Jump to content

Joan123

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Joan123

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 4e poging of 4e tp? wij hebben een dochter van 3,5 middels iui. Nu al bijna anderhalf jaar bezig voor een tweede! Eerst weer geprobeerd middels iui maar helaas en nu eerste poging en 1 verste tp en afgelopen keer de 2e cryo. afgelope.ln keer was een ijzersterke embryo dus hadden hele goede hoop.
 2. Oh duurt nog zo lang! Maar voor je het weet..... hoeveelste poging is dit voor jullie?
 3. Niks aan hea! Hier net zo wanneer is jouw test data?
 4. ja inderdaad helaas is het wachten wel heel zwaar. kunstmatige cyclus! jij dan?
 5. Oh wat spannend! ja je gaat elk krampie en steekje uitvergroten hea? Herken ik enorm! Ik zit nu op wachtdag 11 heb vanmorgen negatief getest! Erg jammer! Ik had een cryo van 3 dagen oud maar was tijdens de tp echt goed door gedeeld! Had goeie hoop en dacht ook signalen te hebben maar denk niet dat ik op dag 14 een positieve test heb.
 6. Hallo allemaal. ik zit nu een week op het wachtbankje na een cryo tp! Het was een hele mooie Emrbyo 16 cellig! Nu begint de spanning wel te komen. zitten er meer dames bij mij op het bankje? liefs
 7. @Johanna82ah wat ontzettend balen! Gatver! Stom stom stom! sterkte!
 8. Oh wat ontzettend spannend @Johanna82 moeilijk om te wachten tot de testdata hea zoooo herkenbaar! hoop zo dat je gevoel goed is! Ik ga heel hard duimen!
 9. @Kitje helaas! Negatief Op naar de volgende cryo tp! Nu eerst wachten op de menstruatie dan weet ik weer een beetje waar we naar toe gaan qua data van de volgende tp. hoe gaat het met jou? @Johanna82 wat ontzettend spannend zeg! Hopelijk blijft hij goed zitten! Ga voor je duimen!
 10. Het was even stil van mijn kant. vandaag dag 12 na tp van onze cryo. helaas vanmorgen negatief getest! Weinig hoop nog. Mocht dinsdag testen dus dat dan maar doen maar ga er vanuit het niet gelukt is! op naar het volgende wachtbankje. hoe gaat het met iedereen?
 11. @Verajoy ik heb er enorm veel aan! Ik voor nu gekozen om alleen de spanning uit mijn lichaam te krijgen tijdens dit traject. Ze kan mij ook begeleiden bij een eventuele volgende punctie en dan je lichaam klaar maken voor de emrbyo. Het klinkt misschien wat onwerkelijk en zweverig maar tot nu toe ben ik erg tevreden! De wachtweken zijn beter te handelen. en dat ik het gevoel heb dat ik iets kan doen. Slaat misschien nergens op maar ik toch heb ik het gevoel dat dit goed voor mij is en dat ik iets doe wat ten goede kan komen voor de zwangerschap. het wachten is zo lang... mag ik vragen hoe lang jullie bezig zijn met de behandeling?
 12. Wat enorm balen zeg @Verajoy Elke keer weer een teleurstelling ook al houd je rekening met slecht nieuws. @Kitje wat spannend! Nog een paar dagen, houd je het nog? ik moet nog even naar wachten, 17 december mag ik! vorige keer werd ik niet ongesteld door de poezenbollen. Misschien dit keer weer anders hoor. Ik ben sinds een paar weken gestart met Accupuntuur en heb het idee dat hierdoor een stuk ontspannende ben dan de afgelopen twee jaar. Misschien is het placebo effect maar het werkt. succes dames
 13. Hallo dames, wat spannend allemaal zeg! volgens mij zijn jullie bijna bij de test datums @Kitje en @Verajoy! ik heb gisteren een tp gekregen van een cryo! Maandag was het ontdooit en dat ging goed maar helaas gisteren niet doorgedeeld. kan 17 december testen! Ik plof net neer op het wachtbankje ik duim mee voor jullie!
 14. Hallo allemaal! ook wij zitten op het wacht bankje! Een cryo embryo terug geplaatst gekregen. en nu heel hard duimen. hoe gaat het jullie het wachten af?
×

Important Information

Terms of Use