Jump to content

Mae

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mae last won the day on July 24

Mae had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Mae

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Goed nieuws Ele!! Ik duim voor je Zandje woensdag!!
 2. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin ik heb al afspraak staan bij VK, alleen die hebben geen echo apparatuur.. werken samen met een echo praktijk. Ik word zelfs moe wakker al een paar weken.. en gebruik nu van die auto armbandjes tegen de misselijkheid overdag (gelukkig niet spugen) + behoorlijk pijnlijke borsten. Heb ook ondanks de misselijkheid wel honger, eet buiten de 3 maaltijden zeker twee keer extra (probeer gewapend) om niet nog misselijker te worden. Ik had dat ook allemaal niet vorige keer, dus dat geeft hoop.. Ik ben nu 7 weken zwanger. Succes 8 augustus!!
 3. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Gefeliciteerd Mcleod, fantastisch nieuws!! Ik heb gelukkig vrijdag een goede echo gehad, past precies in het groeischema en hartje klopte. We mogen met 11 weken voor de 2e echo weer naar het AMC. Zelf wel gekozen voor een extra echo na 9 weken, net nog voor onze vakantie. Zie dat jij in het OLVG loopt @ Caro- Lin, ik heb dus net extra echo afspraak gemaakt echo centrum Amsterdam Zuid. Geeft mij wel rust. Hoe voel jij je verder? Ben jij ook zo extreem moe? Lieve Ele, Vrouwke en Zandje, heel veel succes komende periode. Ik duim voor jullie mee meiden!!
 4. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  @Caro- lin Wat een fantastisch nieuws, helemaal leuk!!! @Zandje Heel veel succes zaterdag, duim voor je.
 5. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Begrijp ik helemaal, dat zou wel echt fantastisch zijn! Ik hoop het voor je.
 6. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele ontzettend balen voor jullie.. Ik hoop echt dat die laatste blijft plakken!
 7. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Hi @Caro-Lin 4 dagen is inderdaad wat vroeg.. Zelf heb ik na 11 dagen positief getest, (1e dag dat ik ongesteld zou moeten worden) 4 dagen daarvoor had ik nog een negatieve test. Ik duim voor je!!
 8. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Hallo dames, @Leedylee ontzettend balen, gaat vast de volgende ronde een stuk beter! @Ele Ik heb gehoord dat de embryo oplost als de innesteling niet goed gaat. Zelf deze keer ook te vroeg getest; negatief, en op eerste dag van mijn ongesteldheid wel positief getest. Dat was wel wat eerder dan het ziekenhuis aangaf maar eerste dag waarop je ongesteld zou worden is behoorlijk betrouwbaar, mits je verder geen medicatie gebruikt. @Caro- lin & @Mcleod Ik heb zelf nu 6 terugplaatsingen gehad uit een behandeling. Zelf heb ik aangegeven bij de laatste twee terugplaatsingen dat ik er emotioneel te veel last van had, en voorkeur had voor natuurlijke cyclus. Voel me echt veel beter zonder de balletjes, en 2x zwanger. (waarvan een miskraam, en de laatste nu is blijven plakken) Ziekenhuis geeft aan dat het meer om de planning zou gaan in ons geval, als het dan in het weekend valt, je een maand later de terugplaatsing hebt. Eerste keer zwanger 6 jaar geleden heb ik wel een miskraam gehad na 8 weken, dus nu ook wel in spanning of het dit keer wel goed gaat.. Gelukkig eind volgende week al een echo, en hopelijk dit keer wel een kloppend hartje. Eind volgende week ook laatste Toxoplasmose test, daar maak ik me nu wel druk om. (eerste uitslag is negatief, dus ik heb het sowieso niet eerder gehad. Maar je hebt 3 weken incubatietijd, en ben afgelopen 5 dagen extreem moe geweest + opgezwollen klieren/ keelpijn en dat kan wijzen op dat ik het na de katten krab heb gekregen) of gewoon een griepje... De laatste test van volgende week is dus super belangrijk, helaas duurt dat ook weer 10 werkdagen voor een uitslag. Ohhhh dat wachten altijd...
 9. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Dat is goed nieuws @Pooky
 10. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Thanks Ele! Hier goede test gehad, en contact gehad met het ziekenhuis. Over twee weken al de eerste echo in het ziekenhuis, spannend. Succes iedereen die in de wachtweken zitten, en de rest met de behandelingen!
 11. Mae

  1 ste keer ivf

  @MelissabIk mag morgen testen voor het ziekenhuis, maar niet ingesteld geworden en al positieve test gehad. Hoe gaat het bij jou?
 12. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Hier gaat het nog steeds goed, niet ongesteld en morgen officieel testen voor het ziekenhuis. Helaas wel even flinke stress gehad, na een flinke krap van de kat. Bij de dokter geweest, bloed laten prikken + tetanus prik. Hopelijk is de toxoplasmose uitslag eind volgende week goed. Heb ik weer.. @Ele Dank je! @Zandje Ik hoop dat je laatste terugplaatsing in je eigen cyclus krijgt en dat ie blijft plakken. Wij hebben er op een gegeven moment voor gekozen om zonder medicatie te gaan en dat gaf mij rust. @Elfdh Ik hoop dat deze blijft zitten, duim voor je!
 13. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  @Vrouwke77 Wij lopen zelf ook in het AMC, en gehoord van het onderzoek. Ik wilde het liever in ziekenhuis laten checken, (we wonen ook echt dichtbij) maar begrijp dat het wel ontspannen iets minder ziekenhuis bezoeken! Vandaag zou ik eigenlijk ongesteld worden maar werd dat maar niet.. hoewel ik me wel zo voelde gister. Toch maar een test gedaan, en daarna van schrik nog een gedaan.. Gaf aan 2 a 3 weken zwanger. Hij is gewoon blijven plakken, de eerste terugplaatsing van onze 6 jaar oude ingevroren cryo’s!!! Ik wil nog niet te enthousiast zijn, want 6 jaar geleden waren we ook super blij. Uiteindelijk ging het toch mis waar we rond de 12 weken achterkwamen. Hopelijk hebben we nu meer geluk..
 14. Mae

  1 ste keer ivf

  Hi Melissa, Iedereen zegt eigenlijk wat anders die uiteindelijk zwanger is geworden. Sommige voelen niets, en andere weer wat jij beschreef. Ik heb zelf een terugplaatsing gehad vorige week vrijdag, dus nu in 2e wachtweek. Zelfde dingen als jij gehad, hopelijk is dat de innesteling die we gevoeld hebben, en dus een goed teken! Succes!
 15. Mae

  Icsi voorjaar 2019

  Hi allemaal, Ontzettend fijn om alle ervaringen te lezen. We waren er al helemaal uit, na 6 jaar afwezigheid. Ik ben deze maand in de natuurlijke cyclus gestart. Blijkt geen verschil te zijn, alleen wat lastiger als de terugplaatsing in het weekend valt volgens het ziekenhuis, dan moet je het een maand verzetten. Maar dat weegt voor mij wel op tegen die ‘vieze witte balletjes’ waar ik enorm last van had. We hadden nog 6 cryo’s, waarvan er eentje meteen goed ontdooid is en afgelopen vrijdag is teruggeplaatst. (5 dagen blastocyst) Vandaag getest, veel te vroeg.. en negatief. Rommelige buik, veel plassen , vanochtend wat duizelig en enorme trek de hele dag. Ik mag van het ziekenhuis pas volgende week vrijdag testen. Dus nog een dikke week wachten.. Hopelijk goed nieuws volgende week! In de tussentijd wens ik iedereen heel veel sterkte en flink wat afleiding.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use