Jump to content

Joan123

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Joan123

 • Rank
  Peuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag 2 dagen voor de test data! dankje wel!
 2. Oh wat erg! En dan is het wachten nu extra zwaar zeg! Sterkte! positief! En net een cb gehaald en die was ook positief. we zijn voorzichtig heel blij!!
 3. Ja dat dacht ik ook! Morgen vroeg nog 1. Het is zo onwerkelijk. hoe gaat het met jou?
 4. Dankje wel @Onzefamilie hoop het! We zijn voorzichtig blij! Maar toch wil je een duidelijke streep voor je eigen gevoel!
 5. Hallo dames! na twee jaar iui en ivf heb ik gister middag een positief test in mijn handen maar twijfel.. het is nog een lichte streep! wat vinden jullie?
 6. @Schier77 ik ga tot de 14e dag er mee door denk ik. Dan bel ik de uitslag ook door. echt zo jammer van de negatieve test! hoeveelste tp is dit voor jou?
 7. @Mamavaneenmeisje wat vreselijk zeg! Hele dikke knuffel! Wanneer je al aanvoelt dat het. Iet goed zit is het nu wel definitief! mag je direct door of moet je eerst wachten? ik zit op wacht dag 10 maar helaas negatief getest! Misschien te vroeg? Maar toch voelt het niet goed! We wachten af! hoe gaat het met de anderen?
 8. @Schier77 wat spannend zeg! ja vreselijk hea je voelt van alles en je denkt is dit goed of niet! wij hebben een dochter en merk dat ik alles vergelijk met toen ik zwanger was! Toen voelde het heel anders dan alle andere keren! maar het zegt allemaal niks! hars duimen
 9. @Gast wat spannend zeg! Gefeliciteerd! Ja wanneer was je test data? hoe gaat het met de anderen? pfff ik knijp hem hier. Heb nu al gevoel dat ik ongesteld ga worden ( na een week) krampen en drukkend gevoel van onderen! grrrr we wachten af
 10. @Mamavaneenmeisje nee die dinsdag, precies 2 weken daarna! Ben heel benieuwd! wat een proces dit hea! Pffff
 11. Hallo dames! mij schuif aan. Dinsdag onze laatste cryo tp gehad van ivf 1. ben heel benieuwd! Tot nu toe voelt alles het zelfde als de eerste 3 tp. wat spannend, jullie eerste week zit er (bijna) op!
 12. Wauw! Dit Ziet er super goed uit! Wat heerlijk voor je! Geniet van het goeie nieuws!
 13. @Sbtje wauw wat een mooie test. Gefeliciteerd!!! wat spannend maar ook heel fijn een positieve test!
 14. @Sbtje snap het zo! Hoe dichter bij hoe spannender het is! Hoop het heel erg voor je! Blijf duimen!!!
×

Important Information

Terms of Use