Jump to content

Schapenwolkje

Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Schapenwolkje

 • Rank
  Kleuter
 • Birthday 03/08/1976
 1. Hoi Freya, Voel met je mee, wij hebben afgelopen maart de laatste icsi poging gehad, en ook daaruit geen zwangerschap... Wij hebben besloten niet meer verder te gaan, omdat we al vele jaren bezig zijn geweest met proberen en dan min of meer ons leven stil hebben gezet. Uiteindelijk zullen we samen verder moeten en dan kun je beter proberen er wat van te maken. Bij mij op het werk loopt het ook niet lekker meer, terwijl ik het altijd met hart en ziel heb gedaan. Lijkt dan alsof heel de wereld tegenzit. Maar wat mij heeft geholpen, is mijn lieve man, met wie ik echt oud wil worden. Ok, we hebben dan geen kids maar het kan altijd erger denk ik dan maar. Afgelopen jaar ook een zwager kwijtgeraakt aan kanker, en mijn schoonzus nu ook diagnose terminale kanker. Zij hebben wel kinderen en laten die dan ook alleen achter, buiten hun schuld, maar toch. Heb ook een tijdje bij een psycholoog gelopen, maar die was hoogzwanger, en dat helpt dan ook niet echt:-( Het is moeilijk, maar er is nog zoveel meer in het leven om je op te richten. Natuurlijk doet het elke keer pijn als iemand je verteld zwanger te zijn, of de aanblik van een stralende zwangere op straat. Maar als je daar jezelf elke keer door laat blokkeren, krijg je nooit een kans om gelukkig te worden. Nogmaals ik weet hoe moeilijk het is, maar wij hebben ook wel besloten dat het niet de bedoeling is om een leven lang te treuren om iets wat niet komt. Uiteindelijk zal je dan op latere leeftijd spijt krijgen dat je niet meer van de tijd samen hebt genoten. Heb het namelijk gezien bij familie in de zelfde situatie. Zij zijn ondertussen uit elkaar, en verwijten over en weer, maar nog steeds geen kids. Probeer te voorkomen dat je naast het niet krijgen van kids ook nog eens een leven lang ongelukkig bent daarom. Geniet van de mensen om je heen, dat is zoooo belangrijk!!! Hoop dat jullie er ondanks alle pijn ook bovenop komen, het leven is de moeite waard, en tenslotte heb je elkaar om van te genieten! Wij kunnen ondertussen ook echt genieten van nichtjes en neefjes die komen logeren, blij dat we dat in ieder geval wel hebben... Sterkte, en geniet van elkaar!
 2. Hoi Jheroen, Heb begin van het jaar een donatie gedaan, maar heb er van de week nog een gedaan. Echter nog geen icoontje bij mijn naam?
 3. Ja, weten het zeker. Hebben in het begin van het traject bewust gezegd te stoppen zodra het niet meer vergoedt gaat worden. Dus drie pogingen... Hoop dat we wel weer een hoopje cryo's hebben, dan is het nog een beetje ruimer bekeken:). Heb ook nog twee stiefkids en een inwonend neefje, dus druk houden we het toch wel. Al zou het zo leuk zijn om nu eindelijk eens een kleintje van mezelf te kunnen opvoeden. Maar hoop doet leven!
 4. Esther ik zie trouwens net (slecht gelezen daarnet) dat jullie toch nog een poging gaan doen! Wat spannend! Hoop dat het helemaal goed komt, ik blijf je volgen!!! En verder iedereen heel veel succes en op naar de zwangere buikjes!!!
 5. @ Wish, volgens mij zit er echt heel veel verschil in manier van behandeling tussen Nederland en België. Lees namelijk (ook op andere fora) dat een eicelpunctie en hysteroscopie in Nederland echt heel veel pijn doet. Hele horrorverhalen over gelezen... Maar wij zijn in behandeling in het UZ in Gent, en heb totaal geen pijn tijdens een punctie en die hysteroscopie was ook niet pijnlijk, wel naderhand bloedverlies gehad, en na de punctie wel pijn. Al moet ik wel zeggen dat de hysteroscopie een raar gevoel gaf, en dan met name het water wat ze onder druk inspuiten. Maar wel fijn dat ze bij jou ook niks gevonden hebben. Vond het een beetje dubbel, ene kant blij dat er niks ernstigs was, andere kant hoopte ik eigenlijk op een klein poliepje ofzo zodat er een reden is waarom geen van de 8 emmy's ingenesteld zijn... Maar heel dit traject is constant onzekerheid en dubbele gevoelens vind ik. Heel veel succes in ieder geval, hoop dat het voor jou ook snel gaat lukken! @Esther, idd we hebben in 2009 samen op het bankje gezeten. Nu nog steeds bezig, al is het wel de laatste poging, hopen dat de verse aanslaat en we nog wat cryootjes overhouden. @sky, jij ook heel veel succes, blijft spannend welke poging je ook doet. Jij zit waarschijnlijk een wachtbankje eerder dan ik, maar ik blijf je volgen! @karins, mailtje is gestuurd:)
 6. Dank jullie wel, leuk om welkom te zijn!
 7. Hallo dames, Na een lange tijd, kom ik hier maar weer eens kijken:happy7:. Wij beginnen in november weer met een nieuwe verse poging. We hebben de laatste cryo van de tweede poging in mei van dit jaar teruggeplaatst gekregen, en daarna niks meer. Bewust om even wat rust te krijgen, en om er toch even bij stil te staan dat het de laatste poging gaat zijn... Jammer genoeg is ons "oude" dagboek verdwenen, maar ik start gewoon opnieuw op. Op 7 oktober een hysteroscopie gehad, waaruit bleek dat alles prima in orde is qua baarmoeder dan. Op 22 november de uitslag van de bloedtesten en de uitgangsecho voor onze laatste poging... Iedereen weer heel veel succes en hopelijk komt voor ons allemaal de droom een keer uit! Alle dames die dit geluk al hebben mogen proeven, gefeliciteerd, en geniet ervan!
 8. Hoi, Wij zijn ook al vanaf mei 2009 bezig met ics in het UZG. Inderdaad vriendelijk en medelevend personeel, goede begeleiding. Helaas ben ik ook nog niet zwanger, maar start in november weer een nieuwe poging. Ik wens je heel veel succes! Groetjes Wendy
 9. Cryo met medicatie - Miepie80, 1x2 cryo's; 1x1 cryo, AMC (zwanger MK/niet zwanger) Cryo zonder medicatie -Wish, 1x2 cryo's; (niet zwanger) -Wendy, 1x1 cryo; niet zwanger, uzgent Cryo met alleen pregnyl -Meiske74, 1x2 cryo´s (niet zwanger van geraakt) -Wendy, 2x1 cryo; niet zwanger, uzgent
 10. Hoi, De eerste verse emmy zat tot 12 dagen en de tweede (2 stuks) zaten tot 13 dagen. Heb gestemd voor 13 dagen...
 11. Bah wat een akelige droom... Maar dat wil niks zeggen hoor, vaak zie je in je dromen tegengestelde dingen van wat er gaat gebeuren. Of het kan ook zo zijn, dat je er mee bezig bent en dit dan droomt! Hou moed, en laat je idd niet meer tegenhouden door ziekenhuisperikelen. Misschien zitten we wel weer op hetzelfde bankje volgende keer!
 12. Judith, heel veel sterkte! Pammie en Guusje, welkom en heel veel succes! Hopelijk komen er snel nog wat groene regels bij...
 13. LUMC Leiden: Guusje Gemini/AMC: Sonja81 Reinier de Graaf Groep, Locatie Diaconessenhuis Voorburg Zjoediezzz (Judith) Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch Meisje81 St Elisabeth Ziekenhuis Tilburg: Cin St. Franciscus Gasthuis - Rotterdam/MC Kinderwens - Leiderdorp Sylvie Groene Hart Ziekenhuis-Gouda Mc Kinderwens-Leiderdorp Bianca UZ Brussel (icm. MMC Veldhoven) Meiske74 Erasmus MC te Rotterdam Dorine St. Elisabeth Tilburg over naar Radboud Nijmegen Balu01 (Nathalie) MCA Alkmaar / VU Dafke32 VU Amsterdam Sandie (maar misschien voor 4e poging naar Düsseldorf) UZ Gent ism Zorgsaam Zeeuws- Vlaanderen Schapenwolkje (Wendy)
 14. Nathalie, Allereerst sterkte! Wat rot dat het mis is gegaan, had het zo voor je gehoopt... En idd die kg's... wat stom dat ze daar zo over doen. Volgens mij is het het belangrijkste dat je je goed voelt, en wat maken dan 5 kg uit:confused: Misschien zie ik je in juni, dan hebben we ook weer een cryotp als ze het tenminste leuk vinden in deze wereld:) Liefs Wendy
×

Important Information

Terms of Use