Jump to content
Aftellen naar Kerstmis...Joan123

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Joan123

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Verajoy ik heb er enorm veel aan! Ik voor nu gekozen om alleen de spanning uit mijn lichaam te krijgen tijdens dit traject. Ze kan mij ook begeleiden bij een eventuele volgende punctie en dan je lichaam klaar maken voor de emrbyo. Het klinkt misschien wat onwerkelijk en zweverig maar tot nu toe ben ik erg tevreden! De wachtweken zijn beter te handelen. en dat ik het gevoel heb dat ik iets kan doen. Slaat misschien nergens op maar ik toch heb ik het gevoel dat dit goed voor mij is en dat ik iets doe wat ten goede kan komen voor de zwangerschap. het wachten is zo lang... mag ik vragen hoe lang jullie bezig zijn met de behandeling?
 2. Wat enorm balen zeg @Verajoy Elke keer weer een teleurstelling ook al houd je rekening met slecht nieuws. @Kitje wat spannend! Nog een paar dagen, houd je het nog? ik moet nog even naar wachten, 17 december mag ik! vorige keer werd ik niet ongesteld door de poezenbollen. Misschien dit keer weer anders hoor. Ik ben sinds een paar weken gestart met Accupuntuur en heb het idee dat hierdoor een stuk ontspannende ben dan de afgelopen twee jaar. Misschien is het placebo effect maar het werkt. succes dames
 3. Hallo dames, wat spannend allemaal zeg! volgens mij zijn jullie bijna bij de test datums @Kitje en @Verajoy! ik heb gisteren een tp gekregen van een cryo! Maandag was het ontdooit en dat ging goed maar helaas gisteren niet doorgedeeld. kan 17 december testen! Ik plof net neer op het wachtbankje ik duim mee voor jullie!
 4. Hallo allemaal! ook wij zitten op het wacht bankje! Een cryo embryo terug geplaatst gekregen. en nu heel hard duimen. hoe gaat het jullie het wachten af?
 5. Joan123

  Progynova

  Hallo dames, ik gebruik nu een week progynova 3 x daags om mij klaar te maken voor een cryo tp. Heb nu een aantal dagen gevoelige eierstokken en de angst dat de tp niet door kan gaan ivm groeiend eitje of vergrote eierstokken. heeft er iemand ervaring met deze tabletten?
 6. @Marieke 78 wat ontzettend spannend. Bij mij was de pregnant wel een dikke week zichtbaar op zwangerschaps testen. maar wanneer op loopt lijkt het goed nieuws te zijn denk ik? Is het nu 6 dagen na de eisprong? Of lees ik het verkeerd? Dan zul je toch echt nog wel minimaal 6 dagen moeten wachten voor een betrouwbare test denk ik. pfff wat spannend! Duim met je mee
 7. Hallo @Kitje wat een spannende tijd! hoop hetzelfde voor jou. succes aankomende tijd.
 8. @Kaatje86 nu niet meer last van. Maar ik moet 3 weken de pil gebruiken om alles nu te stoppen en dan tabletten om de baarmoeder klaar te maken voor de tp. hoe lang gebruik jij de neusspray? ja heel spannend! ik duim ook voor jou! Wanneer heb je de eerste follikel meting?
 9. Hallo kaatje, bedankt voor je bericht, en altijd fijn om te lezen dat er vrouwen/stellen zijn met positieve verhalen. mij had al mijn hoop op de verse tp gevestigd helemaal na zoveel iui pogingen. Ik moet nu rust hebben wegens overstimulatie en hoop ongeveer over 6 weken de tp ( cryo ) te krijgen. mee hebben nog 3 cryos waarvan 2 goede kwaliteit hebben. mag ik vragen waar de neusspray voor is? heel veel succes deze ronde!
 10. Goedemorgen dames. Wij zijn in september gestart met onze eerste poging ivf voor ons tweede kindje. Ik had op 4 okt de terugplaatsing van een hele goede emrbyo maar helaas afgelopen vrijdag een negatieve test. Nu wachten op de menstruatie. Wat een spannende tijd vind ik dit zeg, hoe gaan jullie om met de spanning? En heeft iemand ervaring met het terug plaatsen van een cryo? groetjes

Copyright IVF Moeders Powered by Invision Community

AdBlock Extensie Gedetecteerd

Deze website bevat advertenties van onze sponsoren.

Deactiveer de AdBlock browser extensie, om dit forum te kunnen gebruiken.

×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use