ja ik voel me wel goed, de hele erge onzekerheid is wel weg, ben nog steeds wel om de dag aan het testen. Jaa nog 2 weekjes, hopen dat die heel snel om zijn
 7. Hmm oke, ik snap dat je niks meer verwacht.. maar officieel gezien kan t nog, blijf toch voor je duimen! bij mij gaat het allemaal goed
 8. @Rain1993 hoe is het?
 9. @Nele0107 15 januari terugplaatsing gehad van een 5daagse cryo. In kunstmatige cyclus (2xdaags progynova, 3x daags utrogestan)
 10. Ja dagen kruipen wel voorbij... maar vanmorgen weer een mooi streepje en hele dag klein beetje buikkrampjes, en gevoelige tepels dus ik begin wat rustiger te worden.. Nog geen conclusies trekken, het kan nog alle kanten op, het is nog vroeg! Had de vorige keer pas het gevoel dat het wel eens gelukt kon zijn op 10 dagen na terugplaatsing geloof ik.. maar dan nog zegt t niks.. ik voelde dan toevallig wel wat maar lees dat er ook genoeg zijn die niks voelen
 11. Nee zit nu op 4+4 weken Heb gisteren gebeld met het ziekenhuis, hebben 17 februari eerste echo Ik hoop voor je dat het bij jullie ook gaat lukken nu!
 12. @Rain1993 ja dat is ook waar ja.. maar utro gebruik ik nu nog steeds.. agja heb af en toe wel iets, dus daar probeer ik me aan vast te houden. Ja heb gisteren nog een keer getest(zi foto) en ga morgen nog een test doen dat is maar beetje mn houvast... Hmm oke kramp klinkt op zich goed, tenminste ik had bij de eerste cryopoging, die mislukte, helemaal nergens last van.. bij andere 2 pogingen ook krampen, het is nog vroeg heh! 5 dgn na tp toch? Ik had deze ronde op dag 7 na tp getest, had die avond ervoor ineens idee dat mn borsten gevoeliger werden en kreeg beetje een gespannen trekkerig gevoel in mn buik.. @Nele0107 inderdaad, a b of c kwaliteit, het zegt niks, ze zeggen alleen dat de kansen wat hoger liggen bij een hogere kwaliteit, maar zijn er genoeg die zwanger worden van een c kwaliteit, en helaas ook genoeg die niet zwanger worden van een a kwaliteit.. (heb 4x a kwaliteit gehad, verse mislukt, 1e cryo mislukt, 2e cryo miskraam, 3e cryo hopelijk nu wel goed)
 13. @Rain1993 hoe gaat het?
 14. Ja denk dat de zorgen pas weg zijn na de 1e echo.. vanmorgen weer getest, en een nog duidelijkere streep, en toch heel erg onzeker omdat k eigenlijk sinds gisterenmiddag, zo goed als nergens meer last van heb.. had toch echt wel gespannen borsten al en nu helemaal niks.. morgen uitslag aan het ziekenhuis doorgeven en mn ongerustheid daar neerleggen, misschien dat hun me gerust kunnen stellen, ga misschien ook vragen of een bloedtest evt mogelijk is, misschien dat de spanningen toch weggaan als ik nummertjes zie verdubbelen dan alleen die streepjes..
 15. Ik snap helemaal hoe je je nu voelt hoor! Heb ze zelf nu voor de 4e x achter de rug die wachtweken, maar na een positieve test zijn de spanningen nog lang niet weg! Dan worden de wachtweken alleen maar verlengd, en die zijn ook erg zwaar vind k zelf, vind nu vooral ook heel spannend omdat het de vorige keer dus zo snel alweer fout ging, ook de vorige keer was het langer wachten verschrikkelijk!
×

Important Information

Terms of Use